بهترین بوده ولی کم کم دیگه داره خز میشه.گوشی که دست همه باشه دیگه گوشی نیست
منم از خودم نمیگما اینو بخونی خودت مظورمو میگیری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمرکز نباید روی پردازشگر گوشی باشه. همین حالا گالاگسی s2 که دو هسته ای هستش از تمام توان پردازشگر استفاده نمیکنه حالا بیاد 4 هسته ای سوار کنه!!! چه حاصل؟ جز اینکه بیجهت بار مالی به جیب مشتری هموار کرده و مصرف انرژی رو هم بالاتر برده.
نوکیا N8 داره با پردازشگر 680MHz تک هسته ای همون نرم افزارها و خیلی از بازیهای رایج گوشیهای دو هسته ای رو مثل هلو اجرا میکنه. معماری گوشی و مدیریت منابع سیستمی و از همه مهمتر کارایی کرنل سیستم عامل در این زمینه خیلی خیلی مهمه.
فاکتورهای دیگری غیر از پردازشگر هستند که اول باید به اونها توجه شه.
اون منبع که گذاشتی که حرف علمی و فنی نزده که. فقط برداشته گفته هر گوشی زیاد بشه محبوبیتش کم میشه. همین!! اینم از اون حرفهاست!
گیریم درست گفته باشه جز تکرار بدیهیات کودکانه حرف دیگری برای گفتن نداشته و نیاز به لینک دادنش نبود.....
به نظر من هر گوشی کازبرد خودش رو داره.و اینکه همیشه چیزی که گرونتره بهتر نیست.![]()
یکی از علل محبوبیت آیفون تو کشورای دیگه ارزون بودنشه ولی تو ایران یکی از علل گرون بودنش کلاس الکیشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کلاسش که واقعا با کلاس ترینه.اینم مطمئن باشین الکی نیست که یه برند 4 سال بهترین گوشی جهان ازش انتخاب میشه.
خوب درسته شرکت اپل نواوری و تکنولوژی هایی تو محصولاتش داره ولی به درد همه که نمیخوره.
متاسفانه بعضیا فقط یه چیزی میخرن باسه کلاسش.
در صورتیکه یه گوشی ارزونتر هم نیازشون رو برطرف میکنه.
درباره این 4سال توضیح میدید؟![]()
کدوم مراسم هست که یادم نیست دقیق اسمش wdc بود یا چیز دیگه که آیفون 4 بهترین گوشی htc بهترین برند و بازی انگری بردز بهترین بازی شده بود.البته سالهای قبل آیفون بهترین میشد.
یادم اومد مراسم wmc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)