تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: نوکیا یا اپل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درباره گوشی لایو سرچ کردم اکثرا از شارژ زود خالی کردنش و. صفحه نمایشش بیشتر وقتا نورش کم و زیاد میشه و....

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

درباره گوشی لایو سرچ کردم اکثرا از شارژ زود خالی کردنش و. صفحه نمایشش بیشتر وقتا نورش کم و زیاد میشه و....
    سلام.
    هر گوشی یه نقطه ضعف و قوتی داره. بستگی داره که معیار و ملاک شما چی باشه. مثلا من. امکانات و قیمت برام مهم بود. دوربین برام ارزشی نداشت. برای همین رفتم Galaxy Gio خریدم. پردازنده درسته ۸۰۰ مگاهرتز هست ولی جوابگوی تمام نیازهای نرم افزاری من دانشجو کامپیوتر هست. آندروید ۴ رو هم روش ریختم عالی شده.. قیمتش الان با گارانتی ۲۹۰ هست. امکاناتش رو ببینین در حد قیمتش خیلی هم خوبه.
    البته شما چون بودجه تون بالاتر هست می تونین به گزینه های دیگه ای هم فکر کنید. مثل Ray. ولی اگر سادگی و زیبایی و امکانات و قیمت مناسب رو همه با هم می خواین گلکسی جیو در رنج قیمتش انتخاب خوبی هست.
    پیج در سایت موبایل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcsoft; 21-06-2012 at 16:33.

3. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما گفتین دانشجوی کامپیوتر هستین (با هم هم رشته ای هستیم) پس می دونید ما کامپیوتریا بخاطر کار و رشتمون چه گوشی میخایم دوربینش زیاد مهم نیست اصل معیار من که قبلا گفتم سرعت عالی در اجرای برنامه،ساپورت حداکثر پسوند فایل عکی ویدیو و نرم افزاری ،صفحه نمایش خیلی خوب و روشن، اکثر برنامه های کاربردی بالخص دیکشنری با تلفظ و امکانات جانبی ساپورت کنه این گوشی که معرفی کردین یا خودتون دارین این امکاناتو داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

شما گفتین دانشجوی کامپیوتر هستین (با هم هم رشته ای هستیم) پس می دونید ما کامپیوتریا بخاطر کار و رشتمون چه گوشی میخایم دوربینش زیاد مهم نیست اصل معیار من که قبلا گفتم سرعت عالی در اجرای برنامه،ساپورت حداکثر پسوند فایل عکی ویدیو و نرم افزاری ،صفحه نمایش خیلی خوب و روشن، اکثر برنامه های کاربردی بالخص دیکشنری با تلفظ و امکانات جانبی ساپورت کنه این گوشی که معرفی کردین یا خودتون دارین این امکاناتو داره؟
    گوشی سیستم عامل آندروید ۲.۳ روشه(وقتی می خرید) اگر هم نسخه قبل تر باشه براحتی میشه آپدیت کرد. عکس هاش رو ببینین از لحاظ صفحه نمایش.
    سیستم عامل آندروید چندین هزار برنامه رایگان داره. برای نمونه سری به سایت های دانلود برنامه آندروید بزنید. کافیه داخل گوگل بنویسین آندروید تا اینطور سایت ها رو ببینین. برنامه های دیکشنری هم برای این سیستم عامل وجود داره. یکم سرچ کنید پیدا می کنید. اندروید فروم فارسی هم داره که می تونید از گوگل با زدن فروم آندروید پیداش کنید. اونجا برای گوشی های اندرویدی برنامه های کاربردی و... معرفی شده + آموزش های در مورد آندروید.
    Last edited by pcsoft; 21-06-2012 at 16:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کیفیت صدا گوشی چطوریه وقتی هندزفری میزاری صداش خوبه(مخصوصا تو محیط شلوغ و پر سر و صدا )گوشو اذیت نمیکنه ؟ ان 72 خودم وقتی هندزفری میزدم صداش حالت استریو نیود و وقتی مجبور بود تو محیط شلوغ صداشو زیاد کنم گوشم اذیت میکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کیفیت ضبط صداش چطوره خوبه تا چه زمانی صدا رو ضبط می کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

کیفیت صدا گوشی چطوریه وقتی هندزفری میزاری صداش خوبه(مخصوصا تو محیط شلوغ و پر سر و صدا )گوشو اذیت نمیکنه ؟ ان 72 خودم وقتی هندزفری میزدم صداش حالت استریو نیود و وقتی مجبور بود تو محیط شلوغ صداشو زیاد کنم گوشم اذیت میکرد
    کیفیت ضبط صداش چطوره خوبه تا چه زمانی صدا رو ضبط می کنه
    من هندزفری زیاد استفاده نمی کنم. کامل تست نکردم تا حالا. کیفیت پخش صداش خوبه.
    از یه گوشی ۲۹۰ تومنی نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشین. من خودم ضبط کردم صدا زیاد جالب نیست. ولی در حد خودش خوبه.
    Last edited by pcsoft; 21-06-2012 at 19:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اخه برای من مهم مثلا تو مسیر بخام به یکسری فایل صوتی(منظورم موسیقی نیست) گوش بدم میخام بدوم صداش در چه حدی با هندزفری استریو هستش وقتی الودگی صوتی اطرافت باشه کیفیت ولوم صداش تا چه حدی خیلی پروگری می دونم اما میشه ی تستی هر زمان که شد انجام بدین و نتیجشو بهم بگین؟

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

می تونید دست دوم:
    galaxy note

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما درج کردید که بهترین رو میخواید
    خوب این با بودجتون مغایرت داره
    به نظرم یکم هزینه بیشتر برای نکسس ارزش داره
    کاربری معمولی شما در طول زمان با کشش آندروید در اجرای نرم افزار ها و بازی ها بسیار وسیع تر میشه و اگر پولش رو نیازی ندارید پس نکسس بگیرید

ولی بازم تاکید میکنم بهترین نیست! یکی از بهترین هاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •