تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: PC تا 3 تومن

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

خب شما میتونید در آینده رم رو افزایش بدید،فعلا به فکر قطعات دیگه باشد و بهترین ها رو انتخاب کنید که یه سیستم خوب از آب در بیاد.

کنتراست تصویر این مانیتور 5 میلیونه و 1 کانکتور آنالوگ و 1 کانکتور دیجیتال داره و HDMI نداره.

7950 گرافیک محشریه،اما اگه بخوای 2 تا 6950 رو CrossFire کنی،مصرف برق سیستم بیشتر میشه.
    پاور هم 800 بگیری برای آینده دستت بازتره.
    در ضمن پاور CoolerMaster که پیشنهاد دادم 5 سال گارانتی داره و 80 پلاس گلد داره.

مقایسه 7850 با 7950 :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

(تشکر)
    این دو کارت تفاوت قیمت بالایی هم دارن آخه
    البته موقعی که میخوام بخرم احتمالآ کارت gtx 660ti هم وارد بازار ایران شده باشه که میتونه تو لیست باشه
    بابت پاور ممنون. بسیار برام گلد بودن هست. البته اونی هم که خودم گفتم هم بد نبودا! 750 oc!
    مین هم الان نظرم رو اسوس z77 pro هست. ( تا ببینیم نیم ساعت دیکه کدوم چشممو میگیره)

ولی اختمالا موفع خرید نتونم اینارو بگیرم. چون قیمت ها احتمالآ بیشتر میشه.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد اور که شک دارم این سیس رو بگیری واور نکنی دراین صورت یه کولر پردازنده ضروریه که دراین مورد میتونم یه راهنمایی کامل کنم
    در مورد گرافیگ چون مینتون نسخه سوم از شکاف گرافیک هارو ساپورت میکنه بهتره یا از سری 7000ای ام دی خرید کنید یا از سریه600 انودیا که از نظر من فعلا برای شما یه تک کارت 7870 بسیار مناسب واینده نگرانست که بعد ها میتونی دوتاش کنی یا همین اول یه gtx670تکی برای همیشه برداری که برای مدت ها نیازت به گرافیک مرتفع میشه چون تو بنچ هایی که دیدم واقعا کارت قدرتمندیه که حتی قدرتی مشابه یه 7970معمولی رو از حودش نشون داده
    در مورد مانیتور یه ips. الجی باقیمت 300تومن بسیار مناسبه در این زمینه هم میتونم یه راهنمایی مفصل کنم
    در مورد اینکه از تهران از کجا بخوای بخری پیشنهاد من همون پاساژ رضاست شاید خیلی ها به ابن بازار لقب پاساژ دزد ها رو بدن ولی اگه شما در خرید قطعات مصمم باشی وبا فروشنده به مناظره در مورد کاراییه هریک بپردازی حتما یه خرید به یاد موندنی خواهید داشت من خودم pc چند تن از دوستان وهچنین خودم رو از این پاساژ دارم نکته قابل توجه هم اینکه تو این بازار سیستم ها مجانی اسمبل میشن در غیر این صورت اگه خودت وارد باشی که هیچ

5. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

در مورد اور که شک دارم این سیس رو بگیری واور نکنی دراین صورت یه کولر پردازنده ضروریه که دراین مورد میتونم یه راهنمایی کامل کنم
    در مورد گرافیگ چون مینتون نسخه سوم از شکاف گرافیک هارو ساپورت میکنه بهتره یا از سری 7000ای ام دی خرید کنید یا از سریه600 انودیا که از نظر من فعلا برای شما یه تک کارت 7870 بسیار مناسب واینده نگرانست که بعد ها میتونی دوتاش کنی یا همین اول یه gtx670تکی برای همیشه برداری که برای مدت ها نیازت به گرافیک مرتفع میشه چون تو بنچ هایی که دیدم واقعا کارت قدرتمندیه که حتی قدرتی مشابه یه 7970معمولی رو از حودش نشون داده
    در مورد مانیتور یه ips. الجی باقیمت 300تومن بسیار مناسبه در این زمینه هم میتونم یه راهنمایی مفصل کنم
    در مورد اینکه از تهران از کجا بخوای بخری پیشنهاد من همون پاساژ رضاست شاید خیلی ها به ابن بازار لقب پاساژ دزد ها رو بدن ولی اگه شما در خرید قطعات مصمم باشی وبا فروشنده به مناظره در مورد کاراییه هریک بپردازی حتما یه خرید به یاد موندنی خواهید داشت من خودم pc چند تن از دوستان وهچنین خودم رو از این پاساژ دارم نکته قابل توجه هم اینکه تو این بازار سیستم ها مجانی اسمبل میشن در غیر این صورت اگه خودت وارد باشی که هیچ
    ممنون
    مشکل اسمبل ندارم
    مطمئن هستم این سیستم باید اور بشه.
    پس به شدت اون راهنمایی جامع رو نیاز دارم ( پیشاپیش ممنون)
    در مورد مانیتور درسته که قیمت خوبی داره. ولی تا کسی که این مانیتور رو نداشته بوده باشه و زمان پاسخ 5ms و کیفیت خوبش رو کاملآ تایید نکنه سمتش نمیرم. ( به خاطر کیفیت پایین این مانیتور سامسونگی هست که دارم). اما تعریف اسوس رو بیشتر شنیدم. اما اگه قانع بشم حدود 80 تومن جلو میفتم
    در آخر هم برای انتخاب کارت گرافیک با توجه به بودجه ای که بمونه بهترین رو انتخاب خواهم کرد (بر اساس تمامی بنچ مارک ها و ارزش به قیمت). به هر حال از رنج قیمت 7850 تا 7950 میتونه متغیر باشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

عزیز اصلا مانیتور خودت قابل مقایسه با این مانیتور نیست.

