تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: خرید سیستم کامل با بودجه 1 میلیون و 500 هزار تومان

داره خودمونی میشه m0hammad m@hdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینم جواب بدین که برم سیستم رو بخرم دیگه دوستان

خواهش می کنم

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

می خوام سیستمم حداقل اونقدر قدرتمند باشه که تا 3 یا 4 سال توی بازی ها کم نیاره و با قدرت و بهترین حالت بتونم بازی کنم.

سلام
    من فقط میخوام جواب همین خط رو بدم البته با تجربه ای که دارم و یک نظر کاملآ شخصی و حسی هست که ممکنه غلط هم باشه
    به نظر من بهترین کارت های گرافیک موجود هم نخواهند توانست حتی تا 2 سال دیگه بازی هارو با کیفیت عالی اجرا کنن. و این به خاطر پیشرفت شدید تکنولوژی هست
    مثلآ حدود 10 سال پیش کارت گرافیک ati radeon 7000 64gb یک کارت گرافیک فوق العاده محسوب میشد. اما کمتر از 5 سال بعد، این کارت گرافیک توان اجرای بازی های معمولی روز با کیفیت در سطح پایی 800 در 600 رو هم نداشت
    اما همون موقع، یعنی 5 سال پیش، تا جایی که به خاطر دارم کارت گرافیک nvidia 8800 ultra بهترین کارت گرفیک محسوب میشد. با قیمت 800 هزار تومن اون زمون ( دلار 900 تومنی) ( قابل قیاس با 680gtx در این زمان)
    حالا برید ببینید 8800 اولترا با چه کیفیتی میتونه بازی هارو اجرا کنه با 800 دلار قیمت در 5 سال پیش!
    من دارم سیستم جمع میکنم تا 2 تومن و کارت 7850 رو انتخاب کردم. شما که سیستم رو بیشتر برای گیم میخواین به نظر من 7870 میتونه انتخاب خوبی باشه با قیمت نزدیک 800 هزار. البته احتمالآ باید cpu ارزونتری برداری.

داره خودمونی میشه m0hammad m@hdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    خونمون

1 لیست نهایی سیستم برای خرید

سلام دوستان بالاخره بعد از هزار بدبختی و تحقیق تونستم سیستم رو ببندم و همین امروز فردا میرم می می خرمش.

اینم شد مشخصاتش :

Motherboard : GigaByte Z68P-DS3 = 225
    CPU : Intel CORE I7 3820 4Core 10Mb = 620
    Graphic Card : Sapphire Radeon HD 7970 = 1.100
    Hard Disk (HDD) : SEAGATE 500 GIG = 150
    RAM : 8 GIG 1600 = 140
    Case : Green X5/X3/Magnum 2/ = 160/120/70
    Power : Green 685B = 150

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

Full System With Green X5 Case = 2.545
    Full System With Green X3 Case = 2.505
    Full System With Green Magnum 2 Case= 2.455

1 : خب این خوبه دیگه؟
    2 : این مدل سی پی یو چقدر از لحاظ قدرت با این مدلی که بالا معرفی کردم تفاوت داره؟ قوی تره یا ضعیف تر یا در یک سطحه ؟ اررش جابه جایی با اون مدل بالا رو برا خرید داره یا نه؟

Intel Core I7 2600K

3 : دو تا 6950 دو گیگ رو کراس فایر کنم بهتره و قدرتش بیشتر میشه و به صرفه است یا یک 7970 بخرم ؟
    4 : 2 تا 4 گیگ رم بهتره یا یک 8 گیگ رم ؟ از لحاظ قدرت فرقی نمی کنه؟
    5 : پاور برای این سیستم کافیه یا نه؟
    6 : این سیستم دیگه همه چیش با هم مچه و مشکلی نداره؟ از جمله هماهنگی بین مادربرد و سی پی یو و کارت گرافیک؟

خیلی ازتون ممنون میشم اینا رو پاسخ بدید.

چاکر همه دوستان

مهدی

Last edited by m0hammad m@hdi; 26-08-2012 at 22:23.

داره خودمونی میشه lpfan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست من پردازنده Intel CORE I7 3820 سوکتش 2011 هست و به این مین نمخوره.پردازنده رو 2500k بگیر چون برای بازی بیشتر از این نیازی نیست و اتلاف هزینه هست.شما یه 7970 بگیر بهتره چون بعدا میتونی با یه دونه دیگه کراسش کنی.2 تا 4 گیگ بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    بچه ها من یه کیس میخام واسه بازی . البته یه کارت گرافیک ati 6870 دارم که فعلا فکر نکنم لازم باشه تعویضش کنم . اگر میشه واسه بقیه قطعات راهنمایییم کنید . تا 1300 میتونم هزینه کنم . ممنون

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من در عجبم 10 نفر اومدن سیستم پیشنهاد دادن ولی قیمت هارو معل.م نیست از کجا اوردن یه I52500K الان قیمتی برابر670 ویا مثلا یه 7850 قیمتی مساوی با 650 داره که به ترتیب دوستان زدن 420-550 اخه اینطوری که این دوستمون بخواد بره برای خرید به مشکل میخوره پردازنده ای مانند 3820 الان یه تومن قیمت داره بعد دوستان اومدن باقیمت 620 پیشنهاد دادن در کل چون هدف فقط بیشتر بازیه پردازنده رو من3570Kاز ایوی بریج و گرافیک رو هم 7950 از سافایر پیشتهاد میدم رم هم حتما 8 گیگ با باس 1600 عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

دوستان عزیز، یه مورد عرض کنم، لطفا دوستانی که سیستم پیشنهاد میدن (که البته بعضیا اطلاعاتشون از من خیلی بیشتره) لطفا برای کسایی که سیستم رو برای بازی میخوان از کارتهای nvidia پیشنهاد بدین نه radeon علتشم به خاطر تعصب و اینطور چیزا نیست، شک نکنید از یکی دو سال دیگه و به طور کلی بازیهای نسل بعد واقع گرایی حرف اول رو میزنه و نقش فیزیکز انویدیا خیلی پررنگتر میشه، درسته که کارتهای ای تی ای سرعت زیادی دارن ولی قابلیت فیزیکز انویدیا یه فاکتور خیلی مهم و برنده براش محسوب میشه که در آینده در خیلی بازیها چشم گیرتر و استفادش به مراتب بیشتر خواهد شد، کسایی که میخوان از بازی لذت ببرن مطمئنا کارتهای انویدیا این حس رو بیشتر بهشون میده.
    Last edited by Emir1; 28-11-2012 at 13:19.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •