یعنی کتاباشم مجانی میدن؟![]()
یعنی کتاباشم مجانی میدن؟![]()
دوست عزیز بیشتر از اون چیزی که فکر کنی من دور و اطرافم پزشک بوده و هست و اصلا بحثم مقایسه ی رشته ها و کل کل نیست من تمام حرفم اینه که هیچ رشته ای غول نیست با تلاش و علاقه همه چیز درست میشه . دلیلی نمی بینم کسیو که علاقه داره به رشته ای ( چه پزشکی چه ریاضی محض چه برق مخابرات میدان ) به خاطر سختیه این رشته ها منعش کنم ( کاری که شما داری الان انجام میدی )
اگه شما انگیزه دادن به فردیو برای رفتن به رشته ی مورد علاقش گمراه کردن می دونی آره حق با شماست من دارم گمراه می کنم همون کاری که هر روز همه ی مشاورا انجام میدن .
پ.ن : نفع ؟r u ok ?
Last edited by hermione; 24-07-2012 at 14:45.
کتاب توی کتابخونه زیاده و بله مطالعشم مجانیه!
اینکه یکنفر ادعا کنه دور و برم پزشک زیاده، آیا میتونه دلیل کافی باشه که بیاد بخیال خودش مشاوره بده؟ آیا معنیش اینه از کلیات دروس رشته ی پزشکی هم آگاهه؟
اگه اینجوریه که پس نظافتچی های بیمارستانها که هر روز با دهها پزشک مواجه میشن از همه باید صاحبنظرتر باشن!
اظهار واقعیات درباره ی یک رشته خیلی فرق میکنه با کاری که شما داری میکنی و رشته ایکه واقعاً هم غول هست رو بیایی با
رشته های مهندسی که طول دورانشون نصف پزشکی و سختی دروسشون هم یک چهارم اونه به مقایسه بذاری.
یادم نمیاد حتی یک مشاور عاقل و با سوادی دیده باشم که اینکارو تابحال کرده باشه که شما میگی مشاورها کارشون اینه!
من هنوز ندیدم کسی که با سهمیه ی رزمندگان یا شاهد به رشته های مهندسی اومده باشه و وسط کار ول کرده باشه ولی توی رشته ی پزشکی زیاد از این چیزها وجود داره. چون اونا هم اولش ذهنیت شما رو داشتن ولی در عمل با چیز دیگه ای روبرو شدن!
یک دلیل دیگش سختگیری خیلی زیاد اساتید پزشکیه و خود این هم جزوی از سنگینی زیاد این رشته هست.
این دوست ما هم که سوال پرسید میتونه حداقل بره از یک پزشک سوالش رو بپرسه، صد در صد مطمئنم مشابه پاسخی که من دادم رو دریافت میکنه نه اون تخیلات عجیب و غریبی که شما برداشتی اینجا گفتی.
پ.ن : yeah , son
Last edited by farhadd; 24-07-2012 at 16:19.
رشتتو عوض کردییییییی ؟
اصلا امکانش هست کسی که مدرک کاردانی نرم افزار داره بره پزشکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب بده با توضیح
پیغام خصوصی که دادم بهت !
آقا با این وسال جوابای شما من به شک افتادم
اخه من دارم میرم ترم 3 زیست شناسی!
میخواستم دوباره بشینم بخونم که دیدم یه عده میگگن باید اگه قبول شدی شهریه بدی و فلان....این درسته؟
حالا پزشکی هم منظورم نیست!هر رشته دیگر روزانه!
منم مثل توام عاشق پزشکی ام و دارم کاردانی کامپیوتر میخونم با مدرک کاردانی میتونی کنکور بدی بدون نیاز به پیش ولی میخوام یه سوال بپرسم شنیدم با مدرک کاردانی نمیشه پزشکیو انتخاب کرد ایا این درسته؟ اگر اره پس باید چه کار کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)