تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: شرکت گاما نتورک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو اين كه شركت كلاه برداري زياد هست كه شكي نيست خيلي ها هستند كه كلاهبردار هستند ربطي هم به نتورك نداره ميلياردي كلاهبرداري ميكنن چيزهايي كه حتي به ذهن شما هم خطور نمي كنه اما حرف من يك چيز ديگه است ، اينكه شما بدون دليل به يك شركت (كاري ندارم كلاهبردار هست يا نيست) تهمت كلاهبرداري ميزنيد كار غلطي هست و اين از ضعف فرهنگي ما هست كه راحت توهين ميكنيم ، راحت تهمت ميزنيم و راحت هر حرفي رو بيان ميكنيم
    شما هم ممكنه 20 تا شركت ديدي به همين شكل كلاهبرداري كردند شايد 21 امي واقعا كلاهبردار نباشه و شما بي دليل و مدرك تنها به دليل اينكه 20 تا قبلي كلاهبردار بودن نمي تونيد به 21 امي هم تهمت كلاهبرداري بزنيد

شما مثل اینکه مرغت یه پا داره؟
    دوست عزیز من دارم میگم از سال 81 با این مدل شرکتها اشنا هستم.
    و دقیقا در مورد همین شرکت تحقیقات کردم.
    منتها ایشون خودش باید بره دنبال اینکه شرکتی که میخواد توش سرمایه گزاری بکنه کلاهبردار هست یا نه.
    در ضمن هر شرکتی که نتورک مارکتینگ شیوه فروش محصولاتش داخل ایران بود یا به این شیوه بهتون سود میداد سمتش نرید چون داخل ایران غیر قانونی هست و در صورت ضرر و زیان شکایتتون مورد پیگیری قرار نمیگیره.
    Last edited by J@viD; 16-06-2012 at 10:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

نه.در ضمن هر شرکتی که نتورک مارکتینگ شیوه فروش محصولاتش داخل ایران بود یا به این شیوه بهتون سود میداد سمتش نرید چون داخل ایران غیر قانونی هست و در صورت ضرر و زیان شکایتتون مورد پیگیری قرار نمیگیره.[ حذف شد]
    نتورك ماركتينگ در ايران غير قانوني نيست!ولي خوب مثل خيلي از جاهاي ديگه شرايط خاص خودشو داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيشتر شركتهاي بازاريابي شبكه اي كه فعاليت مي كنن ، مجوز ندارن و بنابر اين غير قانونيان!در لينك اول كه مربوط به وزارت بازرگاني هست ، در قسمت شركتهاي مجوز دار فقط اسم يك شركت هست!

3. این کاربر از ali_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

تو اين كه شركت كلاه برداري زياد هست كه شكي نيست خيلي ها هستند كه كلاهبردار هستند ربطي هم به نتورك نداره ميلياردي كلاهبرداري ميكنن چيزهايي كه حتي به ذهن شما هم خطور نمي كنه اما حرف من يك چيز ديگه است ، اينكه شما بدون دليل به يك شركت (كاري ندارم كلاهبردار هست يا نيست) تهمت كلاهبرداري ميزنيد كار غلطي هست و اين از ضعف فرهنگي ما هست كه راحت توهين ميكنيم ، راحت تهمت ميزنيم و راحت هر حرفي رو بيان ميكنيم
    شما هم ممكنه 20 تا شركت ديدي به همين شكل كلاهبرداري كردند شايد 21 امي واقعا كلاهبردار نباشه و شما بي دليل و مدرك تنها به دليل اينكه 20 تا قبلي كلاهبردار بودن نمي تونيد به 21 امي هم تهمت كلاهبرداري بزنيد
    ببینید وقتی شما پول گذاشتید و هنوز به شما سود میده یعنی اینکه اگر اقای x هم پول گذاشته پس هنوز به ایشان هم سود میده دیگه.چون اگر قرار بود کلاه برداری باشه تا حالا پول همه رو خورده بود و رفته بود .
    پس اصلا من فکر میکنم که طرح این سوال اشتباهه.چون اگر کلاه بردار باشند همه پول ها رو یکجا میخورند و میروند.الان خدا هم بیاد بگه اینها کلاه بردارند چون هنوز فرار نکردند شما باور نمیکنید
    اگر هم کلاه بردار نباشند که تکلیف معلوم هست.
    الان هیچ کسی به طور قطع نمیتواند بگوید که اینها کلاه بردار هستند یا نه
    ولی به طور تقریبا قطعی میشه حدس زد که طبق گفته دوستان کلاه بردارند.امیدوارم منظورم رو واضح رسونده باشم

5. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما مثل اینکه مرغت یه پا داره؟
    دوست عزیز من دارم میگم از سال 81 با این مدل شرکتها اشنا هستم.
    و دقیقا در مورد همین شرکت تحقیقات کردم.
    منتها ایشون خودش باید بره دنبال اینکه شرکتی که میخواد توش سرمایه گزاری بکنه کلاهبردار هست یا نه.
    در ضمن هر شرکتی که نتورک مارکتینگ شیوه فروش محصولاتش داخل ایران بود یا به این شیوه بهتون سود میداد سمتش نرید چون داخل ایران غیر قانونی هست و در صورت ضرر و زیان شکایتتون مورد پیگیری قرار نمیگیره.
    ببخشيد 2 تا سوال برام پيش اومد
    1: شما از سال 81 (10 سال) با اينكه مي دونيد اين نوع شركت ها كلاه بردارن داريد در موردشون تحقيق مي كنيد براي سرمايه گذاري ؟؟؟
    2: اين شركت از سال 81 فعال هست و شما در موردش تحقيق كرديد ؟؟؟

ببینید وقتی شما پول گذاشتید و هنوز به شما سود میده یعنی اینکه اگر اقای x هم پول گذاشته پس هنوز به ایشان هم سود میده دیگه.چون اگر قرار بود کلاه برداری باشه تا حالا پول همه رو خورده بود و رفته بود .
    پس اصلا من فکر میکنم که طرح این سوال اشتباهه.چون اگر کلاه بردار باشند همه پول ها رو یکجا میخورند و میروند.الان خدا هم بیاد بگه اینها کلاه بردارند چون هنوز فرار نکردند شما باور نمیکنید
    اگر هم کلاه بردار نباشند که تکلیف معلوم هست.
    الان هیچ کسی به طور قطع نمیتواند بگوید که اینها کلاه بردار هستند یا نه
    ولی به طور تقریبا قطعی میشه حدس زد که طبق گفته دوستان کلاه بردارند.امیدوارم منظورم رو واضح رسونده باشم
    دقيقا حرف شما درست و عالي هست
    اينجا اين بحث مطرح مي شه كه كدام يك از اين شركت ها معتبر اند و چگونه مي شه به اعتبارشون پي برد . چون ادم ها خيلي هاشون به ذات خلافكار مي تونن باشن اما بالفعل ما ادم خلاف كار يا مثلا قاتل كم تر داريم

و اينكه شما حدس ميزنيد اونهم بر اساس گفته دوستان !!!! فكر نمي كنيد روش مناسبي براي محكوم كردن يك فرد (چه خلافكار و كلاهبردار چه سالم) نباشه

اميدوارم متوجه حرفم شده باشيد من از اين شركت ها دفاع نمي كنم و خودم امكان نداره در اين نوع شركت ها سرمايه گذاري كنم اما نحوه تهمت زدن به ادم ها كه در كشور ما بسيار مرسوم شده رو خوشم نمياد و به اون دارم ايراد مي گيرم

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببینید بحث تهمت زدن نیست.مشکل اینجاست که متاسفانه کلاه برداری در ایران خیلی راحت و خیلی زیاد شده.مثلا اگر یک نفر بیاد بازار و بگه اقا من تازه دست چک گرفتم و 1 تومان جنس میخوام فکر نکنم هیچ کسی بهش جنس بده.همه هم میگن از کجا معلوم کلاه بردار نباشه .حالا طرف ادم درستی هم هست .ولی از قدیم گفتند مار گزیده از ریسمان سیه و سفید میترسه
    حکایت این شرکت ها هم مثل همین مار و ریسمان هست.انقدر که مردم با اینها به مشکل برخورد کردند چشمشان ترسیده.درسته تهمت زدن بدهست ولی شما به دل نگیر.شما جنبه مثبتش رو فکر کن.وقتی مردم سریع جبهه میگیرند و به قول شما تهمت میزنند باعث میشه سرشون کلاه نره .

8. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشيد 2 تا سوال برام پيش اومد
    1: شما از سال 81 (10 سال) با اينكه مي دونيد اين نوع شركت ها كلاه بردارن داريد در موردشون تحقيق مي كنيد براي سرمايه گذاري ؟؟؟
    2: اين شركت از سال 81 فعال هست و شما در موردش تحقيق كرديد ؟؟؟
    چند سالی خودم فعالیت میکردم و به دلیل اینکه شغلم بود امار همه شرکتهای فعال رو داشتم
    بعدش هم که خودم فعالیت نکردم اطرافیانم خیلی دنبال این بودن که باهاشون همکاری کنم یا مشورت میخواستن به خاطر سابقه ای که تو این زمینه داشتم
    برای همین دور نبودم از اتفاقاتی که تو این زمینه میفته
    در نهایت تجربه به من ثابت کرده که فعالیتی که همه جای دنیا قانونی باشه ولی داخل این کشور غیر قانونی باشه در نهایت به شکست منجر میشه دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره
    بزرگترین نقطه ضعفی که این شرکتها ازش تو ایران سوء استفاده میکنن اینه که ماها میخوایم سریع و بدون زحمت به بالاترین سود و درامد برسیم به هیچ چیز دیگه هم فکر نمیکنیم
    رو همین حساب حاضریم مثل پینو کیو بریم پولامونو چال کنیم شب بخوابیم صبح بلند شیم درخت پول برامون سبز شده باشه
    من دیگه تو این زمینه حرفی ندارم چون فایده ای هم نداره هرکس خودش باید قدرت تشخیص داشته باشه

پی نوشت : در مورد شرکت مورد بحث هم من خیلی وقت پیش تحقیقات کردم مشکل دار بود از جمله دفتر اصلی در کشور انگلیس نداره.

10. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چند سالی خودم فعالیت میکردم و به دلیل اینکه شغلم بود امار همه شرکتهای فعال رو داشتم
    بعدش هم که خودم فعالیت نکردم اطرافیانم خیلی دنبال این بودن که باهاشون همکاری کنم یا مشورت میخواستن به خاطر سابقه ای که تو این زمینه داشتم
    برای همین دور نبودم از اتفاقاتی که تو این زمینه میفته
    در نهایت تجربه به من ثابت کرده که فعالیتی که همه جای دنیا قانونی باشه ولی داخل این کشور غیر قانونی باشه در نهایت به شکست منجر میشه دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره
    بزرگترین نقطه ضعفی که این شرکتها ازش تو ایران سوء استفاده میکنن اینه که ماها میخوایم سریع و بدون زحمت به بالاترین سود و درامد برسیم به هیچ چیز دیگه هم فکر نمیکنیم
    رو همین حساب حاضریم مثل پینو کیو بریم پولامونو چال کنیم شب بخوابیم صبح بلند شیم درخت پول برامون سبز شده باشه
    من دیگه تو این زمینه حرفی ندارم چون فایده ای هم نداره هرکس خودش باید قدرت تشخیص داشته باشه

پی نوشت : در مورد شرکت مورد بحث هم من خیلی وقت پیش تحقیقات کردم مشکل دار بود از جمله دفتر اصلی در کشور انگلیس نداره.
    دقیقا مشکل من همینه که اصلا من با سرچ تو اینترنت هیچ اطلاع موثقی از این شرکت به دست نیاوردم و در صورتی که اگه این شرکت تو انگلیس دفتر داشت باید تو انگلیس و اروپا شناخته شده بود

12. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه damino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

آقا اين گاما همون گاما نتورك هستش كه منهدم كردنش تو اصفهان هم بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •