توي شيراز همه نوع هارد با همه نوع ايراد قابل تعميره اصلا دور ريز نداره فكر كردي هاردهاي مكستور همه نوع هستند همه هاردهاي مكستوري كه من و شما مي خريم دست دوم هستند ميگي نه برات توضيح مي دم ...
توي شيراز همه نوع هارد با همه نوع ايراد قابل تعميره اصلا دور ريز نداره فكر كردي هاردهاي مكستور همه نوع هستند همه هاردهاي مكستوري كه من و شما مي خريم دست دوم هستند ميگي نه برات توضيح مي دم ...
محمود جان حيف كه شيراز نيستم وگرنه هارده رو مي دادم به شما كه تعمير كني و خودت استفاده كني
چون ديگه نمي خوام چشمم بهش بيفته. پدرم رو در آورد تا از كار بيفته. در مورد دست دوم بودن هم يكم
بيشتر توضيح بده.
يكي از دوستانم كه نمايندگي هارد مكستور داره رفته بود پيش يكي از دوستاش توي سنگاپور براي تجديد قرارداداش با شزكت مكستور اونجا دوستش بهش گفته بود كه هاردهايي كه در سراسر جهان غير قابل تعمير تلقي ميشن جمع اوري و به اينجا فرستاده ميشن بعد ما بعد از يه سرويس كوچولو اونا رو دوباره وارد بازار مي كنيم البته پيش خودمون بمونه![]()
من که پاک گیج شدم...
استفاده از پارتیشن مجیک تحت داس یعنی چه؟ میشه توضیح بدی چطوری میشه اینکارو کرد؟
نظرتون راجع به استفاده از برنامه F disk برای فرمت کردن هارد (بوسیله دیسکت )چیه؟
بنظر شما کاری ازش ساخته هست؟
نه نهfdisk بدتر هارد رو خراب مي كنه يه نسخه پارتيشن مجيك هست كه خيلي راحته و توي بازار هم هست كه بصورت بوتيبل بالا مياد و همه نوع امكانات رو بهت ميده اين نوع پارتيشن مجيك در اين مواقع خيلي موثره مي خودم ديدم كه مي گم
![]()
یعنی تو یه سی-دی یا فلاپی جداگانه هست؟ اگه حجمش کمه لینکی چیزی ازش داری بزاری؟ اصلا تو سی-دی های نرم افزاری همین مجموعه کوانتوم خودمون هست؟نوشته شده توسط Mohammad Modarresi
هیچ کس دیگه نظری نداره...؟ مدیر محترم بخش سخت افزار کجاست؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)