بله آقای singleguy
مث اینکه جواب این سوال را کسی نمیخواد بده، بذارید خودم جوابتون را بدم
کار کردن با نرم افزارهای مذکور چیز بسیار ساده ای هست و چندان فرقی نداره که شما از کجا این ها را یاد بگیرید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب این سوال را بی خیال! برم سر اون سوال بعدی که خیلی خیلی مهم تر از این سوال بود.
من به شخصه معتقدم که فتوشاپ، ایلوستریتور و.... همشون فقط و فقط یک ابزار برای طراحی هستن که به راححتی میشه طرز استفاده از اونا را یاد گرفت. ولـــــــــــــــی ...... چیزی که مهمه اینه که وقتی این ابزارها به کسی داده میشه، چطور، و برای خلق چه چیزی ازشون استفاده کنه.
دقیق تر بگم؛ من نمیخوام طراحی بشم که از این طرف و اون طرف ایده بگیرم و یا از طرح ها کپ بزنم و.... دلم میخواد خالق ایده باشم! دلم میخواد حتی اگه یه قتوشاپ 6 در به داغون در اختیارم قرار میگیره، باهاش طرحی را خلق کنم که برای خودش یک باشه بین طرح ها!
از اینا گذشته، همونطور که خدمتتون عرض شد من قرار نیست با ایرانی ها کار کنم در آینده، اگه کوچک ترین چیزی از جایی کپی کنم یا حتی اگه از جایی ایده یا الهام بگیرم برای طرح، ممکنه کل اعتبارم از بین بره و حتی کارم را به دادگاه و از این حرفا هم بکشونن، پس ایجاد یک طرح کاملا منحصر به فرد خیلی مهمه.
خب، چه راهی پیشنهاد میکنید برای این موضوع؟ چطور مغز و افکارم را برای این کار پرورش بدم؟!