تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: تلویزیونهای سامسونگ2012 سام سرویس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=hapalii;7094604]به نظر من بد ترند . 6980 به نظر من به هیچ وجه تصویر بهتری از D6960 نداره من هر روز دارم این دو تا رو کنار هم نگاه می کنم فقط چون پردازنده قوی تری داره توی باز کردن فرمت های حجیم و کارهای اینترنتی کمی سریع تره البته خوب به مقدار هم سلیفه است پنل های سری جدید مات هستند در صورتیکه سری قبل براق بود

به نظر شما این مدلهای جدید سری 6 سامسونگ بهتر از این مدلهای ظاهرا خوشگل ال جی نیستند. منظورم اول کیفیت دوبعدی و بعد کیفیت تصویر سه بعدی هستش.

2. این کاربر از wallcot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نظر شما این مدلهای جدید سری 6 سامسونگ بهتر از این مدلهای ظاهرا خوشگل ال جی نیستند. منظورم اول کیفیت دوبعدی و بعد کیفیت تصویر سه بعدی. ضمنا منظور از اینکه پنلش ماته یعنی چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نظر شما این مدلهای جدید سری 6 سامسونگ بهتر از این مدلهای ظاهرا خوشگل ال جی نیستند. منظورم اول کیفیت دوبعدی و بعد کیفیت تصویر سه بعدی. ضمنا منظور از اینکه پنلش ماته یعنی چی؟
    کسی نیست جواب بده

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان چرا بعضی از LED های جدید سامسونگ قطرشون اندازه LCD هستش ؟ یعنی وقتی از کنار نگاه میکنی شبیه ال سی دیه ولی روش برچسب زدن LED

6. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه میشه یه کم راجع به کیفیت پلاسمای E8880 اطلاعات بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نظر شما درباره ES 6960 و ES7000 سامسونگ که جدید اومده چیه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان چرا بعضی از LED های جدید سامسونگ قطرشون اندازه LCD هستش ؟ یعنی وقتی از کنار نگاه میکنی شبیه ال سی دیه ولی روش برچسب زدن LED
    این را من از نمایندگی پرسیدم، گفت که اینها LED هستند در قاب LCD. بهمین خاطر ضخیم تر هستند و از نظر قیمتی هم کمی ارزانتر هستند.

الان در سایت حافظ پخش که واردکننده تلویزیون سامسونگ است بروید، یکی از ویژگی های تلویزیونش را " تلویزیون با ضخامت کم:" زده.

بعد دوستانی که میگویند اینها مونتاژ ایران هستند، پس چرا برچسب شبنم رویش هست؟ خب برچسب شبنم را که روی جنس داخلی نمیزنند. میزنند؟

10. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این را من از نمایندگی پرسیدم، گفت که اینها LED هستند در قاب LCD. بهمین خاطر ضخیم تر هستند و از نظر قیمتی هم کمی ارزانتر هستند.

الان در سایت حافظ پخش که واردکننده تلویزیون سامسونگ است بروید، یکی از ویژگی های تلویزیونش را " تلویزیون با ضخامت کم:" زده.

بعد دوستانی که میگویند اینها مونتاژ ایران هستند، پس چرا برچسب شبنم رویش هست؟ خب برچسب شبنم را که روی جنس داخلی نمیزنند. میزنند؟
    سری EH ضخیم هست و سری ES نازک هستند. قطعاتش کلا ساخت کره هست ولی برای اینکه هزینه گمرکش کم بشه جدا جدا وارد میشه و داخل کشور مونتاژ میشه.

12. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سوال من این است که وقتی که تلویزیونی در لیست تلویزیون های شرکت حافظ پخش است و بعد روی جعبه اش هم هولوگرام شبنم هست، یعنی اینکه این مدل وارداتی است. یعنی تلویزیون کامل وارد شده، نه قطعاتش.
    اگر قطعاتش وارد میشد و در ایران مونتاژ میشد که دیگه روی جعبه اش برچسب هولوگرام شبینم نمیزنند. چون این برچسب فقط روی کالاهای وارداتی میخوره که معلوم کنه قاچاق نیست.

اگر درسته، دوستان تایید کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوااستم 32 اینچ 5960 سامسونگ بخرم که دیدم متأسفانه در بازار نیست. حالا مجبورم 40اینچ es5960 سامسونگ بخرم. کسی از کیفیت کارش خبر داره؟ ممنون میشم زودتر بگید چون واسه خرید خیلی عجله دارم و تا فردا باید بخرم. (لطفا سری 6 پیشنهاد ندید چون پولم نمی رسه)
    پیشاپیش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •