تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: مشکل در خواندن اطلاعات روی هارد اکسترنال WD

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام من یه هارد WD دارم ولی بالا نمیاره ، اول همین بود ولی بعد چراغ چشمک زنشم که کار می کرد الان کارد نمی کنه نمی دونم چیکار کنم با تشکر اگه راهنماییم کنید
    بهتر بود یک تاپیک میزدید
    هارد دیتکت نمیشه اصلا ؟
    روی یک سیستم دیگه هارد تست شده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

salam, rastesh nemidunestam daghigh in moshkeli o ke baram pish umade koja matrah konam. cjon raje be hamin hard e external hast goftam shayd inja jaye khubi bashe!!
    rastesh ba'd az inke yeki az dustam felashesho zad be mini laptopam ; har vaght har chizio mesle hard o ke behesh vasl mikonam , vaghti miram tuye hard do ta file faghat hast. yeki $recycle.bin o un yeki shortcute khode hardam hast. vaghti ruye shortcut click mikonam tuye ye new window tamame failham ro baz mikone. vali faghat tu hamin mini injurie. be ye pc ke vasl mikonam faghat un recycle e hast va be hich vajh nemituunam filham ro bebinam. hajme filham hasta, vali nemitunam bazeshun konam chon hich gozine ee nist asan. darmunde shodam, age rahe hali dare plz say!!
    thx, and i am waiting...!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من هارد رو فرمت کردم درست شد. الان دارم ازش مثل قبل استفاده می کنم.
    سلام، دوست عزیز چطور تونستی این کار بکنی؟ منم همین مشکل رو دارم.
    ممنون میشم جواب بدین

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، دوست عزیز چطور تونستی این کار بکنی؟ منم همین مشکل رو دارم.
    ممنون میشم جواب بدین
    سلام .

مشكل شما دقيقاً چي هست ؟ پارتيشن هارد ديسك شما RAW شده ؟ نميتونيد هارد ديسك را فرمت كنيد ؟ يك توضيح كامل به همراه عكس از Disk management بديد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام .

مشكل شما دقيقاً چي هست ؟ پارتيشن هارد ديسك شما RAW شده ؟ نميتونيد هارد ديسك را فرمت كنيد ؟ يك توضيح كامل به همراه عكس از Disk management بديد .
    یه هارد اکسترنال آشغاله 500 گیگ مای پسپورت وسترن دیجال دارم که داشتم فیلم میدیدم و یهو وسط فیلم هنگ کرد، بعد دیگه هر کاریش کردم فرمت نمیشه، اطلاعات توشم واسم مهم نیست، فقط میخوام فرمت بشه،
    وقتی که فرمت رو میزنم بعد چند ثانیه این پیغام رو میده ...

و این هم عکس دیسک منجمنت

این توضیح رو هم بدم که با exfat فرمت میشه و باز هم میشه، ولی سرعت انتقال اطلاعات در حد بایته.

فقط میخوام با ntfs فرمت بشه..

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هارد اکسترنال آشغاله 500 گیگ مای پسپورت وسترن دیجال دارم که داشتم فیلم میدیدم و یهو وسط فیلم هنگ کرد، بعد دیگه هر کاریش کردم فرمت نمیشه، اطلاعات توشم واسم مهم نیست، فقط میخوام فرمت بشه،
    وقتی که فرمت رو میزنم بعد چند ثانیه این پیغام رو میده ...

و این هم عکس دیسک منجمنت

این توضیح رو هم بدم که با exfat فرمت میشه و باز هم میشه، ولی سرعت انتقال اطلاعات در حد بایته.

فقط میخوام با ntfs فرمت بشه..
    ببينيد ميتونيد با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد را فرمت كنيد !؟

البته پیشنهاد میکنم Smart Status هارد اکسترنال مورد نظر را هم چک کنید . از قسمت Health برنامه HDtune میتونید اینکار را انجام بدید (عکس بگذارید) .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ببينيد ميتونيد با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد را فرمت كنيد !؟

البته پیشنهاد میکنم Smart Status هارد اکسترنال مورد نظر را هم چک کنید . از قسمت Health برنامه HDtune میتونید اینکار را انجام بدید (عکس بگذارید) .
    با نرم افزار hdd low format هم که فرمتش میکنم آخر هر خط مینویسه error I/O

وقتی که با exfat فرمتش میکنم توی نرم افزار HDtune اسمش و میاره و توی قسمتی که گفتین هیچی نیست. عکس زیر

وقتی هم که فرمتش نکنم با exfat نرم افزاره اسمش رو هم نمیاره، دیگه ناچارا exfat فرمتش کردم که حداقل اسمش و نرم افزار نشون بده
    Last edited by alisaki269; 27-04-2014 at 22:21.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با نرم افزار hdd low format هم که فرمتش میکنم آخر هر خط مینویسه error I/O

وقتی که با exfat فرمتش میکنم توی نرم افزار HDtune اسمش و میاره و توی قسمتی که گفتین هیچی نیست. عکس زیر

وقتی هم که فرمتش نکنم با exfat نرم افزاره اسمش رو هم نمیاره، دیگه ناچارا exfat فرمتش کردم که حداقل اسمش و نرم افزار نشون بده
    با نرم افزار eases partion master پارتیشن هارد رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام من هم همین هارد را دارم و با همین مشکل روبرو شدم
    از راه های پیشنهادی شما استفاده کردم نرم افزار test disk هارد من را شناسایی نکرد
    نرم افزار
    easeus recovery wizard هارد من را شناسای کرد و تمامی فایلها را نشان داد من یک فولدر را توی درایو c کامپیوترم کپی کردم در حال کپی بودم برنامه easeus recovery wizard را بستم سیستم پیغام عدم انتقال داد دوباره نرم افزار easeus recovery wizard را باز کردم ولی اینبار هارد من را که 2 تا درایو دارد فقط یکی را شناسایی کرد
    تمام فولدرهای آن را نشان داد ولی حجم درایو را ولی داخل فولدرها جیزی نیست سیستم را ریستارد کردم اینبار باز یکی از دزایوهای من را شناسای کرد بدون نشان دادن هیچ قایلی هارد را از سیستم جدا کردم دوباره وصل کردم ولی دیگه اصلا هیچی نشان نمیدهد . لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام قبل از هر چیز ورود من به این سایت را اعلام میکنم و از دست اندرکاران این سایت که برای مشکل مردم راه حل ارائه میکنند تشکر میکنم . من هم یک هارد یک ترا ی WD My Passport دارم ، داشتم Encryption فایل انجام می دادم که شارژ باتری لبتاپم تموم شد و بعد که وارد شدم پس از زدن رمز هارد شروع به خواندن و چشمک زن کرد و هارد هم کار مکنه ولی چند ساعت هم منتظر میشم هیچی نمیآید . دارم نرم افزار test disk را از سایت دانلود میکنم تا ببینم چه خواهد آمد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •