تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: لپ تاپ برای بازی تا 2 ت

داره خودمونی میشه Bruce Wayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

یعنی نظر شما روی Hp dv6 6c45 هست که بهتره واسه گیم با این قیمت؟
    فقط یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ همه ی بازیها تا به امروز به ویژه بازیهای جدید EA که داره با موتور بتلقیلد3 (فراسبایت 2) میسازه رو hd و با کیفیت خوب پشتیبانی میکنه؟
    آخه میخوام تا 3 4 سال دیگه اینو عوض نکنم که البته با وجود اینکه نسل جدید کنسولها کم کم داره میاد فکر کنم امکانش نیست که بازیهای نسل بعد رو خیلی عالی ساپورت کنه. ... برای همین میخوام قبل از خرید خوب تحقیق کنم.

خیلی ممنون
    تو این رنج قیمت 7690M XT بهترینه که فقط HP داره از این گرافیک استفاده میکنه. با اختلاف زیادی از 540M که از لحاظ قیمت هم رده 7690M XT محسوب میشه قوی تره. در کل NVidia پول برندش رو هم میگیره و AMD خیلی اقتصادی تره
    با توه به اینکه نسل جدید لپ تاپ های HP که 6c45 هم شامل اون میشه سیستم خنک کنندگی خیلی خیلی بهتری نسبت به نسل قبل دارند این نوع لپ تاپ ها رو تبدیل به غول کرده
    در کل تو این رنج بهتر از 7690M XT وجود نداره. اگر دارندگان این گرافیک نگران باشن پس 540M دار ها باید لپ تاپشون رو بریزن دور!
    نگران نباشید. حتی یه ترفند هست که اگر توی تنظیمات گرافیکی AMD (انویدیا رو تست نکردم) یه سری چیزا رو use application setting بزنید و Anti-Aliasing رو بیارید پایین و بازی کنید هیچ تفاوت گرافیکی احساس نمیشه ولی میتونید با تنظیمات گرافیکی بالا بازی کنید!
    من رو 5010 با گرافیک 5470 همین کار رو کردم و دارم L.A. Noire و GTA IV رو با بهترین گرافیک و بدون افت فریم بازی میکنم!

2. این کاربر از Bruce Wayne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

یعنی نظر شما روی Hp dv6 6c45 هست که بهتره واسه گیم با این قیمت؟
    فقط یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ همه ی بازیها تا به امروز به ویژه بازیهای جدید EA که داره با موتور بتلقیلد3 (فراسبایت 2) میسازه رو hd و با کیفیت خوب پشتیبانی میکنه؟
    آخه میخوام تا 3 4 سال دیگه اینو عوض نکنم که البته با وجود اینکه نسل جدید کنسولها کم کم داره میاد فکر کنم امکانش نیست که بازیهای نسل بعد رو خیلی عالی ساپورت کنه. ... برای همین میخوام قبل از خرید خوب تحقیق کنم.

خیلی ممنون

به نظر من از نظر اقتصادی خیلی به صرفه تره.حالا اگه خیلی سال می خوای نگه داری شاید i7 بگیری تا چند سال دیگه بیشتر به دردت بخوره(شاید هم نخوره).اخه بعضیها فکر می کنند i7 چون چهار هسته ایه پس لابد دو برابر i5 سرعت داره و قویتره و ... .البته خیلی قویتره.ولی نه واسه کارهای عادی مثل وبگردی و فیلم دیدن و کارهای دسکتاپ یا عادی.اصلا خیلی از برنامه ها حد اقل الان از چهار هسته استفاده نمی کنند.مگه برنامه های حرفه ای.یعنی کسانی که برنامه نویسی حرفه ای دارن.همین i5 هم واسه کارهای روزمره غولیه واسه خودش و هیچ فرقی با i7 نداره.ولی خب مثلا همین بتلفیلد از چهار هسته cpu استفاده می کنه.ولی خیلی از بازیها نه.این به این معنی نیست که بتلفیلد هنگام اجرای بازی با i5 کم بیاره یا روون اجرا نشه.شاید یکی دو ثانیه لودش زودتر تموم شه.به هر حال اگه دوست داری می تونی i7 بگیری که بعدا پشیمون نشی.در کل هر سال تکنولو÷ی عوض می شه و شاید تا دو سه سال دیگه اصلا یه سری cpu های دیگه اومد که کلا فرق داشته باشن.الان داره ivy bridge اومده که خب خیلی هم شاید فرقی نکنه.ولی چند سال دیگه معلوم نیست
    در مورد بازیهای EA من به جرر بتل بازی دیگه ای رو نکردم که با موتور frostbite 2 باشه.mass effect3 رو خیلی راحت با تنظیمات تقریبا آخر بازی کردم.nfs run رو بازی نکردم چون خوشم نیومد.ولی Hot persuit رو رو ultra بالای 40 فریم می داد.از activision هم cod mw3 رو راحا با تنظیمات بالا بازی کردم.بازیهای آینده رو نمی دونم.اهاه راستی Batman Arkham city رو نتونستم با تنطیمات آخر بازی کنم.مثلا anti alaising رو تا 4x بیشتر نتونستم ببرم بالا.ولی بقیه تا آخر بودن.البته رو directx 11 کلا اسلو موشن بود.چند جا خوندم انگار مشکل از directx 11 بوده.نمی دونم.ولی رو 11 باید تنظیمات رو خیلی میاوردی پایین که ارزش نداشت اصلا.تو بازی فرقشو نمی فهمی.ببین شما کلا تو این رنج قیمت انتخابهای معدود و محدودی داری.این gpu مثل gt555 انویدیاست تقریبا(یه کم قویتر)یعنی این اجرا نکنه اون هم همینه.مگه سری گیم بگیری که به نظرم اشتباهه.مگه واقعا مایه دار باشی و برات مهم نباشه.وگرنه اصراف محضه

4. 3 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •