تا جایی که یادمه ارزون ترین سامسونگ 40 اینچ قبل از بالارفتن دلار مدل EH5550 حدود 1600 بود. الان از اینم لابد گرونتر شده.
تا جایی که یادمه ارزون ترین سامسونگ 40 اینچ قبل از بالارفتن دلار مدل EH5550 حدود 1600 بود. الان از اینم لابد گرونتر شده.
دوست عزیز حالا که قرار شد بیشتر از 1600 ÷ول بدم پس به غیر از کیفیت میخواهم 3D هم باشه حالا چه مدلی پیشنهاد میدین؟
برای سه بعدی داستانش یه کم پیچیده میشه. اینجاست تصمیم بین ال جی و سامسونگ سخت میشه. به هر حال این مدل ها رو مد نظر داشته باش:
LG 58000
LG 62000
Samsung ES6950
قیمت ها رو نمی دونم. فرق عمده سامسونگ و ال جی تکنولوژی سه بعدی هست که به کار بردند. یک کم تو فروم در مورد تکنولوژی اکتیو و پسیو سرچ کن. ولی قبل خرید در مغازه سه بعدی رو تست کن.
این مطلب هم بد نیست ببینی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزيز ولي سامسونگ pdp هست و ال جي هم كه گفتي همه ميگن lg زياد خوب نيست. افرادي كه با hg lm 62000 موافقا و كيفيتش را تاييد ميكنن بگن ما سردرگم هستيم جون داداش
ببخشید اشتباه کرم حق با شماست حالا قیمتش چنده تو بازار؟ به نظر شما این بهتره یا lg lm62000 ???
حاجی من که چند بار گفتم از قیمت های جدید اطلاع ندارم. الان فروشنده ها هم قیمت نمیدن!
بستگی داره برای چه کار بخواید. اگر مصرف فیلم سه بعدیت بالاست 62000 ال جی رو بگیر وگرنه من توصیه ام سامسونگه.
دادا فعلا که زیاد ما فیلم 3d ندارم که ببنیم راستش را بخواهی من حوصله عینک و اینها را هنم زیاد ندارم فقط میخواستم قسمت حدودی اون سامسونگ 6950 که گفتید الان قیمتش را ندارید قیمتش در چند هفته پیش که دلار بالا نرفته بود را هم ندارید؟
یادمه 46 اینچش ماه پیش حدود 2800 بود.
برای قیمت اینجا رو ببین: samsungcenter.ir
اوه مای گاد. قیمتش را الان تو سایت زده بود 2.350.000 یعنی الان بخواهم بخرم همین قیمته؟ و سوال آخر اینکه از کجا بفهمم سه بهدیش اکتیو هست یا پسیو توی مشخصاتشون که چیزی نمینویسن.
Last edited by seyediali3; 14-09-2012 at 07:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)