اینم الان که اون یکی رم رو برداشتم و با همون رمی که تک میاره بالا به این صورت نشون میده
![]()
اینم الان که اون یکی رم رو برداشتم و با همون رمی که تک میاره بالا به این صورت نشون میده
![]()
عزیز من 8 گیگ رم رو سیستم شما سالم نصب شده الان مشکلت با فری و یوزیج چیه آخه؟
الان شما رم هارو تک تک رو همه اسلات ها تست کردین با یک رم سیستم بوت نمیشد رو همه اسلات ها تستش کردین ؟
ولی با اون رم دیگه سیستم بوت میشد ؟
از گرافیک آنبورد هم استفاده میکنید ؟
مشکل اینجاست که رم دوم رو فقط میشناسه ولی نمیتونه استفاده کنه و توی بخش خاکستری میشناسه و توی بایوس هم مینویسه 4 گیگ ولی توی ویندوز مینویسه 8 ولی 3.48 میتونه استفاده کنه
اره تک تک تست کردم با اون رمی که مشکل داره تو همه اسلت ها بالا نمیاد حتی مانتیور تصویر هم نمیده بوق هم نمیزنه چراغ memo ok روشن میشه دکمه اش رو هم نگه دارم ریست بشه بازم نمیشناسه
با اون یکی بوت میشه بدون مشکل
سی پی یو من A8 3870K هست و APU هست کارت گرافیک داخل سی پی یو 512 مگابایت از رم رو گرفته و با بقیه اش کاری نداره
پس چرا سی پی یو زد درست نوشته بود؟مشکل اینجاست که رم دوم رو فقط میشناسه ولی نمیتونه استفاده کنه و توی بخش خاکستری میشناسه و توی بایوس هم مینویسه 4 گیگ ولی توی ویندوز مینویسه 8 ولی 3.48 میتونه استفاده کنه
یه روش ساده:
اگه بازی PES رو داری برو تو قسمت تنظیمات اون جا رمی رو که استفاده میشه مینویسه
خوب از مای کامپوتر قسمت پروپرتیز هم عکس بزار اینجا
دقیقا مشکل و ابهام من همین جاست که چرا بایوس نمیشناسه و ویندوز نمیتونه استفاده کنه و فقط اینا میشناسند
و ابهام بعدی اینجاست چرا اون رمی که فقط داره شناخته میشه و استفاده نمیشه رو وقتی میذارم تنهایی باهاش سیستم بالا نمیاد حتی تصویر هم نمیده ولی جفت که میذارم شناخته میشه ولی قادر به استفاده نیست![]()
حالا میخوام ببرم روی سیستم دوست هام تست بگیرم همه DDR2 هستند![]()
الان اون رم دومی رو برداشتم تک داره کار میکنه اگر هم باشه عکس زیر فقط جای 4 گیگابایت نوشته 8 گیگابایت و قسمت usabale نوشته 3.48
![]()
شما آن رمی که فکر می کنی ایراد داره را از سیستم خارج کن و دو تا شات از تب های مموری و spd برنامه CPUZ شات بذار
وقتی اون رم رو همه اسلات ها کار نمیکنه اونم در حالت تکی یعنی رم مشکل داره
میمونه اون 4 گیگ
اگه از گرافیک آنبورد استفاده میکنید اون مقداری که نوشته طبیعیه یا گرافیک توربوکش و یک مقدار از رم کم میشه
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)