اگه چهار رقمی باشه اکثرا دو رقم دو رقمه . اگه 3 رقمی باشه یه سره میخونن مثل 775
اگه چهار رقمی باشه اکثرا دو رقم دو رقمه . اگه 3 رقمی باشه یه سره میخونن مثل 775
بازم ممنون، راستش قبلنم گفتم بودجه ای که الان دارم به نظر کافی نمیاد برای چیزی که می خوام (1 ملیون)...ولی یه مدت دیگه بازم می تونم بهش اضافه کنم برای همین اینکه نیاز به دوباره کاری نداشته باشه برام مهم تره تا اینکه حتما با بودجه ی الانم منطبق باشه..می شه شما بی زحمت قطعات ضروری در حد همین سوکت 1155 رو معرفی کنین؟ راستش من اصلا این پاور اینا رو در نظر نگرفته بودم (یعنی نمی دونستم اینا هم باید همخوانی داشته باشن) یه سری قطعاتم هستن که به ندرت باهاشون کار می کنم (مث دی وی دی رایتر و فلاپی درایو اینا....) اونا رو که دیگه لازم نیست از اول بخرم؟!
CPU: intel core i3 2100
MAINBOARD:ASROCK P67 Pro3
ram:2*2gb teamgroup 1333 cl9
power:GREEN - GP535B-US
graphic: powercolor 6670
hard: samsung 500gb f3
case:magnum 2
فلاپی که کلا منقرض شده به جاش رم ریدر بزار. رایتر هم اگه ساتا باشه میشه استفاده کنین اگه ideباشه باید تبدیل بخرین که توجیه نداره بهتره همون رایتر 25 تومنی بخرین
این یه سیستم متوسط هست که کارهاتونو راحت راه میندازه.
Last edited by ghadami2005; 31-08-2012 at 19:58.
CPU:Intel Core i3 2120
Motherboard:Asrock P67 Pro3
Ram:Patriot 2x2(4GB)DDR3 1333 CL9
Power:Green-GP535A
Graphic:AMD Radeon HD 6750 or Nvidia GTS450
Hard:Seagate Baracuda 7200RPM 500GB
Case:Green X3 or Magnum 2
خیلی خیلی ممنون، خیلی کمکم کردین
فقط 1 سوال دیگه (البته امیدوارم دیگه حوصله تون سر نبرم این آخریشه) می شه در مورد فرقای 3 تا گرافیکی که بالا توصیه کردین هم توضیح بدین؟!
![]()
تو گرافیکهای معرفی شده 6750 و 450 تقریبا هم رده هستندبعد 6670 هست.اگه خیلی اهل بازی نیستین و رندرهای سنگین هم ندارین کارت 6670 کارتونو راه میندازه.
----------------------------------------------------------
چون فکر میکنم تجربتون تو سخت افزار کمه یه توضیح خیلی کلی در مورد گرافیک هم براتون نوشتم.
کلا کارت گرافیک به طور خیلی ساده بخوام بگم از 4بخش تشکیل شده 1- برد یا همونPCB و مدارات که شامل خازن ها و چوکها و پورتهای خروجی میشه 2- GPU که وظیفه پردازش رو بر عهده داره و مهمترین بخش هست3- سیستم خنک کنندگی کارت و سر اخر هم حافظه یا مموری چیپ گرافیک.
GPU هاساخت 2تا شرکت هستن یکی ATI که توسط AMD خریداری شده و در بعضی سایتها همونAMD عنوان میشه و دیگری NVIDIA .چیپ های حافظه هم توسط شرکت های زیادی مثل elpida-hynix-samsung-qimonda-micron و.........تولید میشن. شرکت های تولید کننده کارت گرافیک مثل his -gigabyte-powercolor-club-asus- -pny-evga-sapphier میان GPU و MEMORY CHIP رو از تولید کننده ها میخرن و کارت رو مونتاژ وتولید میکنن.
فقط ممکنه بعضی وقتا قیمت دوتا کارت هم مدل خیلی با هم فرق کنه که میتونه دلیلش تغییراتی باشه که سازنده ها تو طراحی pcb یا طراحی سیستم خنک کنندگی یا تغییرات مربوط به قسمت تامین ولتاز کارت اعمال میکنن و کارتی با قابلیت اورکلاک بهتر و خنکتر تولید میکنن.یا حتی بعضی وقتا خودشون کارت رو اورکلاک میکنن.
Last edited by ghadami2005; 10-09-2012 at 21:55.
خیلی خیلی ممنون، واقعا تو این مدت خیلی بهتون زحمت دادم و خیلی کمکم کردین...دست تون درد نکنه![]()
کارت گرافیک برخلاف چیزی که خیلی ها فکر می کنن تو رندر گرفتن در 3dmax و بقیه نرم افزارهای گرافیکی و تبدیل فرمت فیلم هیچ تاثیری نداره برای امتحانش هم می تونید برنامه Gpu-z رو باز کنید و بعد یک چیزو رندر بگیرین یا یه فیلم رو تبدیل فرمت کنین می بینین نه دمای کارت گرافیک بالا می ره و نه فرکانس هسته هاش بیشتر میشه . البته تکنولوژی جدید cuda از Nvidia و stream از Ati این امکان رو فراهم کرده که هسته های کارت گرافیک هم در رندر شرکت کنن که تاثیر زیادی هم نداره البته کارت گرافیک باید جدید باشه و این امکان رو داشته باشه. اگر سیستم رو هنوز نخریدید برای کار با 3dmax که خودم هم باهاش کار کردم و رندر گرفتم هرچه تعداد هسته های cpu بیشتر باشه بهتره و گرافیک اصلا مهم نیست و برای auto cad هم رم هرچی بیشتر باشه کارکردن با هاش راحت تره . فقط کارت گرافیکی بگیرید که direct x11 و پخش full Hd رو پشتیبانی کنه. در ضمن این صفحه رو هم حتما ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من کارت گرافیک زمانی روی تغییر فرمت تاثیر داره که برای این کار هسته ی جی پی یو گرافیک به جای هسته ی کامپیوتر استفاده بشه وگر مه همه ی برنامه های عادی تغییر فرمت از سی پی یو استفاده می کنن
نمی دونم برنامه ای وجود داره یا نه
بله برنامه xillisoft video converter این قابلیت رو داره و هسته های Gpu همراه با cpu در عملیات convert شرکت می کنه و فقط در مدت زمان تبدیل فرمت تاثیر داره و در مورد برنامه 3d max کارت گرافیک نه تاثیری در کیفیت رندر داره و نه در زمان رندرگیری. سرعت رندرگیری در 3d max بستگی زیادی به قدرت cpu و موتور رندرگیری داره .اینم سایت شرکت xillisoft در باره این تکنولوژی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali1986m; 28-09-2012 at 18:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)