تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال واسه آرشیو کردن فیلم و...

داره خودمونی میشه darya1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خدمت اساتید وتبریک عید سعید فطربر همه شما عزیزان از دوستان راهنمایی میخاستم ممنون میشم تجاربشون رو در اختیار بزارنیه هارد اکسترنال WD my passportگرفتم میخاستم تستش بکنم ،میبایست چه مراحلی رو انجام بدم؟تا از سالم بودنش اطمینان حاصل کنم.وچه نکاتی رو در حین استفاده وبعد از استفاده باید رعایت بشه؟آیا ویروس در عملکرد این نوع هارد تاثیر داره؟وچه نوع نرم افزار امنیتی (ضدویروس)میتونم ازش استفاده بکنم؟همچنین چجوری میتونم قسمت پشتیبان گیری رو غیر فعال بکنم؟فایلارو به صورت دستی انتقال میدم.آیا قطعی برق بر روی هارد تاثیر داره؟راه حلش چیه؟ونکات مفید دیگر....با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید وتبریک عید سعید فطربر همه شما عزیزان از دوستان راهنمایی میخاستم ممنون میشم تجاربشون رو در اختیار بزارنیه هارد اکسترنال WD my passportگرفتم میخاستم تستش بکنم ،میبایست چه مراحلی رو انجام بدم؟تا از سالم بودنش اطمینان حاصل کنم.وچه نکاتی رو در حین استفاده وبعد از استفاده باید رعایت بشه؟آیا ویروس در عملکرد این نوع هارد تاثیر داره؟وچه نوع نرم افزار امنیتی (ضدویروس)میتونم ازش استفاده بکنم؟همچنین چجوری میتونم قسمت پشتیبان گیری رو غیر فعال بکنم؟فایلارو به صورت دستی انتقال میدم.آیا قطعی برق بر روی هارد تاثیر داره؟راه حلش چیه؟ونکات مفید دیگر....با تشکر
    سلام و با تبریک عید فطر .

اگر میخواهید سلامتی هارد رو چک کنید ساده ترین راه نصب نرم افزار hdtune (آخرین ورژن) و مراجعه به قسمت info برای بررسی گزارشاتی که توسط s.m.a.r.t هارد دریافت میشه .
    چند نکته ساده در نگهداری از هارد :
    1. یکی از مهمترین ترین اصول در نگهداری هارد دیسک مخصوصاً در هنگام روشن بودن تکان ندادن و ضربه وارد نکردن هست .
    2. دمای هارد رو با استفاده از نرم افزار مناسب کنترل کنید .
    3. توصیه میشه قبل از جدا کردن کابل usb ، هارد رو با برنامه خودش خاموش و safe remove کنید .
    4. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل بشه و از اتصال به پورتهای نامطمئن (مثل پورتهای جلوی کیس) خودداری کنید .
    5. چون از نوع هارد بدون آداپتور هست پیشنهاد میشه از usbhub یا کابلهای رابط استفاده نکنید چون طول زیاد این کبلها ممکن هست باعث اتلاف ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی شدن هارد بشه .
    6. در موقع حمل و نقل آنرا در کیف مناسب قرار بدید .

بدیهی هست که ویروسها گاهی اوقات عملکرد هارد رو مختل میکنند مسائل ساده ای چون hidden شدن فایلها تا مسائل پیچیده ای که شاید نیاز به فرمت کردن کلی هارد باشه . در درجه اول یک آنتی ویروس مناسب روی سیستمتان نصب کنید و همیشه آپدیت نگه دارید . آنتی ویروسهایی هستند که روی فلش مموری یا هارد اکسترنال نصب میشوند مثل trust port usb antivirus (البته من عملکرد این رو دقیق تست نکردم) .

بکاپ گیری اتوماتیک تنها زمانی فعال میشه که پس از نصب نرم افزار ، دگمه start backup رو زده باشید . در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه ای درباره چگونگی کارکرد این نرم افزار رو توضیح دادم .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

thank you goodluck

5. این کاربر از darya1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باسلام مجدد خدمت استاد عزیز
    ببخشید زیاد مزاحم میشم
    وقتی هارد اکسترنالواز طریق یواس بی پشت کیس وصل کردم پیغام فرمترو نشون داد ودرایوش تومای کامپیوترشبیه پوشه سفید با شش نقطه بود با اینکه فرمتش کردم باز هم به صورت درایو ناشناخته(پوشه سفیدباشش نقطه رنگی)حالا چجوری درستش کنم؟
    وهم اون نرم افرارداخلی پاک شد(از چه سایتی میتونم نرم افزار WD Apps setup.exeدانلود کنم؟)
    و وقتی دوتا فیلم داخلش انتقال دادم بعد از اون کهsafe removeانجام دادم وازدوباره خواستم دوباره وصلش بکنم باز پیغام فرمت میداد چجوری میتونم این مشکلو حل کنم؟
    وسوال دیگه اگه از هارد استفاده نکنم مثلا یه مدت طولانی(چند ساعت)آیاخودشبه حالت آماده به کار میره؟

این هارد میبایست همیشه به کیس متصل باشه یعنی زمانی که میخام از هارد استفاده بکنم به کیس وصلش بکنم در روزای دیگه که نمیخام استفاده بکنم جداش کنم؟
    از چه سایتی میتونم نرم افزارهای مورد نیاز این هارد رو دانلود کنم؟
    برنامهHD Tune Proنصب کردم از سر برگ healthهم مشکلی نداشت.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین تا چجوری این مشکلاتو حل کنم.
    باتشکرفراوان

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی هاردو پارتیشن بندی بکنم یا نیازی نیست؟ چون ممکنه هم فیلم وهم نرم افزارای کاربردی رو توش بریزم
    ممنوم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام مجدد خدمت استاد عزیز
    ببخشید زیاد مزاحم میشم
    سلام .

وقتی هارد اکسترنالواز طریق یواس بی پشت کیس وصل کردم پیغام فرمترو نشون داد ودرایوش تومای کامپیوترشبیه پوشه سفید با شش نقطه بود با اینکه فرمتش کردم باز هم به صورت درایو ناشناخته(پوشه سفیدباشش نقطه رنگی)حالا چجوری درستش کنم؟
    و وقتی دوتا فیلم داخلش انتقال دادم بعد از اون کهsafe removeانجام دادم وازدوباره خواستم دوباره وصلش بکنم باز پیغام فرمت میداد چجوری میتونم این مشکلو حل کنم؟
    درخواست فرمت کردن هارد پس از متصل کردن آن به سیستم متاسفانه نشانه خوبی نیست (مخصوصاٌ اینکه چندبار هم تکرار شده) . در درجه اول توصیه میکنم روی سیستم دیگر تست کنید ، ممکنه مشکل از طرف سیستم شما باشه . از اتصال صحیح کانکتور کابل usb و پورت پشت کیس هم مطمئن باشید (نصفه نیمه جا نرفته باشه) . توصیه میشه بقیه وسایلی که به usb سیستمتان متصل هست جدا کنید و فقط هارد رو متصل کنید شاید برق usb سیستمتان کشش چندین وسیله رو نداشته باشه .

پس از فرمت کردن کامل هارد نرم افزار زیر رو روی هارد کپی کنید احتمالاً شکل آیکون درست میشه .

وهم اون نرم افرارداخلی پاک شد(از چه سایتی میتونم نرم افزار WD Apps setup.exeدانلود کنم؟)
    از چه سایتی میتونم نرم افزارهای مورد نیاز این هارد رو دانلود کنم؟
    نرم افزار WD Apps setup.exe رو میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید . پس از دانلود در هارد اکسترنال Unzip کنید (داخل پوشه ای نریزید بلکه بطور مستقیم روی هارد بریزید) .

وسوال دیگه اگه از هارد استفاده نکنم مثلا یه مدت طولانی(چند ساعت)آیاخودشبه حالت آماده به کار میره؟
    از قسمت setting این برنامه قسمتی برای sleep کردن هارد پس از مدتی بیکاری وجود دارد .

این هارد میبایست همیشه به کیس متصل باشه یعنی زمانی که میخام از هارد استفاده بکنم به کیس وصلش بکنم در روزای دیگه که نمیخام استفاده بکنم جداش کنم؟
    توصیه میشه در مواقعی که لازم ندارید از سیستم جدا کنید تا از استهلاک بیمورد خودداری بشه .

برنامهHD Tune Proنصب کردم از سر برگ healthهم مشکلی نداشت.
    اگر نوار زرد رنگ اخطار نداشته باشه جای امیدواری هست که این مشکل درخواست فرمت به هارد مربوط نمیشه .

راستی هاردو پارتیشن بندی بکنم یا نیازی نیست؟ چون ممکنه هم فیلم وهم نرم افزارای کاربردی رو توش بریزم
    ممنوم
    نیازی نیست و پیشنهاد نمیشه ولی اگر اصرار به پارتیشن بندی کردن دارید میتونید دو تیکه کنید (500 گیگی) و اون نرم افزار رو در پارتیشن اول کپی کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 24-08-2012 at 17:50.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه دنیا ممنون
    نوار زرد رنگ هیچ کدوم نداشت ، پس احتمال میدید مشکل مال خود یو اس بی های کیس باشه؟
    چون همونطور قبلا گفتم سرعت عادی تمام یو اس بی کیس پایینه در حدود یک مگ وفرمت درایوها همntfsهست باز نمیدونم مشکل از کجایه؟(یه نرم افزار کپی سریع دانلود کردم تازه جون داره،سرعتش به بیست مگ میرسه)
    راه حلی هست بدونم مشکل از کجاست چون تعمیر کار اینجا گفت که مشکل شاید مال مادربرد
    (P31B-A7 6.x)باشه؟

راه حل درمانش چیه؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه دنیا ممنون
    نوار زرد رنگ هیچ کدوم نداشت ، پس احتمال میدید مشکل مال خود یو اس بی های کیس باشه؟
    چون همونطور قبلا گفتم سرعت عادی تمام یو اس بی کیس پایینه در حدود یک مگ وفرمت درایوها همntfsهست باز نمیدونم مشکل از کجایه؟(یه نرم افزار کپی سریع دانلود کردم تازه جون داره،سرعتش به بیست مگ میرسه)
    راه حلی هست بدونم مشکل از کجاست چون تعمیر کار اینجا گفت که مشکل شاید مال مادربرد
    (P31B-A7 6.x)باشه؟
    راه حل درمانش چیه؟
    باتشکر
    با توجه به اینکه HDtune گزارش از سلامتی هارد میده ، احتمال اینکه مشکل از طرف سیستم باشه بیشتر هست مثلاً ضعیف بودن پاور یا قدیمی بودن درایورها و همچنین بایوس .

پیشنهادم اینه که ابتدا اون هارد اکسترنال رو روی یک سیستم دیگه که پاور قویتر و مشخصات بهتری داره تست کنید اگر مشکلی نبود (که انشاءاله مشکلی نداره و مطمئناً هم نداره) باید تک تک اجزاء سیستمتان بررسی بشه .

در درجه اول اگر ورژن بایوس مادربردتان قدیمیتر از ورژن بایوس موجود در سایت سازنده باشه باید آپدیت بشه (باید حرفه ای باشید تا بتونید بدون خطر آپدیت کنید) تنظیمات بایوس هم default بشه . همچنین جدیدترین درایور هم باید دانلود و نصب بشه . اگر این روشهای نرم افزاری مشکل پایین بودن سرعت usb رو حل نکرد در درجه اول با یک پاور قویتر تست کنید . از آنجایی که این موضوع (ایراد از پاور) قطعی نیست بهتره که از یکی قرض بگیرید تا متحمل مخارج اضافی نشید ...

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امیدوارم هر جا که هسهتید موفق وپیروز باشید

14. این کاربر از darya1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یک سوالی دارم ممنون میشم جواب بدید. من یک هارد اینترنال لپتاپی با مارک توشیبا خریدم و برایش یک پورت اکسترنال کننده یو اس بی هم گرفتم. این پورت سیمش فقط یک سوکت یو اس بی دارد یعنی کابل Y نیستش. امروز اتفاقی پورت رو باز کرده بودم و داشتم روی هارد رو می خوندم دیدم که روی هارد توشیبا زده توان مصرفی 1.00 آمپر و اصلا خبری از میلی آمپر نبود! یعنی 1 آمپر مصرفش هست. حالا سوال من اینست که من که هارد رو با یک پورت به یو اس بی لپتاپم وصل می کنم و بدون مشکل کار میکنه و راه می افته و با توجه به اینکه هر یو اس بی لپتاپ بیشتر از 700 میلی آمپر نمیده، آیا به یو اس بی لپتاپ من فشار میاد؟ خراب نکنه لپتاپ رو؟ اگر اشکال داره ممکنه لطفا راه حلی پیشنهاد بدید؟ ببخشید زیادی نوشتم.ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •