من بودم با توجه به توانایی های خودم و علایق خودم علوم کامپیوتر دولتی رو انتخاب می کردم.البته بستگی داره چه دانشگاهی. اگر دانشگاههای تهران بود مخصوصا شریف تهران که حتما علوم کامپیوتر البته من تهرانبم خودم. ولی فکر کنم اگر دانشگاههای دولتی شهر تهران باشه و یا شهری که توش زندگی می کنی دانشگاه خوبی داشته باشه مثل اصفهان حتما علوم کامپیوتر و اگر نه باز هم جای بحث داره که آیا می ارزه اون همه پولو بدی دانشگاه آزاد یا نه. پس اینا که گقتم همه التبته بستگی داره به همون جمله اول من با توجه به علایق و توانایی هام. حالا شما یگو کدوم دانشگاه که بشه راحت تر نظر داد. البته 2 تا چیز دیگه نمی دونم تهران علوم و تحقیقات نرم داره یا نه ولی من شنیدم دانشگاه خوبیه. و دوم ابنکه امکان تقییر رشته با شرایط معدل خوب در بعضی دانشگاه ها فراهم است. ببخشید لان دیدم نرم غیر انتفاعی پس آزاد نیست ولی من این یکی رو نمی دونم چون غیز انتفاعی ها رو تا حالا چیزی ازشون نشنیدم ولی به دانشگاه بستگی داره اونم فکر کنم. راستی معمولا اگر بتونی علوم کامپیوتر قبول شی یه سری رشته های مهندسی رو هم می تونی قبول شی مثل مهندسی شیمی مواد پلیمر نساجی تقریبا توی همون سطح دانشگاه. اونارم می تونی یه نظری بیفکنی. انتخاب رشته واقعا سخته