سلام
با عرض پوزش . من بلد نیستم چه جوری اون فایل رو آپ کنم. عکس رو می تونم اما .....
سلام
با عرض پوزش . من بلد نیستم چه جوری اون فایل رو آپ کنم. عکس رو می تونم اما .....
شما مسیر فایل txt خودتون به سایت پایین که قراردادم بدین تا فایل شما آپلود بشه بعدش لینکش اینجا قراربدین قبلش از اون برنامه ای که همکارمون معرفی کردن استفاده کنید به اینصورت که برنامه رو نصب کنید رجیسترش کنید بعدش آپدیتش کنید سیستم ریستارت کنید از طریق محیط safe mode بالا بیاین سیستم فول اسکن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم درست انجام شده باشه
شمانوار تولبار ask که روی سیستم دارین کلا پاک کنید همچنین یکی babylon بعدش برنامه HiJackThis از نوع اجرا کنید گزینه اسکن بزنید داخل گزینه هایی که نمایش داده میشه تیک گزینه های Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe با Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe بزنید بعدش روی دکمه Fix Checked از برنامه کلیک کنید بعد به قسمت add remove سیستم برین اونجا برنامه Java رو که دارین کلا پاک کنید آخرین ورژنش نصب کنید بعدش به این قسمت Control Panel/ System/System Restore برین اونجا تیک گزینه Turn off system restore on all drives بزنید سیستم بعدش ریستارت کنید بالا اومد باز به همین مسیر برین تیک بردارین سیستم ریستارت کنید قبلش با همون برنامه هم که معرفی شد از طریق safe mode سیستم فول اسکن کنید.
سلام
مشکلم با این یکی حل نشده
سلام
لطفا کمک کنید تا ویندوز عوض نکنم چون خیلی وقت گیره. ممنون
شما یه سیدی ویندوز لیو یا لینوکس لی(live) بگیر هر چیزی رو میتونی پاک کنی ولی من میگم اینو هر جوری پاک کنی باز میاد هیدنش کن که دیگه نبینیش وسوسه بشی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)