تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با اواره شدن در دیگر شهر ها جهت ادامه تحصیل موافق هستید؟

راي دهنده
42. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • دانشگاه (های)تهران بلی

16 38.10%
  • بلی-در تمام حالات

16 38.10%
  • خیر-در تمام حالات

10 23.81%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: ××اگه نمی تونید دانشگاه" های "تهران قبول شوید خودتان را اواره دیگر شهر ها نکنید××

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

11 صراط مستقیم فی التاپیک!

خیلی خیلی بعیده ، اصلا تو 3-4 متر شما می تونی 2 تا تخت دو نفره رو جا بدی ؟ اتاقی که برای 4 نفر در نظر می گیرن عموما 12 متریه !
    مهمترین مساله خوابگاه اول دمپائیه ! بعد هم اتاقی !

!

سلام

در پاسخ به saeed atletico عزیز
    1-گفتم 3-4 متری نگفتم 3-4متر مربع ای،حالا شما اگه 3.5 متری بگیری می افته 12.25 متر مربعی که همون شد که شما گفتی!

2-یکی در مورد رشته های پزشکی تجربی گفت..........،خب موافقم،چون ماجراش با دانشگاه های غیر پزشکی فرق می کنه و تو هر استانی فقط یک دانشگاه علوم پزشکی هست
    ولی رشته ریاضی با سطح انبوه دانشگاه ها و دانشکده های سراسری روزانه مورد بحث ماست/و در کل میتونیم بگیمشاید تو این تاپیک رشته تجربی مستثنی باشه(مجبوری!)

در پاسخ به m.beh عزیز
    3-البته دانشگاه های بزرگی هم در شهر های مختلف هست ولی به پای دانشگاه (های) تهران-صنعتی شریف-صنعتی امیر کبیر-تربیت مدرس-علم و صنعت-خواجه نصیرالدین طوسی نمیرسند ، و دقیقا موضوع نظر سنجی هم همینه که حاضرید اواره غیر تهران بشید!

در پاسخ به hermione عزیز

4-البته من کلی نگفتم چندتا تبصره هم زدم!
    بحث اصلی به نظر من دور کردنه ، مثلا میتونه فردی استان همجوارشو بزنه(در صورت عدم قبولی در استان خودش)ولی اول استان دورتر و میزنه (غیر تهران )، احتمالا بخاطره اب و هواش و یا شاید هم بهتر بودن دانشگاه
    که اتفاقا این هم ، همون موضوعی ای هست ، که روش ، نظر سنجی گذاشتیم.

"لطفا در نظر سنجی (که عمومی هم هست )شرکت کنید"

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

صلاح مملکت خویش خسروان دانند
    دوست عزیز هرکسی تو یک جای این سرزمین زندگی میکنه ،هرکسی وضعیت مالی متفاوتی داره ، هرکسی ظرفیت تحمل متفاوتی داره و مهتر اینکه هرکسی هدف و آرزوی خودش رو داره
    هرکس بهتر میدونه برای رسیدن به هدف خودش چه راهی رو پیش بگیره یکی هدفش کسب مدرک میزنه پیام نور شهرش یک دلش میخواد یک دانشگاه خوب و رشته خوب بره از یک روستا پا میشه به قول شما خودش رو آواره میکنه نمیشه با یک نظر سنجی نسخه کلی برای یک میلیون داوطلب کنکور نوشت که کی کجا رو بزنه

من ابدا مخالف بومی گزینه و مسائلی از این قبیل نیست منظورم اینه که شرایط برای آدما فرق میکنه شرایط آدم رو گاهی مجبور به پذیرش بعضی مسائل میکنه خود من هم امسال برای کنکور علیرغم این که میدونم تهران قبول نمیشم اول تهران رو زدم بعد از نزدیک ترین دانشگاه ها به تهران شروع کردم تا آخر ولی شاید کسی دیگر جای من بودم طور دیگه ای انتخاب میکرد

3. 2 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

اما من مخالف بومی گزینیم. pour-homme عزیز شما که میگید صلاح مملکت خویش را خسروان دانند، بذارید بومی گزینی نباشه تا بچه ها صلاح خودشون رو خودشون مشخص کنند. بومی گزینی باعث میشه کسی که در یکی از مناطق دور و محروم شده مثلا 1000 سهمیه و یکی تو یکی از شهرهای استان تهران شده 1500 یا 2000 همون سهمیه نتونه در دانشگاه خوب و رشته مورد علاقش درس بخونه - حتی با اینکه قراره به خاطر دوری زحمت بیشتری تحمل کنه - و اون که به تهران نزدیکتره و امکانات بهش نزدیکتره راحت راحت بتونه قبول بشه ( خب این کجاش ملاک سطح علمی بوده ؟ ) - جالب اینجاست که در بحث سهمیه ها اون 20 یا 40 درصد غیر بومی هم رتبه کشوری فقط ملاک میگیرن.

در صورتی بومی گزینی درسته که تو هر مرکز استان یک دانشگاه مثل دانشگاه تهران ( ! ) داشته باشیم.

حالا سعی کنیم تو این تاپیک رو بومی گزینی بحث نکنیم و بیشتر رو دوری از خونواده و مشکلاتش بحث بشه.

من خودم الان خوابگاهی تهران هستم و با شهرم حدود 1000 کیلومتر فاصله دارم. باید بگم تهران یه خوبی که داره دیگه بین 500 تا 1000 کیلومتر چندان تفاوتی نیست و از این نظر خوابگاههاش خوبن به نسبت ( چه از نظر امکانات خوابگاه چه از نظر بچه های خوابگاه ). البته اگه یکی وضع مالیش خوب باشه که با هواپیما رفت و آمد کنه که هیچ مشکلی نداره. ولی به نظرم بقیه شهرها اینطور نیست و بهتره دانشگاههای خوب و نزدیک رو بزنن. هر منطقه یه دانشگاه نسبتا خوب داریم. یه منطقه دانشگاه شیراز، یه منطقه فردوسی مشهد و اصفهان و تبریز و شهید چمران اهواز. اگه تهران نمیارید، بهتره از بین این دانشگاهها نزدیکترین رو انتخاب کنید.

5. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

. هر منطقه یه دانشگاه نسبتا خوب داریم. یه منطقه دانشگاه شیراز، یه منطقه فردوسی مشهد و اصفهان و تبریز و شهید چمران اهواز. اگه تهران نمیارید، بهتره از بین این دانشگاهها نزدیکترین رو انتخاب کنید.
    مشکل اینه هیچ کدوم به کرمانشاه نزدیک نیست
    من هم شدیدا با بومی گزینی مخالفم.... مثلا یه نفر که رتبش شده 1100 تو ایلام چه فرقی با کسی داره که رتبش تو هشتگرد شده 1100؟ حالا ایلامیه باید بمونه ایلام هشتگردیه بره دانشگاه تهران یا شهید بهشتی پزشکی بخونه....
    :(
    اینه عدالت....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما ابتدا کامل بخونید من چی گفتم بعد قضاوت کنید من گفتم صلاح مملکت خویش را خسروان دانند مربوط به اینه که هرکس بهتر میدونه که چه کاری کنه نه اینکه بومی گزینی باشه یا نباشه
    دوما مگه من چکاره هستم که بزارم بومی گزینه باشه یا نباشه من نظر خودم رو ابراز کردم من موافق یا مخالف باشم چه تاثیری در قبولی بچه ها داره
    بحث بومی گزینی هم هزار تا قانون تبصره داره بومی گزینی به صورت ناحیه ای قطبی و استانی هست و بعضی رشته های مثل رشته ای که شما میخونید گزینش کشوری داره و به معنی این نیست هرکس تو استان خودش باشه.
    تو هر ناحیه یا قطب یک دانشگاه خوب هست

8. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من که آره رشتم کشوریه. برا همین هم مشخصه که برا خودم نمیگم، یا اعتراضم برای خودم نیست . برای دیگرانه. کسانی که واقعا استحقاق دانشگاههای تهران رو دارن و قبول نمیشن.

کلا این بحث بومی گزینی رو ولش کنیم بره. بحث این تاپیک یه چیز دیگست.

10. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بومی گزینی که طرحیه با هدفی غیر تحصیلی .....

من اومدم رای بدم تو نظرسنجی اصلا عنوانش عنوان اشتباهی هست
    یعنی چی آواره شدن؟

تقریبا در بیشتر موارد رفتن به شهری با امکانات بیشتر و مخصوصا دانشگاه خوب و بهتر میارزه به این به قول شما آواره شدن
    مخصوصا برای پسرها

البته مهمه که کجا بری مثلا از قوچان(خراسان) نباید پا شی بری تبریز (هم به خاطر دوری هم به خاطر زبان و ...) ولی اگه اهل قوچان باشی و تهران قبول نشی مشهد و بعد اون شاهرود گزینه های بسیار مناسبی هستن

اصلا هم آواره نمیشی!

12. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عزیزان دلم!
    بحث جالبی شد!
    البته نباید فراموش کرد که تا حالا 40 درصد موافقن که اگه تهران قبول نشن جایه دیگه اواره نمیشن!!!
    یعنی چی آواره شدن؟
    هنوز نظرم عوض نشده...

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اقا دیگه کسی نظر نمیده؟؟؟لطفا علاوه بر اینکه در نظر سنجی شرکت میکنید یه کامنت بذارید....هنوز هم این بحث رو دنبال میکنم....

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من این تاپیک خوندم از اول تا اخر اما متاسفانه من که تو شهرستانم هدف خیلی از دوستان و خودم اینکه به شهر های بزرگ تر بریم!!!!!!!
    باور کنین تفاوت خیلی زیادی داره اما کسی که نتونه مشکلات خوابگاه تحمل کنه اینطوری نباید از در خونشون هم بیاد بیرون؟!!!!!!
    یه کم منطقی فک کنین تیریز اصفهان و شیراز مشهد با بقیه شهر ها جوشون یکیه؟
    یه مثال که شاید قابل مقایسه نباشه من پیش دانشگاهی نمونه دولتی می تونستم برم اما به دلیلی دوری و اشنا نبودن و نداشتن رفیق و... نرفتم رفتم یه مدرسه خودمون که دولتی بود تنها چیزی که بحثش نبود درس و کنکور بودچیزی که مهم بود سیگار و قلیان ...
    بعدا پشیمونی اش برام موند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •