تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مشکل در ادغام دو پارتیشن و تغییر پارتیشن سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    این مشکل شما کمی شبیه به مشکل من در این تایپیک هست این رو هم ببینید بدک نیست البته من می خواستم پارتیشن رو پاک کنم
    نسخه بوت اکرونیس رو هم یک امتحان بکنید . و یا می تونید از سایزش کم کنید و قسمتهای دیگه رو به پارتیشن دلخواه خودتون بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
    اتفاقا مشکل شما دقیقا همین مشکل بنده بود: متفاوت بودن پارتیشن های System و Boot و پیدا کردن راهی برای تغییر پارتیشن System.
    این لینکی که لطف کردید و گذاشتید، مشکل من رو به راحتی در کمتر از 5 دقیقه حل کرد؛ چیزی که چندین روز ذهن من رو درگیر خودش کرده بود.

جهت اطلاع دوستان، همون طور که پیشتر اشاره کرده بودم، نمیشه پارتیشن های System و Boot رو توسط نرم افزارهای پارتیشن بندی و مدیریت هارد دیسک ادغام (Merge) کرد.
    کاری که باید انجام می شد این بود که سیستم رو توسط دی وی دی یا فلش حاوی ویندوز، بوت کنیم. بعد، وارد محیط cmd بشیم و از اونجا پارتیشن System رو حذف کنیم.
    طبیعتا بعد از این کار دیگه ویندوز قبلی بالا نمی یاد (چون پارتیشن System نابود شده!!!). حالا باید همون جا وارد بخش startup repaire بشیم تا مشکل ما رو حل کنه و پارتیشنی که ویندوز روش نصب هست رو تبدیل به System Partition کنه تا ویندوز قبلی صحیح و سالم دوباره بالا بیاد.

باز هم از کاربر K1lou و سایر دوستانی که سعی در حل مشکلم داشتن، بسیار تشکر می کنم.
    Last edited by armin100; 04-07-2012 at 20:43. دليل: اضافه کردن تصویر

2. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کاری که شما می خواهید انجام بدید اگر نیازی به دیتا روی هاردتون ندارید خیلی ساده میتونید از اول ویندوز نصب کنید و پارتیشن بندی کنید
    اگر نه کارتون سخته و باید اول یکی رو بعد بکاپ حذف و بعد به دیگری extend کنید

Sent from my XPERIA S

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کاری که شما می خواهید انجام بدید اگر نیازی به دیتا روی هاردتون ندارید خیلی ساده میتونید از اول ویندوز نصب کنید و پارتیشن بندی کنید
    اگر نه کارتون سخته و باید اول یکی رو بعد بکاپ حذف و بعد به دیگری extend کنید

Sent from my XPERIA S
    دوست عزیز، از اون جایی که ویندوزم رو تازه عوض کرده بودم، به خاطر شرایط کاریم و تعدد نرم افزارهای نصب شده، تعویض دوباره ی ویندوز برام راهگشا نبود و آخرین گزینه ی ممکن بود.
    اما روش دوم شما رو ان شالله جهت کسب تجربه، دفعه ی بعد تست می کنم. فقط اینکه از کدوم یکی از پارتیشن ها باید backup بگیرم؟ Boot یا System؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •