تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: intel core i5 2500k or 3550 ?

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

خوب منم الان 2500K دارم و میخواستم 3570k بگیرم به جاش
    ولی بحث هایی درباره گرمای بیشتر ایوی بریج نسبت به سندی بریج در موقع اورکلاک هست که به خاطر thermal زیر IHS هست؟

2. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

عزیز تو این وضعیت فکر نکنم با 150 تومن بشه مادربرد پیدا کرد. اگر هم بشه اصلا نمیشه باهاش اورکلاک کرد
    الان چه مادربردی با برند giga می شه با قیمت متعادل پیدا کرد؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

تا 150 که چه عرض کنم!.....تا 300 هزار تومن هم از گیگا چیز دندون گیری دستتون رو نمیگیره.....مادربرد های گیگا نسبت به کاراییشون قیمت بالایی پیدا کردن مثلا یه مین 290 هزار تومنی که واقعا بیشتر از اون هم ارزش نداره رو العان داره 420 تومن میفروشه...من نمیدونم این آواژنگ مین های گیگا رو با دلار فضایی داره وارد میکنه که از دلاری 2000 هزار تومن هم بیشتر در میاد...من خودم یکی از طرف دارای بد جور گیگا بودم.... با این قیمتای فضایی که داره و خدماتی که ارائه میده اسمشو خراب کرده....البته تحریم روی گیگا خیلی سنگین بوده و علت قیمت خیلی بالاش هم همینه...

بعد از گیگا من msi رو خیلی قبول دارم و به نظر من در این رنج قیمت مین های خیلی خوبی داره و تا این قیمت برای ساپورت 2500 بهترین مین MSI P67A-C45 به قیمت 165 تومنه که برای اورکلاک معمولی خوبه...

ولی اگر پردازنده ی 3550 میخواهید باید مین با چیپست H77 بخرید که مین با این چیپست در این رنج قیمت فکر نکنم هنوز از MSI یا (گیگا که معلوم نیست چه قیمت فضایی دارند) مینی وارد ایران شده باشه و باید کمی صبر کنید و فعلا مدل های بالای 300 تومن تو بازار هستند که اونم به علت تازه وارد بودنش مثل سی پی یو هاش قیمتش بالاست ....

5. 2 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خوب منم الان 2500K دارم و میخواستم 3570k بگیرم به جاش
    ولی بحث هایی درباره گرمای بیشتر ایوی بریج نسبت به سندی بریج در موقع اورکلاک هست که به خاطر thermal زیر IHS هست؟
    متاسفانه باید بگم اینتل فعلا گند زده که ازش بعید بود و مثل بولدوزر که اونجوری شد اینم بعد از این همه تعریف اینجوری از آب در اومد و من این بحث رو سر 3770k داشتم که در حالت اور تا فرکانس یک سان و ولتاژ برابر دمای 2600 از 3770 کمتره که این فقط بخاطر ماده ی خنک کننده ی بین IHS (سطح فلزی روی پردازنده) و هسته ی داغ نمیتونه باشه و این احتماله چون طی یک بررسی نشان داده شده که IHS نقش زیادی در دمای بالای آی وی نداره

البته اینتل رسما تایید کرده که سطح تماس بین die (هسته) و IHS عوض شده که به نظر من کوچکتر شده و همینطور ماده ی رابط هم عوض شده که ظرفیت حرارتی رو پایین آورده....
    شما دیگه حسابش رو بکن 3770K با واتر کولینگ کورسیر H100 دماش 98 درجست!!!!!!!!!!! کلا ذاتی این پردازنده دماش بالاست و مربوط به خود تکنولوژی و معماریش میشه
    تازگیا مثل اینکه اینتل اعلام کرده لطفا پردازنده های آی وی بیریجتون رو اورکلاک نکنید!!!.....
    در رویور ها هم ولتاژ مورد نیاز 3770 رو 77 وات زده که با تعجب روی جعبه مقدار 95 وات درج شده که این مقدار درسته!!!!....
    تازه یک سری اور کلاکر با برداشتن IHS و با ترمال OCZ Freeze and Coolaboratory Liquid Pro که غیر از ترمال اینتله تونستن 18 درصد از دما رو کاهش بدن و با IHS حدود 23 درصد....
    به هر حال اینتل دست به کار بزرگی زده و نمیشه بهش خورده گرفت و باید صبر کرد تا اشتباهش رو در ریویژن های بعدی جبران کنه که اگه مشکل دما حل بشه ...چی میشه...
    مثل همون گندی که در چیپست های سندی بریج زد و بعد خیلی خوب جبرانش کرد...

نتیجه:باید بگم این سری E1 نسخه ی آزمایشی است و باید ببینیم برنامه ی اینتل برای اصلاحش چیه که مطمئنا پیدا میکنه

همیشه داستان اینتل به صورت.... تیک....تاک.... پیش رفته......
    اول معماریه موفق (نهالم) و بعد انقلاب اینتل (سندی بریج) و بعد از آی وی و به زودی ... که نمیشه مطمئن بود... ولی به هر حال رخ خواهد داد (گودزیلا) ظاهر میشه که اون موقع میگیم اوه...خدای من... این دیگه چیه اینتل داده بیرون
    Last edited by MAGIDIYUM; 17-05-2012 at 18:12.

7. 3 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

علاوه بر قیمت کاذب خود cpu قیمت مادربرد هاش هم بالاست

9. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

با این تیک تاک خیلی خیلی موافقم
    جالبیش اینه تا امروز من تمام پردازنده هام اینتل بودند و همشون هم تاک بودند
    پس باید صبر کنیم ببینیم چی در انتظارمونه
    از بررسیتون هم تشکر میکنم

11. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این هم لیبل روی 3770K که 95 واتیه!!!

تازه متوجه شدم که فرکانس گرافیک مجتمع hd 4000 آی وی 200 مگاهرتز از hd 3000 سندی کمتره و این بخاطر گرمای بالاست که پردازنده تولید میکنه...پس نتیجه میگیریم که اینتل کاملا متوجه کارش بوده که به یوزراش گفته خواهشا اورکلاک نکنید و هنوز چاره ای پیدا نکرده....
    احتمالش هم خیلی کمه از 3D Tri Gate (ترانزیستور های سه دروازه ای یا همون سه بعدی) باشه
    Last edited by MAGIDIYUM; 17-05-2012 at 18:07.

13. 2 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بچه ها بحث خیلی به حاشیه رفت!
    الان کلا" 3550 خوبه یا 2500 k ?
    یعنی در حالت کلی امکانات کدوم بیشتره یا ین که دمای کدوم پایین تره ؟ (بالا پایین بودن دما حتما" تو کارایی تاثیر داره! اگه داره چه تاثیریو چه دمایی میذاره!)
    با قیمت کاری نداشته باشید! فقط بگین کدوم برا من مناسبه! کارایی هم که من میخوام باهاش بکنم:
    کارایه گرافیکی 3 بعدی 2 بعدی
    محاسبات ریاضی پیچیده و طراحی و رسم نمودار
    و از همه مهمتر بازی
    ممنون
    بچه ها زود جواب بدید
    Last edited by Altairezio; 18-05-2012 at 21:02.

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

علاوه بر قیمت کاذب خود cpu قیمت مادربرد هاش هم بالاست
    اگه منظورت برای ivy Bridge هست که سوکت این سری هم 1155 هست که با سرس H61 P67 Z68
    که چیپست اورجینال SB هستن همخونی داره
    اوناییی که شما می گی SB-E هست که سوکت 2011 بهره میبره چیپست سری X79 که قیمتای هم CPU و هم
    MB کاذب بالاست

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها بحث خیلی به حاشیه رفت!
    الان کلا" 3550 خوبه یا 2500 k ?
    یعنی در حالت کلی امکانات کدوم بیشتره یا ین که دمای کدوم پایین تره ؟ (بالا پایین بودن دما حتما" تو کارایی تاثیر داره! اگه داره چه تاثیریو چه دمایی میذاره!)
    با قیمت کاری نداشته باشید! فقط بگین کدوم برا من مناسبه! کارایی هم که من میخوام باهاش بکنم:
    کارایه گرافیکی 3 بعدی 2 بعدی
    محاسبات ریاضی پیچیده و طراحی و رسم نمودار
    و از همه مهمتر بازی
    ممنون
    بچه ها زود جواب بدید
    برای شما که اهل اورکلاک نیستید و اشنایی کافی با این مقوله ندارید 3550 به قیمت حدود 380 تومن شدیدآ توصیه میشه.برای مادربورد هم MSI-P67A-C45 به قیمت حدود 170 تومن بگیر روی هم میشه 550 تومن. کاملآ کارت رو راه میاندازه.اما با توجه به اینکه کارهای محاسباتی سنگین انجام میدی اگه برات قیمت مهم نیست و بوجه داری یه 170 تومن بذار روش و با همین مادربورد که گفتم یه Core i7 2600K به قیمت حدود 550 تومن بگیر که خیلی بهتر از 3550 است.پس جمعا میشه 720 تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •