تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: استفاده از ابدیتهای ویندوز جمع آوری شده با نرم افزار wsusoffline

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

از مدیر محترم میخوام یه توضیحی کوتاه راجب محیط برنامه بدن و اینکه من که ویندوزم 7 و نسخه اصلی هست هم میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟

چون شنیدم ویندوزهای کپی یکسری از اپدیت ها رو دریافت نمیکنن!!!
    با سلام
    خوب این محیط برنامه که به صورت پرتابل هست و در حال جمع آوری ابدیتها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب در مورد ویندوز اصلی تفاوتی با ویندوز کرک شده در مورد دریافت ابدیتها نباید وجود داشته باشه و شما می تونید به راحتی ابدیتها رو دریافت کنید فقط در ویندوزهای غیر اورجینال با دریافت ابدیتها شاید کرک از کار بیفته

با تشکر
    Last edited by K1lou; 19-09-2012 at 12:20.

2. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اول ممنون از راهنماییت و دوم اینکه منم همین سوال شمارو داشتم + یک سوال دیگه و اون ااینکه من الان 2 - 3 روزه اپدیت هایی رو با خود ویندوز میگیرم

اما وقتی شروع به نصب میکنه و ریستارت میشه وقتی داره کانفیگور میکنه سیستم رو میزنه اپدیت با شکست روبرو شد و در حال برگردوندن اپدیت به حال

قبل هست!!!!!! این هم میخوام اگه کسی میدونه برام توضیح بده چون من الان یک سال و نیم دارم اپدیت میکنم ویندوزم رو این اولین باره این اتفاق افتاده

و حجم هم حدود 90 مگ هست!!!!!!!!

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اول ممنون از راهنماییت و دوم اینکه منم همین سوال شمارو داشتم + یک سوال دیگه و اون ااینکه من الان 2 - 3 روزه اپدیت هایی رو با خود ویندوز میگیرم

اما وقتی شروع به نصب میکنه و ریستارت میشه وقتی داره کانفیگور میکنه سیستم رو میزنه اپدیت با شکست روبرو شد و در حال برگردوندن اپدیت به حال

قبل هست!!!!!! این هم میخوام اگه کسی میدونه برام توضیح بده چون من الان یک سال و نیم دارم اپدیت میکنم ویندوزم رو این اولین باره این اتفاق افتاده

و حجم هم حدود 90 مگ هست!!!!!!!!
    برای جمع آوری آپیدتها شمااز دو تا برنامه میتونید استفاده کنید.

روش اول

استفاده از برنامه WSUS Offline Update که لینکش پایین قراردادم شما وقتی برنامه رو دانلود نصب کردین طبق شکل پایین عمل کنید تو قسمت 1 تیک گزینه ویندوز مورد نظر خودتون که میخواین آپدیتش جمع آوری کنید بزنید بعدشم در قسمت شماره 3 تیک گزینه های مورد نظر بزنید بعد تیک گزینه شماره 4 بزنید بعدم روی گزینه شماره 5 کلیک کنید یک پوشه یک قسمتی ازهارد بطور مثال روی دسکتاپ به اسم آپدیت درست کنید بعدم روی دکمه start کلیک کنید تا آپدیتها جمع آوری بشه بعد داخل همون پوشه ای که روی دسکتاپ درست کردین برین روی گزینه installupdate کلیک کنید یک کادر باز میشه میتونید ویندوز update کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش دوم

استفاده ازبرنامه AutoPatcher Updater هست به این صورت که این برنامه رو هم طبق شکل اجرا کنید طبق شماره 1 ویندوز خودتون انتخاب کنید طبق شماره 2 هم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم آپدیتهای ویندوز تو پوشه برنامه برای شماذخیره میکنه

کد:

برای اون یکی مشکلم فایل bat پایین دانلود اجرا سیستم بعد logoff از نوع تست کنید یا که ویندوز خودتون یکدور repair کنید طبق آموزش قسمت دوم

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 1.jpg   2.jpg  

5. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛ من نرم افزار رو دانلود کردم ولی وقتی اجرا میکنم این پیغام رو میده:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام؛ من نرم افزار رو دانلود کردم ولی وقتی اجرا میکنم این پیغام رو میده:

شما کدوم یکی از این دو تا برنامه رو دانلود کردین که من گذاشتم در ضمن از همون لینکهایی که قراردادم دانلود کردین ؟ شما وقتی هرکدوم از این دو تا برنامه رو دانلود کردین چون درحالت فشرده قرارداره روی برنامه کلیک راست Extract to رو انتخاب کنید از برنامه winrar بعد تست کنید.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

شما کدوم یکی از این دو تا برنامه رو دانلود کردین که من گذاشتم در ضمن از همون لینکهایی که قراردادم دانلود کردین ؟ شما وقتی هرکدوم از این دو تا برنامه رو دانلود کردین چون درحالت فشرده قرارداره روی برنامه کلیک راست Extract to رو انتخاب کنید از برنامه winrar بعد تست کنید.
    ممنون؛ از یه لینک دیگه دانلود کرده بودم الان درست شد.

عجیبه! وقتی پوشه رو از دسکتاپ بر میدارم و توی درایو دیگه کپی میکنم اون طور میشه
    ولی همون نرم افزار که از لینک دیگه دانلود کرده بودم ، وقتی پوشه ش رو میزارم رو دسکتاپ و نرم افزار رو اجرا میکنم درست میشه
    Last edited by hamed29; 20-09-2012 at 17:55.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از مدیر عزیز میخوام بگن موقع اپدیت خودکار با ویندوز اپدیت خود ویندوز وقتی که سیستم ریست میشه این پیغام میاد همه کارهارو هم انجام دادم اما بازم این میاد :

Failure configuring windows update

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

از مدیر عزیز میخوام بگن موقع اپدیت خودکار با ویندوز اپدیت خود ویندوز وقتی که سیستم ریست میشه این پیغام میاد همه کارهارو هم انجام دادم اما بازم این میاد :

Failure configuring windows update
    برای رفع مشکلتون روشهای پایین برین که میگم.

روش اول

سیستم خودتون ریستارت کنید بعدش کلید f8 بزنید بصورت safe mode بالا بیاین بعدش وقتی وارد محیط safe mode شدین منوی استارت اجرا داخل قسمت سرچش دستور cmd رو تایپ روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این دستور sfc /scannow تایپ اینتر بزارین تا 100 درصد کارش انجام بده وقتی کارش تموم شد این یکی دستور تایپ chkdsk /f/r اینتر کنید بعدشم بعدشم سیستم ریستارت بصورت نرمال وارد ویندوز بشین

روش دوم

اگر که مموری کارد یا که کارت ریدر دارین یا که فلش یا وسیله ای به پورت usb جداش کنید کلا بعدشم به این مسیر

کد:

برین آپدیت از این قسمت انجام بدین

روش سوم

به قسمت آپدیتهای خودتون برین اگر آپدیتی به این شماره kb2647753 دیدین غیر فعالش کنید روش کلیک راست گزینه hidden انتخاب کنید یا که اگر این آپدیت نصب شده بود روش کلیک راست گزینه آنیستال انتخاب کنید

روش چهارم

فایل پایین دانلود اجراش کنید بعدش طبق ویزارد پیش برین از آخرم آپدیت ویندوز از نوع تست کنید

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

روش سوم

به قسمت آپدیتهای خودتون برین اگر آپدیتی به این شماره kb2647753 دیدین غیر فعالش کنید روش کلیک راست گزینه hidden انتخاب کنید یا که اگر این آپدیت نصب شده بود روش کلیک راست گزینه آنیستال انتخاب کنید

این روشی که گفتین رو یعنی برم توی پوشه ویندوز و پوشه اپدیت ها ؟؟یا جای دیگه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

روش سوم

این روشی که گفتین رو یعنی برم توی پوشه ویندوز و پوشه اپدیت ها ؟؟یا جای دیگه؟؟؟
    اون روش اول و دوم رفتین ؟ برای این روشم داخل سرچ استارت منو دستور view installed update بزنید بعد داخل کادری که باز میشه اگر که این شماره آپدیت دیدین پاک کنید اگرکه نبود اگر در لیست آپدیتهای ویندوز برای آپدیت شدن بود به همون صورت که گفتم غیر فعالش کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •