تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: نیاز به هم فکری اساتید

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستش خیلی فکرم معطوف به لب تاپ های سری گیم msi شده!!!دوست داشتم افرادی که اطلاعاتی در این باره دارند من هم درجریان بزارند(خیلی دوست دارم درمورد msi سری گیم اگه کسی اطلاعاتی و مدلی زیر 2000000 میشناسه معرفی کنه)
    MSI GE620 DX plus
    لپ‌تاپ خوب و قدرتمندیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تهرانم و دوست داشتم معتبر ترین مرکز فروش و خدمات پس از فروش hp رو بدونم
    فالنیک و شرکت سریر.میتونی فالنیک رو گوگل کنی البته قیمتهاش بالاتره با گارانتی سریر ارزونتر درمیاد.

2. 2 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

MSI GE620 DX plus
    لپ‌تاپ خوب و قدرتمندیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فالنیک و شرکت سریر.میتونی فالنیک رو گوگل کنی البته قیمتهاش بالاتره با گارانتی سریر ارزونتر درمیاد.
    الان داشتم ی مقایسه ی بین همین مدل msi و dv6-6c55 hp دید از نظر قیمت فرق چندانی باهم ندارند و سی پی یو شون هم تقریبا مثل هم هست فقط گرافیک ام اس ای nvidia هست و اچ پی AMD RADEMON هست راستش من زیاد نمیتونم تشخیص بدم کدوم بهتر هست اگه دوستان ی نگاهی به جفت مدلها بندازند و ی مقایسه ی بکنن و برای من توضیح بدن خیلی ممنون میشم

و نکته دیگه که برام جالبه این هست که ام اس ای از NVIDIA استفاده کرده و اچ پی از AMD RADEMON !!!با خودم حتما مدل گرافیک ام اس ای حتما بهتر از اچ پی هست که از اون استفاده کرده برای سری گیم!!!(در این باره خیلی تردید دارم)

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

گرافیک اچ‌پی 7690M XT هستش که تفاوت زیادی با GT 635M نداره! هر دو در یک سطح هستند و اختلاف خیلی ناچیزی دارند.
    انویدیا یه چند میلی‌متر قویتره البته گرافیک اچ‌پی هم برای یه لپ‌تاپ بسیار قدرتمند و خوب محسوب میشه.
    Last edited by merikhi; 06-07-2012 at 17:55.

5. 2 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

گرافیک اچ‌پی 7690M XT هستش که تفاوت زیادی با GT 635M نداره! هر دو در یک سطح هستند و اختلاف خیلی ناچیزی دارند.
    انویدیا یه چند میلی‌متر قویتره البته گرافیک اچ‌پی هم برای یه لپ‌تاپ بسیار قدرتمند و خوب محسوب میشه.
    خب با این اوصاف یعنی زیر 2000000 یا باید ge 620 dx plus رو بردارم یا dv6-6c55 و طبق گفته ها باهم فرقی نداره!خب حالا کدوم رو انتخاب کنم بین این دو ؟؟؟(خودم با این اطلاعات ناقصم میگم مدل ام اس ای چون سری گیم هست شاید بهتر باشه!نمیدونم اشتباه میکنم یا نه!!!)

این قضیه کانفیگ چی هست که میگن؟!یعنی الان مثلا اگه همین مدل ام اس ای رو انتخاب کردم برم مغازه باید اطلاعات لب تاپ مورد نظر رو بگم یا همین مدل رو بگم کفایت میکنه؟!
    سپاسگزارم از دوستانی که تفکراتشون رو با من تقسیم کردن

دوستان دیگه هم اگه نظری داشته باشند خوشحال میشمو!
    Last edited by wildfire.m; 06-07-2012 at 20:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خواستم پست اخرم رو ویرایش کنم دیدم نمیشه!
    چند سوال دیگه برام پیش اومده
    من میتونم لب تاپ مورد نظر رو با HDMI بزنم به تی وی و راحت بازی رو انجام بدم ؟

اگه لطف کنید جواب این پست و پست قبلیم رو بدید ممنون میشم

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خواستم پست اخرم رو ویرایش کنم دیدم نمیشه!
    چند سوال دیگه برام پیش اومده
    من میتونم لب تاپ مورد نظر رو با HDMI بزنم به تی وی و راحت بازی رو انجام بدم ؟

اگه لطف کنید جواب این پست و پست قبلیم رو بدید ممنون میشم
    بله پورت HDMI داشته باشه که دیگه الآن تقریبآ همه دارن میشه

9. این کاربر از Phoenix84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سری گیم msi که بالای 3 تومنه!یزای چی می خوای این همه هزینه کنی؟به دردت نمی خوره اخه.هر چقدر هم گیمر باشی باز هم نمی ارزه به نظرم این همه پول بدی.مگه مشکل مالی نداشته باشی واقعا.من خودم خیلی گیم بازی می کنم.همین واسم کافیهاگه منظروت سری ge هست که اون خیلی سری گیم حساب نمی شه
    .6c45 خب cpu ش از مال من ضعیفتره مسلما.ولی 6c55 از لپتاپ من یه کم قویتره.صفحه نمایش هم فکر کنم عوض شده تو سریهای 6cxx.اینکه گفتم HP نمایدندگی نداره منظورم نمایندگی رسمی بود.وگرنه بگردی نمایندگی هم پیدا می کنی.حتی اپل هم نمایندگی داره تو پایتخت.ولی من هنوز نفهمیدم چه جوری!هستند مغازه هایی که فقط hp می فروشن و شاید یه جورایی خودشون رو نمایندگی می دونن.واسه من کیفیت مهمتر از گارانتی بود.اونم گارانتی تو ایران.البته خیلیها از سازکار واقعا راضی بودند و می گن خیلی خوب جوابگوی مشکلات هست.به هر حال نظر خودته.درمورد msi هم می تونی تحقیق کنی.ولی سعی کن بری نمایندگی و حد اقل 5 دقیقه باهاش ور بری ببینی چه طوره.فکر کنم قیافه Hp رو ببینی دیگه سمت msi نری!به هر حال Hp هنوز تقریبا قدیمیترین و پرفروشترین برند pc-laptop هست تو دنیا.ولی هر چی به دلت نشست بگیر و به حرف بقیه زیاد توجه نکن.فقط مشورت یگیر

11. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان من هنوز نیاز به کمک شما برای خرید دارمو!!
    یک جورایی بیشتر دوستان 6C55 رو OK دادن و من نسبتا راضی هستم ولی میخواستم بدونم یعنی چیزی بهتر از این تا 2000000 نمیشه گرفت که برای گیم خوب باشه؟

اگه HDMI رو بزنم به tv ایا کیفیت تصویر بازی کم نمیشه موقع بازی؟میخوام بازی رو از تلویزیون انجام بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا عزیزم
    تو آل دیجیتال hp dv6 t7000 هستش 2300
    Last edited by l2eza.d; 08-07-2012 at 16:36.

14. این کاربر از l2eza.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تو ال دیجیتال چیه؟!!
    hp dv6 t7000 isj 2300 اسم مدل لب تاپه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •