منظور شما از VS همون VB یا VisualBasic هست یا نه
منظور شما از VS همون VB یا VisualBasic هست یا نه
منظورم ویژوال استدو بود اما گه شما هم با وی بی کار می کنید یه امتحانی بکنید ببینید درست جواب میده یانه چون فقط در حال حاضر سی رو داخل سیستمم دارم!
من باید چه چیزی رو روی سیستمم امتحان کنم
اگر امکانش هست واضح توضیح بدید
در صفحه ی قبل من یه پروژه برای دوستمون گذاشتم که فرمودن اجرا نمی شه چون شما هم با وی بی کار می کنید خواستم اگه برات امکان داره اونو امتحان کنی ببینی درست جواب می ده یا نه چون خودم روی سیستمم در حال حاضر فقط سی رو دارم و امکان تست ش برام نیست!
فیل زیپ شده دانلود شد ولی باز نشد یعنی از حالت فشرده نتونستم خارج کنم
پس دوباره براتون آپ می کنم!
ببین این کد با vb6 نوشته شده اما خود vb.net توانایی تبدیل کد ها رو داره اما فکر نکنم زیاد برای کپی پیست کردن بدرد بخوره فقط به شما نشون میده که برای این کار باید گه کارایی رو بکنید اصل کار یکیه اما ممکنه بام اشیائ فرق کنه ... راستی نام بانک رو خودت باید بدی...
من حتی داخل c.# از یه راه شبیه به این استفاده کردم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by samasara; 03-10-2012 at 11:47. دليل: آپ شد
سلام چرا توی این سایت آپلود نمی کنید این سایت نیازی به عضویت نداره ، درضمن فایل ها تا مادام العمر باقی می مونه
سلام دوست من این برنامه ای که دادین مربوط به برنامه های هست که با Adodc نوشته میشود من با ریجستر کردن آن مشکل پیدا کردم برای همین ار sql استفاده میکنم بازم ممنون
Last edited by sat066; 05-10-2012 at 21:02.
فایل ها رو اگر توی hipfile.com آپلود کنید دیگه مشکلی به وجود نمیاد کار باهاش هم خیلی ساده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)