تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: فوري: باز هم درد كليه !

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقای begotten جدا مصرف شیر ضرر داره؟
    اولین بارمه دارم همچین چیزی میشونم
    تو رو خدا یه حرف رو درست بزنید
    اگه اینجوریه چرا پیامبر گفته هیچ غذایی مثل شیر مادر نیست؟(یه همچین چیزی بود-دقیقش یادم نیس)

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان مادرم از وقتي عمل انجام شد و بيهوشي نخاعي انجام دادن خيلي تب داره ... داروها رو هم مصرف ميكنه ولي تبش از داخل هست و زياده و وقتي ميخواد بشينه سردرد شديد ميشه و باز دراز ميكشه ........ اين تا كي ادامه داره ؟
    جاي هيچ نگراني نيست - سر درد به علت بي حسي نخاعي هست و چند وقت ديگه خودش خوب ميشه اين از عوارض بيحسي اسپاينال يا نخاعي هست ( در اين بيماران احساس سردرد با نشستن بيمار تشديد ميشه همچنين سردرد در ناحيه پيشاني يا پشت سر حس ميشه نه جاي ديگه )
    توصيه : بيمار بايد در حالت دراز كشيده باشه و از نشستن پرهيز كنه - سعي كنيد نور اتاقي كه بيمار توش هست رو كاهش بديد

------------------------------------------------
    در ضمن با توجه به اينكه ميگيد امكان تحرك زياد براي مادرتون نيست سعي كنيد از اين به بعد ميزان مصرف مايعات مادرتون رو افزايش بديد ( ماءالشعير براي اينگونه افراد عالي هست ولي چون مادرتون مشكل قلبي هم داره اگه ماءالشعير مصرف ميكنه به صورت 2 يا 3 روز در ميان يا حداقل هر هفته بايد قند خونش اندازه گرفته بشه ولي مايعات غير قندي مثل آب بلامانع هست البته آب تصفيه شده كه املاحش گرفته شده باشه نه اين آبي كه اگه بريزي تو سماور كل سماور گچه ميبنده - آب ميوه ها هم خوبه ولي طبيعيش )

شما و برادران يا خواهران تون هم بايد بيشتر مواظب باشيد چون اگه كليه مادرتون اصطلاحا سنگ ساز باشه امكان ارثي بودنش هست
    Last edited by GHOST RECON; 25-08-2012 at 00:32.

3. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه اینجوریه چرا پیامبر گفته هیچ غذایی مثل شیر مادر نیست؟(یه همچین چیزی بود-دقیقش یادم نیس)
    اين آشغال هايي كه ما به اسم لبنيات ميخوريم از اين چيزي كه گفته شده مضر تره
    وگرنه كسي كه صبح به صبح شير گاوش رو كه از علف طبيعي تغذيه شده ميدوشه و ميخوره يا به ديگر لبنيات تبديل ميكنه و مصرف ميكنه نه تنها مضر نيست بلكه هم طب ايراني و هم طب اسلامي مصرف اون رو سفارش كرده

5. 2 کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

11

دوست عزیز کدام شخصی گفته شیر ضرر داره ؟ مگه قراره شما حرفهای عوامانه ی هر کسی رو بپذیرید ؟؟ با قطع مصرف لبنیات با مشکلات شدید ناشی از پوکی استخوان و مشکلات دندان و لثه در طولانی مدت میخواید چه کنید ؟؟
    شما لبنیات رو قطع کنید بعد از مدتی ناچارید به داروهای شیمیایی حاوی کلسیم مثل قرص جوشان و.... پناهنده شوید و عوارض داروهای شیمیایی رو هم در کنار هزینه ی بالای درمان متقبل شید .
    اگر شیر و گوشت و سایر خوراکهای سالم رایج مضر بودند، بشر طی دوران تکاملی چند میلیون ساله ی خودش مصرف اونها رو کلاً تابحال کنار گذاشته بود و مانند نشخوار کنندگان تبدیل به موجودی گیاهخوار میشد . اینکه بشر به گوشت و لبنیات و.... نیازمنده یعنی ساختمان و ساختار بیولوژیکی او نیازمنده این مواده و با زور و دروغ و تبلیغات نمیشه بشر رو از این دست مواد خوراکی بی نیاز کرد !
    متأسفانه تصور افراد بی دانش و بی مایه اینه که این خوراکهای سالم رو انسان محض تفریح و شکم باره گی مصرف میکنه و حالا باید ترکشون کنه ! اینها نیاز بیولوژیک ماشین بدن شماست . درست مثل آب و روغن و بنزین و ضدیخ و.... که نیاز هر نوع خودرویی هست و با حذف کدام، شما به خودرو آسیبهای جبران ناپذیر وارد میکنید .

اگر نوزاد رو شما به عمد و یا به سهو میزان نیاز بدنش به مواد معدنی و آهن تأمین نکنید ناچاراً و طبق نیاز بیولوژیکی که داره بطور ناخوداگاه شروع میکنه به خوردن خاک ! چرا ؟ چون طبیعتش به او دستور میده که باید برای بقای خودش آهن مورد نیاز بدن رو به هر قیمتی از هر جای ممکن تأمین کنه .

Last edited by LightningII; 26-08-2012 at 12:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگه 2 پست من رو با دقت مطالعه می کردید جواب سوالتون رو می گرفتید.
    عزیز من عکس گاو به اون گندگی رو در ابتدای پست ندیدید شما؟تو متن هم اشاره شده که منظور شیر حیوانی است.
    اون مطلب درباره ی شیر گاو بود نه شیر مادر که پیامبر به درستی شیر مادر رو توصیه کرده و شیر مادر برای نوزاد کامل ترین غذاست.
    ولی دقت کنین شیر مادر اون هم برای نوزاد مفیده نه شیر گاو برای فرد بالغ!
    تازه همون طور که ghost recon عزیز اشاره کرد شیر گاوی که از علف طبیعی تغذیه کرده کجا و
    این اشغال هایی که فقط اسم شیر روشه کجا.
    در ضمن مطالب 2 پستم ازدکتر زرین اذر متخصص تغذیه ساکن امریکا بود و دارای منبع که منابع در پایین پست ذکر شده بود.
    بازم سوالی بود در خدمتم.
    Last edited by begotten; 25-08-2012 at 21:41.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    هر چه فکر کردم نتونستم جوابی برای بعضی دوستان ندهم
    اولا من نفهمیدم این مطلب ضرر شیر چه ربطی به این تاپیک که در مورد درد کلیه است دارد؟؟؟
    ثانیا . مطالب زیادی توسط اشخاص مختلف در کنتب . مجلات و اینترنت منتشر می شود که می تواند درست و یا نا درست باشند و اصلا نمی توان در مورد آنها قضاوت کرد . فقط مطالبی که در کتب علمی تایید شده باشند قابل پذیرش می باشند ولاغیر . به عنوان نمونه همین مطلبی که دوستمون در مورد مصرف شیر گفته اند . این مطلب زائیده تخیلات یک فرد می باشد و هیچ پایه علمی ندارد و جز اینکه ذهن مردم را زیادی مشغول کند و ایجاد استرس و نگرانی و شک و دودلی بکند فایده دیگری ندارد . هیچ جای علم بحثی از مضر بودن شیر نداریم و این مطلب کذب محض است
    قضاوت با خود دوستان
    موفق باشید

9. 5 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    هر چه فکر کردم نتونستم جوابی برای بعضی دوستان ندهم
    اولا من نفهمیدم این مطلب ضرر شیر چه ربطی به این تاپیک که در مورد درد کلیه است دارد؟؟؟
    ثانیا . مطالب زیادی توسط اشخاص مختلف در کنتب . مجلات و اینترنت منتشر می شود که می تواند درست و یا نا درست باشند و اصلا نمی توان در مورد آنها قضاوت کرد . فقط مطالبی که در کتب علمی تایید شده باشند قابل پذیرش می باشند ولاغیر . به عنوان نمونه همین مطلبی که دوستمون در مورد مصرف شیر گفته اند . این مطلب زائیده تخیلات یک فرد می باشد و هیچ پایه علمی ندارد و جز اینکه ذهن مردم را زیادی مشغول کند و ایجاد استرس و نگرانی و شک و دودلی بکند فایده دیگری ندارد . هیچ جای علم بحثی از مضر بودن شیر نداریم و این مطلب کذب محض است
    قضاوت با خود دوستان
    موفق باشید
    با سلام
    با تشکر از دقت شما امید وارم پاسخ هام ابهامات شما رو بر طرف کنه.

اولا که اگر شما پست اول این تاپیک رو بخونید ایشون اشاره کردن که سنگ مادرشون از نوع لبنی است و مادرشون در ماه رمضان فقط شیر می خورد و پرسیدند که به نظر شما از شیر هست سنگ کلیه ی مادرم؟ و به بنده گفته بودند که دکترشان با این که گفته سنگ از نوع لبنی است باز لبنیات رو مصرف کنند تا به پوکی استخوان دچار نشوند و بنا بر این اقدام به ارسال پست درباره ی شیر کردم.

ثانیا اگه شما پست بنده رو با دقت بخونید مشاهده می کنید که این مطلب توسط بنده نوشته نشده و توسط دکتر ذرین آذر متخصص بیماری های داخلی فوق تخصص در بیماریهای دستگاه گوارش٬ کبد و کیسه صفرا پزشک تغذیه و درمان طبیعی و ساکن امریکا و رفرنس(منابع) مطلب همگی در پایین مطلب ذکر شده.
    حالا شما قضاوت کنید که ایا این مطالب ایا از یک نفر با تخیل قویست یا از دکتر متخصص و دارای منبع از مراجع مختلف.

در ضمن یک فرد چگونه می تواند ادعا کند که فلان مطلب در علم نیست؟! خوب وقتی شما درباره ی مطلبی جستجو نکنید معلومه به ان دست نخواهید یافت؟!
    مثل این که من میوه ای مثلا گلابی را نشناسم. بعد فردی از وجود گلابی خبر دهد و من بگویم که خیر هیچ کجا بحثی از وجود داشتن گلابی نشده.!!
    در صورتی که این من بوده ام که از وجود ان بی اطلاع بوده ام.
    دوست عزیز با کمی جستجو در اینترنت می توانید به مطالبی که توسط متخصصان در ضمینه ی مضر بودن شیر نوشته شده دست یابید.

ممنون میشم که بعد از تحقیق بنده رو از نتایجش اگاه کنید و اگه مستنداتی دارید که مضر بودن شیر حرفی غلط است بنده را نیز از وجود آن مستندات آگاه کنید.

با تشکر منتظر پاسختان هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

امروز مادرم رفت سونو گرفت

سنگ 4 ميلي كه دكتر كاري نكرده بود كه خودش بيوفته شده بود 6 ميلي !!!!!!
    الان رفتن دكتر با خاله م
    دكتر از تهران برگشته
    پولا رو جمع كرده بوده بره سفر !!!

يعني بعد از عمل نيومد بگه حالت چطوره ؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

خب دكتراي تهراني پولكي كه ميان شهرستان ها و پولا رو جمع ميكنن و ميرن !

ايشون قبل از عمل گفتن كه مادرم يه سنگ 4 ميلي داره كه خودش ميوفته و يه سنگ 6 ميلي كه تو كليه گير كرده و داره آسيب ميرسونه و بايد
    فردا صد در صد عمل بشه !

بعد از عمل و ... مادرم امروز رفت سونو گرفت چون درد داشت هنوز
    ديديم تو سونو زده 6 ميلي ديده شد !!!

رفتن پيش دكتر فقط حرف زيادي ميزده و ميگفته آره اون كه همونجاست بايد آب بخورين تحرك داشته باشين بيفته
    ما اينو كه 4 ميلي هست رو عمل كرديم !!!!!!!!!!

چه جوري بايد از اين دكتر شكايت كرد ؟؟؟

باز هزار تا آزمايش و قرص و دارو نوشته
    كه فقط وقتش بگذره !

يعني تنها چيزي كه ارزش نداره جون آدماست ........

13. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب دكتراي تهراني پولكي كه ميان شهرستان ها و پولا رو جمع ميكنن و ميرن !

ايشون قبل از عمل گفتن كه مادرم يه سنگ 4 ميلي داره كه خودش ميوفته و يه سنگ 6 ميلي كه تو كليه گير كرده و داره آسيب ميرسونه و بايد
    فردا صد در صد عمل بشه !

بعد از عمل و ... مادرم امروز رفت سونو گرفت چون درد داشت هنوز
    ديديم تو سونو زده 6 ميلي ديده شد !!!

رفتن پيش دكتر فقط حرف زيادي ميزده و ميگفته آره اون كه همونجاست بايد آب بخورين تحرك داشته باشين بيفته
    ما اينو كه 4 ميلي هست رو عمل كرديم !!!!!!!!!!

چه جوري بايد از اين دكتر شكايت كرد ؟؟؟

باز هزار تا آزمايش و قرص و دارو نوشته
    كه فقط وقتش بگذره !

يعني تنها چيزي كه ارزش نداره جون آدماست ........
    دوست عزيز شما به راحتي ميتونيد از اين دكتر شكايت كنيد - اشتباه واضح در عمل جراحي انجام شده
    بريد به نزديك ترين كلانتري شكايتتون رو مطرح كنيد راهنماييتون ميكنن

15. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •