تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: این گل رز چشه ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سوال باغبانی رو میتونید این تاپیک بپرسید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونید از کمپوست و کود سبز هم استفاده کنید. برای سبزیکاری خانگی خاک غنی باید باشه و از کمپوست و کود سبز هم میشه برای اصلاح خصوصیات خاک استفاده کرد.

خاک مخصوص سبزیکاری درصد مناسبی از رس و شن هست که با اضافه شدن کمپوست خصوصیات خاک تا حدودی (از نظر نگه داشتن رطوبت) اصلاح میشه.

خاک مخصوص هم میتونید از گل فروشی ها بخرین ولی اگر خودتون میخواین ترکیبش رو درست کنید : ترکیب پرلیت ورمی کمپوست پیت ماس و ماسه با نسبت مشخص هست

درباره کود دادن به خاک سبزیجات خانگی نباید بیش از حد نیاز باشه میتونید از کودهای محلول در آب یا کود جلبک دریایی یا کود ارگانیک و شیمیایی به صورت یکبار در هفته (در صورت نیاز)

استفاده کنید .

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    فکر کنم قازچ نباشه , اسم این قارچ که نوشتین رو تو اینترنت دیدم ولی رز من اینطوری نشده, هیچ کدوم از این نشانه ها رو نداره ,ولی یه جوری هست انگاری شوک بهش وارد شده باشه, غنچه هایی که سالم هستن و درحال باز شدن بودن دیگه باز نشدن و همونطوری موندن
    شاید از خاکش هست که به گلدونش اضافه کردم, اخه اون خاک رو هم از یه گلخونه خریدم نمی دونم مشکلی داشت یا نه
    فقط هم غنچه ها درگیر شدن, ساقه و برگها هیچ آسیبی ندیدن, غنچه های زرد رو از شاخه کاملا جدا کردم ببینم چی میشه
    ممنون از راهنمایی خوبتون
    باعرض سلام
    بنده با پیگیری پست ضمن احترام به نظر V E S T A.حدس میزنم بیماری رز شما کنه تارتن دونقطه ای باشه و تشخیص هم خیلی راحته فقط با یک زره بین و یا چشم غیر مسلح رو همون نقطه های سیاه زوم کنید از هر 10 تا حداقل یکیشون فعالیت داره و حرکتش مشخصه.اگه همونه با چند روز شستشوی گیاه مشکل برطرف میشه.اگر فقط مربوط به غنچه ها وگل باشه با احتمال زیاد بیماری تریپس هست که با جستجو در بین گلبرگ های غنچه یه موجودات ریز پیدا میکنید.در غیر اینصورت بیماری قارچی هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام , ممنون از پاسختون
    نقطه های سیاه هست ولی خیلی کمه , چند تا رو برگها شاید در حد 4-5 تا هم رو کل غنچه ها که من نمی دونم همون خاکه یا چیز دیگه چون ریزه
    یعنی گلدون گل رو بگیرم زیر شیرآب برگها و غنچه ها رو بشورم ؟
    دوتا رز داشتم که هر دوشون رو گلدونشه عوض کردم اون رز قرمزه خوب بود که اونم دیدم صبح غنچه هاش داره زرد میشه ولی عجیبه برگها کاملا شاد و سبز هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم
    این وبلاگ رو دیدم فقط چند تا از بیماریهای رز رو زده بود که مثل رز من نبود ,تواینترنت هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد, تو این غربت دلم به همین دوتا رز خوش بود هییییییییییییییییییییی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممکن هست تریپس هم این علایم رو ایجاد کنه ولی تریپس باعث تغییر فرم در برگ ها هم میشه ولی علایمی که گفتن تغییری در برگ ایجاد نشده + اینکـه کنه و تریپس تولید مثل خیلی خیلی سریعـی

دارن تریپس در طول 2 هفته میتونه به حشره کامل تبدیل شده و دوباه تولید مثل کنه تو این زمان خیلی راحت میشه کنه و تریپس رو تشخیص داد که هیچ کدوم ازین آفات اینطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن دیده نشده

من هنوز هم احتمال میدم مشکل شما یا به خاطر آلودگی قارچی (کپک سیاه)هست یا به علت تغییر خاک ، نامناسب بودن نور و آبیاری رز ها هست..

6. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

میخوام عکسشو بزارم نمیشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عکس رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید بعد لینکی که داده شده رو تو قسمت Insert image قرار بدین

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام
    اگه گل و غنچه رو زیر اب میگرفتی که شرمندتون میشدم.همون شست وشوی برگ کافی هست.اگه تریپس در غنچه ها وجود داشته از گلبرگ های غنچه تغزیه میکنه که به ضعیف شدن وحتی خشک شدن غنچه ختم میشه به هرحال اگه تریپس نباشه احتمال شانکر یا اتشک هم هست که بیماری باکتریایی هست شما شاخ وبرگ رو با یکی ازسموم بردو یا کلرو مسی یا کاربندازیم و یا واکتس با نسبت کمتر از چیزی که توصیه شده سم پاشی کنید انشااله هرچه زودتر خوب بشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

اون زرد شدگی گل شبیه گندیدگی میمونه.از جایی یا خودتون اب روی خود گل میریزید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •