تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: کم دقتی در حین مطالعه

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دقیقا اشتباه شما اینجاست که فکر میکنی درس به درد میخوره

اتفاقا فقط وقت تلف کردنه من که ندیدم کسی با درس خوندن موفق باشه شما دیدی ؟
    کلا موضوع بحث چیز دیگه ای هست شما فراموش کن این قضیه رو .
    من فقط خواستم در مورد مطاله + یادداشت برداری از شما سوال بکنم و اینه که باید هر مطلبی که میخونم را یادداشت برداری بکنم یا مواردی که مهم هستند ؟
    من کاری که میکنم اینه که از همه چیز و همه متن به صورت کامل یاد داشت برمیدارم.
    این کار خیلی وقت گیر هست ولی منم چیزی که زیاد دارم وقت.
    حتی من یادمه درس دفاع مقدس رو به این روش که عرض کردم داشتم میخوندم ( البته که کار بیهوده ای بود ) که یکی از دوستان به من گفت اینم خوندن لازم داره آخه؟
    اونم اینجوری؟!!
    ولی من عادت کردم و برای ماکس شدن میخونم با این روش شما به یاد گیری خودت کمک میکنی و صرفا برای حفظ شدن نمیخونی.
    البته که جی 5 هم تاثیرات عالی داره

2. 2 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوست گرامی
    من یکی از کارهای روزانم مشاوره دادن هست و خودم در طول روز ( در حال حاظر ) مطالعات زیادی میکنم حد اقل 6 ساعت در روز
    زبان میخونم
    مطالعات درسی
    سیاسی
    و ...
    من به شدت در هنگام مطالعه ضعف داشتم و موقع درس خوندن تا یک دقیقه درس میخوندم سریع غرق در رویا و افکار گذرا میشدم شاید از 1 ساعت که پای میز مطالعه بودم 2 دقیقه مطالعه مفید نداشتم !
    ولی تاکتیکهایی رو پیش گرفتم که تاثیر به سه زایی گذاشت در همه چیز من جمله مطالعاتم.
    و این تاکتیکها رو هم از بحث با دوستان و آشنایان در فرومها و جمع ها فرا گرفتم و بهشون ایمان پیدا کردم و عمل کردم . و این موجب این تغییرات شد.
    نکات دیگه ای که میتونم بهشون اشاره کنم اینه که من مطالعه رو برای خودم لذت بخش کردم به این معنی که از وسایل مطالعه دوست داشتنی و فانتزی برای خودم استفاده میکنم که این شما رو جذب میکنه و مفرح میشه مطالعه کردن.
    همیشه 4 رنگ خودکار با خودم تو کیفم و یا توی جا مدادیم سر میز همراه دارم ( خودکارهای استالیش روون و خوش رنگ با نوک .5 البته چون از نوشتنشون لذت میبرم عرض کردم )
    برای چک نویس برگه های تمیز و مرتبی رو انتخاب میکنم
    و تمام اون جیزی رو که میخونم مینویسم ( نه برای اینکه دوباره مطالعشون کنم بلکه به دلیلی کهدر پست قبل توضیح دادم )

دادا میشه غیر از اون روش هایی که یادداشت برداری و G5 بود ، روش هایی که خودتون رفتید و به شما کممک کرد را میگید تا من و دیگران ازشون استفاده بکنیم

خیلی اقایی برادر

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو هم گیر دادی به درس !!!!

ولی دیدم ، نمونش پسر عمو ها و عمه بنده و همینطور پدرم و خیلی هایی که میشناسم

بله قدیما درس بدرد میخورد ولی الان اصن به درد نمیخوره برو فکر نون باش که خربزه ابه درس می خوای چکار

5. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

بله قدیما درس بدرد میخورد ولی الان اصن به درد نمیخوره برو فکر نون باش که خربزه ابه درس می خوای چکار
    منم این حرفو تایید میکنم
    اون پسر عمو ها و عمه و ... هم یا با پارتی رفتن سر کار یا شانسی بوده

7. این کاربر از khafan8288 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم این حرفو تایید میکنم
    این حرفها و تفسبر ها همه برای توجیه عملکرد افرادی هست که حال درس خاندن ندارن ( علارغم میل درونی ) و حتی اهل کار کردن هم نیستند ولی نسبت به همه چیز خورده میگیرند
    Last edited by emadpumad; 02-06-2012 at 19:01.

9. 3 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منم این حرفو تایید میکنم

سلام دوست عزیز

والا پارتی نبوده !

یکی از پسر عموهای من برای اینکه مدیر یه قسمت بخش بشه باید 5 زبان یاد میگرفت و ظرف 2 سال تونست یاد بگیره و استخدام شد و مدیر بخش شد و یکی دیگشون هم مهندس مکانیک هست و سرپرست هست در یک شرکت خصوصی و یک پسر عمه ام هم استاد دانشگاه و در شهرسازی اصفهان دستشون بنده !!!!

درسته باید بند پ باشه ولی اگر به نیت پارتی یا به درد نخوردن درس کاری انجام ندیم که نمیشه !!

اونایی هم که درس خوندند و کار گیرشان نیومده حتما از رشته و تسهیلات یکه داشتند چندات کافی نبوده !

تو این دور رو زمونه یک کارمند باید کامپیوتر و زبان فول باشه
    Last edited by Karkas20; 02-06-2012 at 17:50.

11. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این حرفها و تفسبر ها همه برای توجیه عملکرد افرادی هست که حال درس خاندن ندارن ( علارقم میل درونی ) و حتی اهل کار کردن هم نیستند ولی نسبت به همه چیز خورده میگیرند
    مث اینکه شما از وضعیت فعلی خبر نداری

من به شخصه دیگه پوکیدم از بس درس خوندم وقتی یادم میاد به حال خودم گریم میگیره بحث حال نداشتن نیست

حتی اهل کار کردن هم نیستند ولی نسبت به همه چیز خورده میگیرند
    من که کار نمیبینم حتما باید به قول دوستیمون یند پ داشته باشی بری سر کار از اونجایی که من هیچ کدومش ندارم باید بشینم حسرت این عمر تلف شدم بخورم

ولی نسبت به همه چیز خورده میگیرند
    تا خورده ای نباشه ادم مگه مریض باشه خورده بگیره

من اگه این چند سالی که تو دانشگاه تلف کردم رفته بودم حداقل رو بقالی سر کوچمون کار کرده بودم الان حتما وضعیتم از این بهتر بود

البته نمی خوام این دوستمون نامیدکنم خودشون بهتر میتونن تصمیم بگیرن

13. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مث اینکه شما از وضعیت فعلی خبر نداری

من به شخصه دیگه پوکیدم از بس درس خوندم وقتی یادم میاد به حال خودم گریم میگیره بحث حال نداشتن نیست

من که کار نمیبینم حتما باید به قول دوستیمون یند پ داشته باشی بری سر کار از اونجایی که من هیچ کدومش ندارم باید بشینم حسرت این عمر تلف شدم بخورم

تا خورده ای نباشه ادم مگه مریض باشه خورده بگیره

من اگه این چند سالی که تو دانشگاه تلف کردم رفته بودم حداقل رو بقالی سر کوچمون کار کرده بودم الان حتما وضعیتم از این بهتر بود

البته نمی خوام این دوستمون نامیدکنم خودشون بهتر میتونن تصمیم بگیرن
    با کمال احترام
    صحبت های شما پذیرفته نیست برای من
    نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از جاهای دنیا معمولا افراد از آشنایان خود برای کار سود میجویند که البته به غیر از ایران در اکثر جاهای ذکر شده شایسته سالار هم هستند یعنی حتی اگر با داشتن آشنا به جایی معرفی شوید باید دارای صلاحیت لازم برای بدست آوردن اون موقعیت شغلی باشید .
    معمولا برای کار کردن و تحصیل و حتی اجاره کردن خانه ها از شما ریکامندیشن یا معرفی نامه می خواهند که کسی شما رو معرفی کرده باشه که آدم سر شناسی باشه و شما بسته به اون فرد از امتیاز این قسمت در رزومه خود بهره میبرید.
    خیلی وارد این بحث نمیشیم در جواب شما باید بگم که :
    شما میگی در ایران همه چیز پارتی هست و درس خواندن پشیزی ارزش ندارد ( بنده موثر بودن پارتی در ایران برای همه چیز رو تایید میکنم ) ولی اون همه چیز نیست بلکه قسمتی از ماجراست.
    شما میگی کسی که پارتی نداره درس هم نخونه ؟ با این حساب باید بره ور دست بناهای زحمت کش خشت بچینه یا اینکه شغل شریف کفاشی را پیشه کند یا اگر که خانواداش دارای استتاعت مالی هست حرفه ای بسته به توانش جویا بشه
    من چیز دیگه ای میگم میگم من که آشنا ندارم با تحصیل و بدست آوردن مهارت های کاری بتونم توانایی های کاری خودم رو جوری اثبات کنم که وقتی رزومه رو میفرستم برای کارفرما. مشتاق و طالب حضور من باشه.
    خوب وقتی داخل رزومه شما جای مهمترین قسمت یعنی تحصیلات خالی باشه با اطمینان عرض میکنم که کار فرما شاید بر رسی هم نکونه ادامه رو.
    در پایان خاطر نشان میکنم که همیشه وضعیت کشور اینچنین نخواهد بود
    مملکت ما منابع بسیار زیادی داره وضع سیاسی کشور باید باز تر بشه تا در های مملکت باز بشه و سرمایه گذاران وارد شن و اونموقع زیاد دور نخواهد بود که جای جوانان تحصیل کرده تاثیر گذار هست و شایسته سالاری بر میگرده به مهم ترین عامل انتخاب افراد
    موفق باشید

15. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از نظر من هم درس خوندن تو این دوره زمونه بیهودس نمونش اشنای خودم من رشته کامپیوتر داره چندین سال به مطالعه رشته کامپیوتر پرداخت ولی الان فیلنامه می نویسه!! به خدا راست میگم با وجود اینکه اون همه سال به رشته کامپیوتر خونده بود
    نمونه بعدیش پدر خودم میدونید که اون زمون امکانات تحصیلی خیلی کم بود و پدر من هم که روستا نشین بود نه شهری!ولی الان وضعش تو سرکار خیلی خوبه ولی بدونید اصلا هم پارتی در کار نبوده به خدا و همش تلاش پدرم بود

17. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مث اینکه شما از وضعیت فعلی خبر نداری من به شخصه دیگه پوکیدم از بس درس خوندم وقتی یادم میاد به حال خودم گریم میگیره بحث حال نداشتن نیست من که کار نمیبینم حتما باید به قول دوستیمون یند پ داشته باشی بری سر کار از اونجایی که من هیچ کدومش ندارم باید بشینم حسرت این عمر تلف شدم بخورمتا خورده ای نباشه ادم مگه مریض باشه خورده بگیره من اگه این چند سالی که تو دانشگاه تلف کردم رفته بودم حداقل رو بقالی سر کوچمون کار کرده بودم الان حتما وضعیتم از این بهتر بودالبته نمی خوام این دوستمون نامیدکنم خودشون بهتر میتونن تصمیم بگیرن
    شما اسپرمر خوبی میشید !!!شما غصه من را نخوره ، اگر درس هم کاری برای من نکرد ، پیش خودم میگم تلاش کردم و برام فایده ای نداشت نه اینکه بدون تلاش بگم چرا کار برای من پیدا نشد !!هرکسی زحمت بکشه ، اق خدا هواشا داره ، شک نکن دادا

19. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •