در مورد اور که شک دارم این سیس رو بگیری واور نکنی دراین صورت یه کولر پردازنده ضروریه که دراین مورد میتونم یه راهنمایی کامل کنم
در مورد گرافیگ چون مینتون نسخه سوم از شکاف گرافیک هارو ساپورت میکنه بهتره یا از سری 7000ای ام دی خرید کنید یا از سریه600 انودیا که از نظر من فعلا برای شما یه تک کارت 7870 بسیار مناسب واینده نگرانست که بعد ها میتونی دوتاش کنی یا همین اول یه gtx670تکی برای همیشه برداری که برای مدت ها نیازت به گرافیک مرتفع میشه چون تو بنچ هایی که دیدم واقعا کارت قدرتمندیه که حتی قدرتی مشابه یه 7970معمولی رو از حودش نشون داده
در مورد مانیتور یه ips. الجی باقیمت 300تومن بسیار مناسبه در این زمینه هم میتونم یه راهنمایی مفصل کنم
در مورد اینکه از تهران از کجا بخوای بخری پیشنهاد من همون پاساژ رضاست شاید خیلی ها به ابن بازار لقب پاساژ دزد ها رو بدن ولی اگه شما در خرید قطعات مصمم باشی وبا فروشنده به مناظره در مورد کاراییه هریک بپردازی حتما یه خرید به یاد موندنی خواهید داشت من خودم pc چند تن از دوستان وهچنین خودم رو از این پاساژ دارم نکته قابل توجه هم اینکه تو این بازار سیستم ها مجانی اسمبل میشن در غیر این صورت اگه خودت وارد باشی که هیچ