دوست عزیز بنده هم تعصب خاصی ندارم و در همون پست اولم اشاره کردم هر سه لپ تاپ عالی هستند در رده خودشان
خوب جنابعالی هم با لینکی که دادید صحه به عرایض من گذاشتید بحث کلاک و بحث اختلاف در تعداد core و اختلاف memory bus و اختلاف pipeline یعنی بطور کلی برد چیز دیگریست بنده در 3 پست قبلی دارم میگم اختلاف فقط در کولینگ هست نه در برد
و این اختلاف با اون چیزی که مد نظر شماست یعنی اتفاقی که در gt 555 افتاد کاملا فرق داره من هم میتونم نرم افزاری کلاک را به 2000 هرتز برسونم چون همون چیپ ست g75 برای lenovo 580 هست و همون فریم ریت رو بگیرم ( که برای کیس 580 از لحاظ کولینگ منطقی نیست) ولی چون کولینگ g75 خیلی بهتره بخاطر سری گیم بودن بطور پیش فرض این کلاک رو تعریف کردن براش به این توجه کنیم که لنوو 580یه لپتاپ مالتی مدیاست که از گرافیک حرفه ایی گیم یعنی سری gtx استفاده کرده
من 1 ماه hp 6180 se داشتم (قبل از n 55) که خیلی stylish با صدای عالی و صفحه نمایش عالی بود اما فوق العاده کولینگ ضعیف که حتی در رندرهای 3 بعدی اتوکد که حرفه و شغل منه به شدت داغ میکرد و بh n55 عوضش کردم
شما از کولینگ غاقل نشو که به خاطر همین تمامی سری های گیم خیلی ضخیم و سنگین هستند اگه گیمر معمولی نه حتی حرفه ایی هستید بدونید t7000 ;i واقعا بغیر از برد گرافیکی بلکه از نظر کولینگ تفاوت فاحشی با لنوو داره
hp t7000 لپتاپ بسیار زیبا با صدای عالی و گرافیک قوی هست اما در قدرت گرافیکی بمراتب از لنوو 580 بخاطر بخاطر اختلاف نوع برد ضعیف تره ، این برد حتی از gtx460 و gtx 560 نیز performance بالاتری داره
اینجا رو ببین اصلا صحبتی از کلاک نیست بلکه صحبت از راندمان و perfomace
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز gtx 660 در پایین ترین کلاک راندمان خیلی بهتری از 650 در بالاترین کلاک داره مثلا cpu پمنتیوم 4 با کلاک 3200 خیلی ضعیف تر از core2duo با کلاک 1600 این یه واقعیت نه تعصب