شک نکن مانیتور عالی ای هست.

8. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب کم کم به نتیجه داری میرسی
    در مورد خنک کننده پردازنده ماچو با قیمت 85 تومن کاملا کفایت میکنه اگه خواستی بیشترهزینه کنی ارکن با قیمت 135 تومن معرکست وامتحان خودش رو پس داده یعنی اختلاف درجه 5درجه ای در حالت فشار نسبت به سیلور ارو و نوکچواNH-D14 که جرو بهترین های بازارن داره در غیر این صورت همین ماچو

10. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این مدل هایی که فرمودین اسلات رم رو اشغال نمیکنن؟ و یا زیادی سنگین نیستن یه وقت به مادربرد در طولانی مدت ضربه بزنن ؟ و لطفها مدل ارکن رو گفتی هم بگید.
    یک سوال هم دارم
    گرافیکی که خود پردازنده داره ( intel 4000) میتونه کار های گرافیکی رو بدون کارت گرافیک انجام بده؟
    میخوام اگه بشه خرید کارت گرافیک رو به تاخیر بندازم تا بتونم با پول بیشتر کارت قویتری بگیرم. منتها به سیستم برای موارد دیگه نیاز دارم.

پیشاپیش ممنون
    Last edited by arash_nik; 28-08-2012 at 04:01.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

پیشنهاد من برای خنک کننده :

CPU Fan ZALMAN CNPS10X Performa = 100
    CPU Cooler Deepcool Ice Warrior = 90
    CPU Cooler Tuniq Tower 120 Extreme = 100

نه عزیز اسلات های رم رو اشغال نمیکنه.

13. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این مدل هایی که فرمودین اسلات رم رو اشغال نمیکنن؟ و یا زیادی سنگین نیستن یه وقت به مادربرد در طولانی مدت ضربه بزنن ؟ و لطفها مدل ارکن رو گفتی هم بگید.
    یک سوال هم دارم
    گرافیکی که خود پردازنده داره ( intel 4000) میتونه کار های گرافیکی رو بدون کارت گرافیک انجام بده؟
    میخوام اگه بشه خرید کارت گرافیک رو به تاخیر بندازم تا بتونم با پول بیشتر کارت قویتری بگیرم. منتها به سیستم برای موارد دیگه نیاز دارم.

پیشاپیش ممنون
    در مورد ماچو که خودم رو سیس یکی از دوستان نصبش کردم وتاحالا مشکلی پیش نیومده ارکن که فکر کنم نیاز به تمجید نداشته باشه نصب شدشو از نزدیک ندیدم ولی دو ماه پیش که برای خودم میخواستم با تحقیقات زیاد بهش رسیده بودم منتها اینی شد که تو امضامه البته من برای ثبت رکورد خریدمش با قیمت 160 که از سنگین ترین های بازاره ولی برای استفاده پایدار برای طولانی مدت این دو مدلی که گفتم حرف نداره ارکن که تمام مدلهای زیر 130 رو مغلوب کرده .وهمون طور که گفتم اختلاف 4-5درجه ای با مدلهای گرون قیمت بازار مثل سیلور ارو-نکچواNH-D14وC14 داره ولی برای شما مدل های مانند ماچو و مدل هایی که دوستمون بلک یرز هم پیشنهاد دادن کاملا کفایت میکنه ولی اگه انتخاب شما 3770k به مدلی مثل ارکن کمی بیشتر فکر کن چون این پردازنده ذاتی گرمه حالا اگه بخواین کمی اورش هم کنی که وضع کمی متفاوت تر میشه

در مورد گرافیک مجتمع باید بگم که از پس کارهای مولتی مدیایی مثل فیلم دیدن وکانورتوری واینترنت به راحتی بر میاد حتی بازی مثل فوتبال رو هم تو تنظیمات متوسط اجرا میکنه دیگه ببین تا چقدر نیاز هاتو بدون یه گرافیک بر اورده میکنه

من سیس زیاد پیشنهاد نمیدم فقط دنبال اینم که با هزینه کمتر یه خرید منطقی وعاقلانه وحتما اینده نگرانه داشته باشید اینو تو فروم های دیگه هم عنوان کردم.
    Last edited by animsprite; 28-08-2012 at 10:46.

15. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چند تا پیشنهاد
    اول اینکه به جای صرف هزینه خیلی بالا برای پاور با برند هایی مثل coolermaster و ... از برند super flower استفده کنید که کیفیتش کاملا مثل برند های معروفی هست که تو ایران قیمتاشون الکی بالاست و قیمتش خیلی مناسب تره
    برای استفاده از حداکثر راندمان رم با پردازنده های ایوی بریج اینتل اگر میخواهید از برند gskill خریداری کنید حتما سریه sniper رو بردارید
    کیس رو ترجیحا از دو برند antec یا super flower بردارید چون هنوز زیاد دست فروشنده های فوق العاده با انصاف ما زیاد نیفتاده تا گند بزنن تو قیمتش
    برای استوریج ویندوز ترجیحا از ssd های ocz سریه vertex 3 and 4 استفاده کنید چون خودم اکثر برند ها رو تست کردم تو شرایط استفده عادی راندمان این دو سری از همه بالاتره در ضمن قیمت بهتری داره

17. این کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •