تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: خرید LENOVO"Z570"یا انتخاب گزینه ی دیگر؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

سلام , من بهت این 7 تا لپ تاپ رو معرفی میکنم که فکر میکنم به کارت خواهد اومد :

hp 4530

acer 5750

HP Pavilion DV6-6160

Dell Inspiron 5110 Core i7 Ram6

Acer AS 4830TG 2434G50

HP DV6 6120se

البته Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG هم هست که قیمتش حدودا 1480000 است , اگه بودجشو داشتی اونم میتونی بگیری .

2. این کاربر از artyst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام , من بهت این 7 تا لپ تاپ رو معرفی میکنم که فکر میکنم به کارت خواهد اومد :hp 4530acer 5750HP Pavilion DV6-6160Dell Inspiron 5110 Core i7 Ram6Acer AS 4830TG 2434G50HP DV6 6120se البته Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG هم هست که قیمتش حدودا 1480000 است , اگه بودجشو داشتی اونم میتونی بگیری .
    دوست عزیز بابت پیشنهاداتون ممنون.اما دیگه بیشتر از این نمیخوام خودمو درگیر مدلهای زیادی بکنم و بیشتر نظرمو رو دوتا مدلی که تو پست قبلیم گفتم معطوف کردم.البته بین این مدل ها ایسر5750 هم به خاطر قیمت پایین میتونه یکی از گزینه ها باشه.اگه دوستان لطف کنن بگن از بین این 2تا یا 3تا مدل یعنی لنووz570, اچ پیdv6-6c45seو ایسر5750کدومش رو بیشتر صلاح میدونید؟

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

منم هستم
    دقیقا مث استارتر مردد هستم
    همین الان میخوام برم بازار رشت ببینم چه خبره
    راستی یه سوال:
    قیمت تهران و استان های دیگه تفاوت داره؟اگه آره یعنی بیام تهران؟
    بعد اینکه از تهران بگیرم چیزیش شه برای گارنتی باید برم تهران دوباره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من میخوام نهایتا آخر خرداد ماه لپ تاپ بگیرم و بودجه ام حدود 1300-1400 هستش اما بدجوری بین مدل های متفاوت گیر کردم.اینم بگم که انتظاری که از لپ تاپ مورد نظرم دارم کیفیت ساخت و معتبر بودنش هست که در این میان این مدل Z570 لنوو بدجوری به دلم نشسته .

ولی هیچ اطلاعاتی در مورد این مدل که بیشتر کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید و مقدار تولید حرارت و چند تا چیز جزیی که یکیش نداشتن USB3 هست منو در خریدش مردد کرده.

حالا میخواستم ببینم نظر شما در مورد این مدل چیه و آیا مدل دیگری در همین حد چی پیشنهاد میکنید.

کانفیگشم اینه:CPU Intel Core i5 2450M@2.5GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 3MB L3 CacheMemory DDRIII 4GB 1333MHz (Single Channel)Hard Disk Capacity 750GB SATA 5400RPMOptical Drive Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-
    RW)Graphic Nvidia GeForce GT 540M 2GB Intel HD Graphicsدر ضمن برای من در بین گزینه های پیشنهادیتون گرافیک بالاتر در اولویت است چون میخوام بیشتر بازی های روز رو باهاش اجرا کنم
    اونی که قرمز کردم رو یعنی مرددین؟
    یعنی کیفیت صفحه نمایش و زاویه دیدیش بده؟ و تولید حرارت میکنه؟
    یو اس بی هیچی فدای سرمون.
    1 تومن چیه که اینقد واسش غصه بخوریم.هرچند کل زندگیم الان 1 میلیونم نمیرسه

6. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اونی که قرمز کردم رو یعنی مرددین؟یعنی کیفیت صفحه نمایش و زاویه دیدیش بده؟ و تولید حرارت میکنه؟یو اس بی هیچی فدای سرمون.1 تومن چیه که اینقد واسش غصه بخوریم.هرچند کل زندگیم الان 1 میلیونم نمیرسه
    نه!منظورم از این جمله این بودش که من تو هیچ یک از سایت های ایرانی و حتی همین پی30 خودمون مطللب یا نظری در مورد این خصوصیات که واسه من اهمیت دارن پیدا نکردم.نمیدونم چرا لنوو این مدلش زیاد جا نیافتاده تو ایران وگرنه بین لپ تاپ ها بعد از سونی به اعتقاد من لنوو بهترینه در این زمینه.اگه کسی اینجا پیدا بشه که این مدلو داشته باشه که بشه این سوالاتو ازش پرسید خیلی خوب میشه و من و امثال شما میتونیم تصمیم بگیریم

8. این کاربر از flower boy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه مشکل اساسی این وسط برای مشاوره و نظر دوستان وجود داره
    و اون اینه که هرکی که میاد و نظری میده همشون یدونه و نهایتا دوتا لپ تاپ دارندو داشتند!
    و هرکی از لپ تاپ خودش تعریف میکنه.
    و از دنیای لپ تابهای بالاتر بیخبرند!مث یه ماهی توی آب که از دنیای بیرون آب بیخبره و همرو به درون آب دعوت میکنه!!!
    البته دوستان ببخشیدا

و یه مشکل دیگه اینکه هرکی یه استفاده خاص از لپ تاپ میکنه.و این میتونه سنجش رو خراب کنه.

10. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لنوو z570 چند تا مدل داره i7 i5 و قیمت های مخلف من خودم z570 i7 گرفتم 1800 هرینه کردم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش خیالت راحت خوبه hd هست سری z کیفیت تصویر خوبی دارن و کلا صفحه کلید زبیا از لحاظ ساخت و کیفیت خیالت راحت من ک بدی ازش ندیدم اصلا داغ نمیکنه خنک ترین لپتاپ لنوو هست مشکلاتی که داره صفحه کلیدش عربی هست که اگه جای حروف رو بدنی مشکلی نیست و نداشتن usb3 که برای من زیاد مهم نبود چون زیاد اطلاعات جابجا نمیکنم

گرافیکشم تکنولوژی optimize داره از نظر من خوبه همین z570 بگیر پشیمون نمیشی

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

لنوو z570 چند تا مدل داره i7 i5 و قیمت های مخلف من خودم z570 i7 گرفتم 1800 هرینه کردم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش خیالت راحت خوبه hd هست سری z کیفیت تصویر خوبی دارن و کلا صفحه کلید زبیا از لحاظ ساخت و کیفیت خیالت راحت من ک بدی ازش ندیدم اصلا داغ نمیکنه خنک ترین لپتاپ لنوو هست مشکلاتی که داره صفحه کلیدش عربی هست که اگه جای حروف رو بدنی مشکلی نیست و نداشتن usb3 که برای من زیاد مهم نبود چون زیاد اطلاعات جابجا نمیکنم

گرافیکشم تکنولوژی optimize داره از نظر من خوبه همین z570 بگیر پشیمون نمیشی
    امروز قیمت زدم همین کانفیگ 1580 بود شنبه میخرم احتمالا.
    فقط بلوری نداره.مگه یو اس بیشم 2 هست؟ یعنی 3 نیست اینهمه پول میدیم؟
    گرافیکش چنده؟من پرسیدم 2 گیگ gt540 بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من 1 ماه پیش با گارانتی 2 ساله سازگار گرفتم بلوری هم داشت ولی یو اس بی 3 نداره کلا سری z یو اس بی 3 نداره ولی بلوری داره 100 هزار تومان قیمت بلوری هست اگه ایقدر usb3 مهمه برات باید بری y570 بگیری که قیمتش بالاست

اره گرافیکش 2 گیگ gt540 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه دقت کرده باشی خود من تو پست اول نوشتم یکی از چیزهایی که منو تو خرید این مدل مردد کرده نداشتن usb3 هست .چون یه جورایی معتقدم تا یکی دو سال آینده همه چی میشه usb3!!!

گرافیکشم که همون جی تی 540 هستش. اما تا حال با بلوری من جایی ندیدم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •