تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: من ، کامپیوتر و تغییر رشته به پزشکی !

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امتحانش کاملاً مجانیه!
    یعنی کتاباشم مجانی میدن؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

عزیزم معلومه شما اطلاعاتت در مورد رشته ی پزشکی صفره بلکه زیر صفر. من نمیدونم با این وضع چطور اظهار نظر در مورد چیزی که هیچی ازش نمیدونی میکنی؟
    اینکه چه نفعی در گمراه کردن دیگران نصیبت میشه رو دیگه خودت باید جواب بدی.
    من خودم رشته ام کامپیوتر بوده و برنامه نویسی در حد کفایت خوندم. اصلاً رشته های مهندسی هیچکدومشون بهیچوجه در حدی نیستن که با پزشکی اومدی مقایسشون کردی! وا حیرتا!
    دقیقاً مثل اینه که یکی بیاد دوره ی 4 ساله ی کارشناسی ادبیات فارسی رو با دوره ی دکترای پیوسته ی فیزیک ذرات بنیادی بخواد مقایسه کنه. درست شبیه اینه.
    جنابعالی قبل از اینکه اینجوری مشاوره ی روی هوا بدی میتونستی یه نگاهی حتی کاملاً سطحی به فیزیولوژی آرتور گایتون یا بیوشیمی هارپر که تازه جزو دروس نسبتاً ساده ی سالهای اولیه ی پزشکی هستن بندازی ببینی نه تنها حتی یک خط ازش رو هم متوجه نمیشی بلکه سر به جنون میذاری.
    امتحانش کاملاً مجانیه!
    دوست عزیز بیشتر از اون چیزی که فکر کنی من دور و اطرافم پزشک بوده و هست و اصلا بحثم مقایسه ی رشته ها و کل کل نیست من تمام حرفم اینه که هیچ رشته ای غول نیست با تلاش و علاقه همه چیز درست میشه . دلیلی نمی بینم کسیو که علاقه داره به رشته ای ( چه پزشکی چه ریاضی محض چه برق مخابرات میدان ) به خاطر سختیه این رشته ها منعش کنم ( کاری که شما داری الان انجام میدی )
    اگه شما انگیزه دادن به فردیو برای رفتن به رشته ی مورد علاقش گمراه کردن می دونی آره حق با شماست من دارم گمراه می کنم همون کاری که هر روز همه ی مشاورا انجام میدن .
    پ.ن : نفع ؟ r u ok ?
    Last edited by hermione; 24-07-2012 at 14:45.

3. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی کتاباشم مجانی میدن؟
    کتاب توی کتابخونه زیاده و بله مطالعشم مجانیه!
    دوست عزیز بیشتر از اون چیزی که فکر کنی من دور و اطرافم پزشک بوده و هست و اصلا بحثم مقایسه ی رشته ها و کل کل نیست من تمام حرفم اینه که هیچ رشته ای غول نیست با تلاش و علاقه همه چیز درست میشه . دلیلی نمی بینم کسیو که علاقه داره به رشته ای ( چه پزشکی چه ریاضی محض چه برق مخابرات میدان ) به خاطر سختیه این رشته ها منعش کنم ( کاری که شما داری الان انجام میدی )
    اگه شما انگیزه دادن به فردیو برای رفتن به رشته ی مورد علاقش گمراه کردن می دونی آره حق با شماست من دارم گمراه می کنم همون کاری که هر روز همه ی مشاورا انجام میدن .
    پ.ن : نفع ؟ r u ok ?
    اینکه یکنفر ادعا کنه دور و برم پزشک زیاده، آیا میتونه دلیل کافی باشه که بیاد بخیال خودش مشاوره بده؟ آیا معنیش اینه از کلیات دروس رشته ی پزشکی هم آگاهه؟
    اگه اینجوریه که پس نظافتچی های بیمارستانها که هر روز با دهها پزشک مواجه میشن از همه باید صاحبنظرتر باشن!
    اظهار واقعیات درباره ی یک رشته خیلی فرق میکنه با کاری که شما داری میکنی و رشته ایکه واقعاً هم غول هست رو بیایی با
    رشته های مهندسی که طول دورانشون نصف پزشکی و سختی دروسشون هم یک چهارم اونه به مقایسه بذاری.
    یادم نمیاد حتی یک مشاور عاقل و با سوادی دیده باشم که اینکارو تابحال کرده باشه که شما میگی مشاورها کارشون اینه!
    من هنوز ندیدم کسی که با سهمیه ی رزمندگان یا شاهد به رشته های مهندسی اومده باشه و وسط کار ول کرده باشه ولی توی رشته ی پزشکی زیاد از این چیزها وجود داره. چون اونا هم اولش ذهنیت شما رو داشتن ولی در عمل با چیز دیگه ای روبرو شدن!
    یک دلیل دیگش سختگیری خیلی زیاد اساتید پزشکیه و خود این هم جزوی از سنگینی زیاد این رشته هست.
    این دوست ما هم که سوال پرسید میتونه حداقل بره از یک پزشک سوالش رو بپرسه، صد در صد مطمئنم مشابه پاسخی که من دادم رو دریافت میکنه نه اون تخیلات عجیب و غریبی که شما برداشتی اینجا گفتی.

پ.ن : yeah , son
    Last edited by farhadd; 24-07-2012 at 16:19.

5. این کاربر از farhadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

رشتتو عوض کردییییییی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

اصلا امکانش هست کسی که مدرک کاردانی نرم افزار داره بره پزشکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی جواب بده با توضیح

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

اصلا امکانش هست کسی که مدرک کاردانی نرم افزار داره بره پزشکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی جواب بده با توضیح
    پیغام خصوصی که دادم بهت !

داره خودمونی میشه KINGHMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مهد تمدن

پيش فرض

آقا با این وسال جوابای شما من به شک افتادم
    اخه من دارم میرم ترم 3 زیست شناسی!
    میخواستم دوباره بشینم بخونم که دیدم یه عده میگگن باید اگه قبول شدی شهریه بدی و فلان....این درسته؟
    حالا پزشکی هم منظورم نیست!هر رشته دیگر روزانه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان ،
    من دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر هستم ، خیلی خیلی به کامپیوتر علاقه دارم ، اما حوشبختانه به رشته پزشکی هم علاقه دارم !
    من تا سال سوم ریاضی خوندم ، اما به جای پیش دانشگاهی رفتم و دیپلم کامپیوتر گرفتم و با اون به دانشگاه رفتم !

بعلت یه سری علایق شخصی میخام کلاس کنکور + کتاب + آزمون سراسری بدم برای رشته پزشکی !
    به نظرتون میتونم ؟؟!

نگین که نهههههههه .....
    منم مثل توام عاشق پزشکی ام و دارم کاردانی کامپیوتر میخونم با مدرک کاردانی میتونی کنکور بدی بدون نیاز به پیش ولی میخوام یه سوال بپرسم شنیدم با مدرک کاردانی نمیشه پزشکیو انتخاب کرد ایا این درسته؟ اگر اره پس باید چه کار کنیم؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •