درباره گوشی لایو سرچ کردم اکثرا از شارژ زود خالی کردنش و. صفحه نمایشش بیشتر وقتا نورش کم و زیاد میشه و....
درباره گوشی لایو سرچ کردم اکثرا از شارژ زود خالی کردنش و. صفحه نمایشش بیشتر وقتا نورش کم و زیاد میشه و....
سلام.
هر گوشی یه نقطه ضعف و قوتی داره. بستگی داره که معیار و ملاک شما چی باشه. مثلا من. امکانات و قیمت برام مهم بود. دوربین برام ارزشی نداشت. برای همین رفتم Galaxy Gio خریدم. پردازنده درسته ۸۰۰ مگاهرتز هست ولی جوابگوی تمام نیازهای نرم افزاری من دانشجو کامپیوتر هست. آندروید ۴ رو هم روش ریختم عالی شده.. قیمتش الان با گارانتی ۲۹۰ هست. امکاناتش رو ببینین در حد قیمتش خیلی هم خوبه.
البته شما چون بودجه تون بالاتر هست می تونین به گزینه های دیگه ای هم فکر کنید. مثل Ray. ولی اگر سادگی و زیبایی و امکانات و قیمت مناسب رو همه با هم می خواین گلکسی جیو در رنج قیمتش انتخاب خوبی هست.
پیج در سایت موبایل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pcsoft; 21-06-2012 at 16:33.
شما گفتین دانشجوی کامپیوتر هستین (با هم هم رشته ای هستیم) پس می دونید ما کامپیوتریا بخاطر کار و رشتمون چه گوشی میخایم دوربینش زیاد مهم نیست اصل معیار من که قبلا گفتم سرعت عالی در اجرای برنامه،ساپورت حداکثر پسوند فایل عکی ویدیو و نرم افزاری ،صفحه نمایش خیلی خوب و روشن، اکثر برنامه های کاربردی بالخص دیکشنری با تلفظ و امکانات جانبی ساپورت کنه این گوشی که معرفی کردین یا خودتون دارین این امکاناتو داره؟
گوشی سیستم عامل آندروید ۲.۳ روشه(وقتی می خرید) اگر هم نسخه قبل تر باشه براحتی میشه آپدیت کرد. عکس هاش رو ببینین از لحاظ صفحه نمایش.
سیستم عامل آندروید چندین هزار برنامه رایگان داره. برای نمونه سری به سایت های دانلود برنامه آندروید بزنید. کافیه داخل گوگل بنویسین آندروید تا اینطور سایت ها رو ببینین. برنامه های دیکشنری هم برای این سیستم عامل وجود داره. یکم سرچ کنید پیدا می کنید. اندروید فروم فارسی هم داره که می تونید از گوگل با زدن فروم آندروید پیداش کنید. اونجا برای گوشی های اندرویدی برنامه های کاربردی و... معرفی شده + آموزش های در مورد آندروید.
Last edited by pcsoft; 21-06-2012 at 16:34.
کیفیت صدا گوشی چطوریه وقتی هندزفری میزاری صداش خوبه(مخصوصا تو محیط شلوغ و پر سر و صدا )گوشو اذیت نمیکنه ؟ ان 72 خودم وقتی هندزفری میزدم صداش حالت استریو نیود و وقتی مجبور بود تو محیط شلوغ صداشو زیاد کنم گوشم اذیت میکرد
کیفیت ضبط صداش چطوره خوبه تا چه زمانی صدا رو ضبط می کنه
من هندزفری زیاد استفاده نمی کنم. کامل تست نکردم تا حالا. کیفیت پخش صداش خوبه.
از یه گوشی ۲۹۰ تومنی نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشین. من خودم ضبط کردم صدا زیاد جالب نیست. ولی در حد خودش خوبه.
Last edited by pcsoft; 21-06-2012 at 19:14.
اخه برای من مهم مثلا تو مسیر بخام به یکسری فایل صوتی(منظورم موسیقی نیست) گوش بدم میخام بدوم صداش در چه حدی با هندزفری استریو هستش وقتی الودگی صوتی اطرافت باشه کیفیت ولوم صداش تا چه حدی خیلی پروگری می دونم اما میشه ی تستی هر زمان که شد انجام بدین و نتیجشو بهم بگین؟![]()
شما درج کردید که بهترین رو میخواید
خوب این با بودجتون مغایرت داره
به نظرم یکم هزینه بیشتر برای نکسس ارزش داره
کاربری معمولی شما در طول زمان با کشش آندروید در اجرای نرم افزار ها و بازی ها بسیار وسیع تر میشه و اگر پولش رو نیازی ندارید پس نکسس بگیرید
ولی بازم تاکید میکنم بهترین نیست! یکی از بهترین هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)