دوست من تمرین مهم ترین بخش یادگیری هست به واقع ؛ در واقع شما بهترین استاد رو هم داشته باشی ولی تمرین مناسب و کافی نداشته باشی باز هم مشکل خواهی داشت چون نکته ای که بدون تعارف باید گفت و مطمئنا خودتون هم میدونید اینه که یادگیری گیتار برخلاف تصور عموم اصلا کار ساده ای نیست ؛ و نمیدونم شاید این سیل مشتاقان یادگیری،افراد رو به اشتباه به این برداشت رسونده که چون این همه افراد گیتار میزنند و میرن سمتش پس حتما ساز راحتیه !
یه مثال بزنم ؛ مثلا در مقایسه ی آرپژ آکورد زدن در گیتار و کیبرد ؛ در کیبرد شما با یک دست هم آرپژ میزنی و هم آکورد میگیری ولی در گیتار یک دست فقط آرپژ میزنه و یک دست هم آکورد ، بنابراین میرسیم به همون قضیه ای که استاد شما بدرستی اشاره کرده و در نهایت این شما هستید که باید تمرین کنید .
منظورتون از تکنوازی رو بیشتر توضیح بدید ممنون میشم ؛ در پاپ ملودی های خیلی خوبی داریم برای نواختن مثلا ملودی های گیتاریست مشهور خودمون در سطح بین الملل یعنی جناب آرمیک ؛ یا خیلی از ملودیهای مشهور دیگه /
دونوازی البته به بهتر بودن کمک میکنه ؛ به واقع یک مقایسه ی دیگه باز میشه اینجا انجام داد :
گیتار برای تکنوازی به نظرم مناسب نیست ؛ چون زمانی که شما ریتم میزنی نمیتونی ملودی بزنی و زمانی که ملودی میزنی نمیتونی ریتم بزنی ( البته در حالت عام و کلی اینطور هست والا هستند افرادی که با یک گیتار ریتم و ملودی رو "درمیارن" ) اما در کیبورد شما علاوه بر اینکه با دست چپ آرپژ - آکورد میزنی ؛ با دست راست هم همزمان ملودی میزنی .
درواقع گیتار سازی هست که اگر تریو و کوارتت هم اجرا بشه به مراتب بهتر از سولو و دوئت هست منطقا و کاملتر میشه ولی برای شروعتون با پاپ و همچنین بهتر شدن باره گرفتنتون من پیشنهاد میکنم پاپ رو با ریتم - آکورد شروع کنید و بعد از اینکه در باره گرفتن پیشرفت کردید به سراغ آرپژ-آکورد (باره دار) برید و در مرحله ی آخر سراغ ملودی نوازی .