لنز دوربین مهمه نه مگاپیکسل دادا
لنز دوربین مهمه نه مگاپیکسل دادا
ما فرض رو براین گرفتیم الان رسمی واسه اس2بیاد ولی توی آپدیت های بعد با توجه به روند سامسونگ پشتیبانی احتمالا نمیشه.احتمالا !
نظر من نظر آقا رضاس
ولی کلا نظر منم تو این بودجه G Nexusـه
سامی تایید کرده
هیچ بهونه ای هم نداره
از همه نظر قدرتمنده
محمد جان شما یک نیم نگاهی به نکسس بنداز
عالیه![]()
آره گوشی بدی نیست نگسوز بیشتر رفتم تو فکرش
فلن دست نگه داشتم
به نظرم منتظر افت قیمت نباش که نکسوس ازین پایین تر نمیاد.فوقش افزایش یا کاهش 20-30تومنی داشته باشه
دوربینش بر خلاف 5بودن عالیه و تنها ایرادی که میشه ازش گرفت یکم ظرفیت پایین باطریشه. که اونم دوستانی که نکسس دارن اصلا ناراضی نیستد و میگند عالی بهینه شده
حالا به نظر شما با گارانتی بخرم ؟
به نظر من .نه
نکسس هیچوقت گارانتی درست حسابی نداره و ایرانم گارانتی معنی نداره
من خودمم بین اکسپریا اس و نکسوس شک داشتم ولی خیییییلی درباره ی اکسپریا اس تحقیقات کردم و هیچکس مشکل خاصی واسش ذکر نکرده و الان تقریبا" مطمئنم که اکسپریا اس بگیرم فقط منتظرم یکم قیمتش بیاد پایینتر!
اونایی ام که می گن اکسپریا اس خوب نیس نظرشون محترم ولی مت تا حالا هیچکس رو ندیدم با دلیل و مدرک این حرف رو بزنه،می گن:سونی سخت افزارش خوب نیس،دوربینش اشغاله،صفحش افتضاحه و ..... رو چه حسابی اخه؟؟؟
توی phonearena و GSMarena ام حتما" خودتون دیدین که این گوشی رو با وان ایکس و اس3 مقایسه کردن(که البته از اونا ضعیف تره مسلما") و در مقایسش با اس2 به طور کاملا" واضحی گفته که از اس2 بهتره!!!
ولی نکسوس هم گوشی خوبیه فک می کنم،من خودم دربارش تحقیق نکردم زیاد ولی زیاد تعریفشو شنیدم!!!
Last edited by ali hector93; 30-07-2012 at 18:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)