یک لپتاپ کانفیگ های متعددی داره برای همینه که میبینی یه مدل یه جا با یه سی پی یو ورم هست و یه جا دیگه با یه کانفیگ کلا" متفاوت.در مورد باتری هم مال همشون 6cell هست که شما حداقل روی 3-4 ساعت میتونی حساب کنی که با باتری کار کنن.در مورد صفحه کلید من چند مدل ایسر hp ایسوس و لنوو کار کردم بنظرم صفحه کلیدهای لنوو وhp یه مقدار کمی از اون دوتای دیگه بهتر بود و اون مدل لنوو z580 رو که خدمتتون معرفی کردم و در حد بودجه شما بود رو کانفیگ کاملش رو میذارم که مرجع باشه:
CPU Intel Core i7 3612QM@2.1GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 6MB L3 Cache Memory DDRIII 6GB 1600MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity 500GB SATA 5400RPM Optical Drive Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) Graphic Nvidia GeForce GT 630M 2GB
Intel HD Graphics 4000Display 15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD Communication Intel Centrino Wireless-N 2200 Wireless Network Adapter
Realtek PCIe FE Family Ethernet
Camera
BluetoothSecurity One Key Recovery
Kensington LockPorts 2 x USB 3.0 ports
2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
Multi Card Reader
HDMI
Headphone
MicOthers Keyboard: English & Arabic, Num-Pad Weight 2.6 Kg Battery 6Cell 48Wh (Up to 5 hours) Color Grey Operating System Dos
همین کانفیگ رو با بلوری هم دارن که یه مقدار گرونتره.با در نظر گرفتن کلیه کارهایی که شما با یک لپتاپ میخواین انجام بدین و خوشدست بودن صفحه کلید و کیفیت صفحه نمایش و عمر باطری و از همه مهمتر بودجه مورد نظرتون این مدل کاملا" جوابگوی شما هست.در مورد 5 ساعت کار با باتری اگر شما برنامه نویسی انجام دادین رو زمانی کمی کمتر از این زمان میتونید حساب کنید ولی توقع نداشته باشید که وقتی مثلا" فتو شاپ کار میکنید هم 5 ساعت با باتری کار کنه.