من با اجازتون برم بیرون یه پاور بزارم رو کیس کو ببینم چی میشه تشکر میکنم از تون خبرشو میدم همینجا .
لامسب خیلی دود کرد تاریک بود ندیدم همینطور شانسی جازدم اینطوری شد .
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
من با اجازتون برم بیرون یه پاور بزارم رو کیس کو ببینم چی میشه تشکر میکنم از تون خبرشو میدم همینجا .
لامسب خیلی دود کرد تاریک بود ندیدم همینطور شانسی جازدم اینطوری شد .
اگر منظورتون کابل برق هست مشکلی برا پاور پیش نمیاد
نهایا فلاپی درایو میسوزه
ببیین چراغ مین بردتون وقتی پاور رو وصل میکنین روشن میشه!؟
Last edited by ask_bl; 05-07-2012 at 15:28.
رفتم خوشبختانه فقط پاورو عوض کرد کاملا روشن شد بدون نقص .یه دست دو تمیز گذاشت برام و ۱۴ تومن هم گرفت خوب گرفته مبلغشو ؟
درضمن چراغ فلاپیم روشن میشه اما ویندوز شناسایی نمیکنه راهی داره ؟ مرسی که وقت گذاشتین واسم .
همینطور که قبلا هم گفتم روشن موندن چراغ فلاپی تو ویندوز بصورت دائم مربوط به 3 مورد میشه
1 فلاپی درایو شما مورد داره
2 کابلی که از مادربورد به فلاپی خورده مورد داره
3 کابلی که از فلاپی به مادربورد متصل کردین در وصل نشده که طبق همون سایت که قراردادم باید متصل کنید
برای اون پاوری هم که تهیه کردین فیمتش همون میشه اگر پاور 12 باشه 2 تومن هزینه نصبش میشه.
داخل بایوس فلاپی درایو نیس در کدوم قسمته؟؟؟
الان تو قسمت منیجر میشناسه اما تو مای کامپیوتر نیس ببینید عکسو:
اگر فلاپی درایو شما داخل دیسک منجمنت شناسایی بشه بشه باید عکس شبیه عکس پایین داخل دیوایس منیجر داشته باشین که من گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما طبق عکس پایین به داخل بایوس برین طبق عکس اون قسمتی که نوشته شده disk drive a گزینه مورد نظر که بصورت قرمز مشخص شده رو انتخاب کنید
اگر که بازم وارد ویندوز شدین نبود بااین عمل رجیستری ویندوز باز کنید با تایپ فرمان regedit داخل منوی run بعدشم به این مسیرپایین برین
بعدش وقتی روی گزینه ای که بار رنگ سبز در مسیر رجیستری مشخص کردم انتخاب کردین داخل پنجره سمت راست روی این گزینه Upperfilters کلیک راست گزینه delete انتخاب کنید بعدشم روی این گزینه Lowerfilters کلیک راست گزینه delete انتخاب کنید رجیستری رو ببندین بعدش که از نوع بالا اومد تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک دنیا ممنون اق جعفراز توضیح کاملت عزیز میرم که تست کنم
جناب جعفريان :
با تشكر خالصانه از راهنماييتون درست شد مشكلم .
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
شما کابل فلاپی رو کاملا نصب کنید بعد تو computer management تو بخش device manager ببینید همه سخت افزار ها نصب هس اگه نبود گزارش بدید یا پیام خصوصی بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)