تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام بازی Max Payne را بهترین می دانید ؟

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Max Payne

36 30.51%
  • Max Payne 2 :The Fall of Max Payne

45 38.14%
  • Max Payne 3

37 31.36%
صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: آیا Max Payne 3 توانست انتظارات شما را برآورده کند ؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بدون لحظه ای شک و تردید.........max payne 2:

صفحه retry بازی maxpayne 2.......

اون انقلابی که مکس پین 1 شروعش کرد در مکس پین 2 به زیبایی در تمام زمینه ها پیشرفت کرد....حتی داستان بازی هم زیباتر از شماره قبلش شد و شخصیتهای بسیاری مثل ولادیمیر یا وینی و مهمترینشون مونا کاملا داستان رو به ارایه ای فراتر از یک بازی تبدیل کردند.......
    شماره 3 فقط قسمت گیم پلی بازی رو پیشرفت داد ولی در زمینه داستان به مکس پین ربطی نداشت(البته اگر صدای دوبلر مکس پین یا افسردگیش رو برای مکس پین بودن داستان کافی ندونیم)

.
    Last edited by halflife g; 18-05-2012 at 21:46.

2. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به نظر من Max payne 1 عالی بود مخصوصا از نظر اتمسفر و داستان به طوری ادم باهاش انس میگرفت . Max payne 2 یه کم از نظر داستان افت داشت ولی در مورد گرافیک و فیزیک بازی خیلی عالی کار شده بود و همچنین به قول مراد شخصیت پردازی عالی و معرفی شخصیت ها به نحو احسن در طول بازی بدون هیچ سردرگمی که کار هر نویسنده ای نیست و این کار از یه نویسنده بزرگ (مثلا جان لوگان) در سطح فیلم های بزرگ دنیا بر میاد, در کل یه کار قوی Sam Lake دیدیم .

در مورد Max payne 3 یه هفته اس بازی میکنم هیچ نظری ندادم چون به نظرم با دو ساعت بازی تموم المان های برتر بازی دست هیچ گیمری نمیاد . ولی الان به جرات میتونم بگم یکی از روون ترین و بهترین گیم پلی رو داره که ساعت ها میتونه هر گیمری از کژوال تا هاردکور گرفته درگیر خودش کنه که نقطه عطفی برای بازی از سطح مینیموم به سطح ماکزیممش هستش که باعث شده یکی از گیرا ترین مولتی پلیر های این چند سالو(همچون RDR ) داشته باشه . گرافیک بازی در حد بالایی کار شده ولی نه در حد ایده ال به نحوی که در بعضی قسمتها مرزهای تکسچرا اصلا تعریف نشده گویا یه فرض مثال بوجور اومدن فرورفتگی در سایه ها که اونو غیر طبیعی جلوه میده اما به غیر از ضعف گرافیک اونقدر زیبا کار شده که تا حد زیادی میتونه کاستی رو جبران کنه به فرض مثال وجود NPC های مختلف در بازی و رفتارای متفاوت , هوش مصنوعی خوب بازی , فیزیک زیبای ( Euphoria ) بازی و ...
    موسیقی هم در سطح خوب کار شده ولی نه عالی .
    و مهترین بخش بازی یعنی داستان , داستان بازی در یه سطح پائینی واسه سری مکس پینه میتونست یه Spin off باشه شخصیتش مکس نباشه یا حوادث مکس بین شماره 1 و 2 اینجوری هم منتقدا راضی بودن هم طرافداران بازی .
    ولی با این وجود بودن نویسنده های بزرگی همچون Dan Houser که بسیاری از سناریو های *R رو رقم زده همچون GTA series یا RDR یا Bully که باعث میشه گیمر با نگاهی دیگه داستان رو دنبال کنه که ادمو با خود درگیر میکنه . ولی با این اوصاف داستان اصلا نه ربطی به Max نه Michele نه mona نداشت . در کل باید در حد یک spin off میبود
    و در اخر هم بگم نسخه 3 بازی تا حد زیادی تونست انتظارات رو براورده کنه . بهترین شماره هم نمیتونم بگم 1 یا 2 چون انتخاب سخته
    در کل نسخه 3 میتونست بهترین باشه ولی بدلیل داستان نامربوط باعث شد که به طرز فاحشی از شماره قبلیای خودش عقب بیوفته

4. 5 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

به شخصه هیچ انتظاری از این بازی نداشتم .
    حتی اصلا نخریدمش .
    کلا از این شرکت راک استار هم خیلی خوشم نمیاد ...
    ای کاش همون رمدی می ساختش .

6. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بدون هیچ تردید مکس پین 2 رو انتخاب می کنم سوای همه موارد دلم لک زده بود برای چرخش اهستش که خشاب تعویض می کردیم ولی حیف که نبود تو این قسمت یا من ندیدم ولی نبود کاش همون رمدی می ساخت

8. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شاید بخشی از زیباترین لحظات کودکی من وقتی بود که پشت سیستم مینشستم و با شوق فراون منتظر لود شدن max payne2 بودم...خدایا چه روزایی بود.....

10. 4 کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

شاید بخشی از زیباترین لحظات کودکی من وقتی بود که پشت سیستم مینشستم و با شوق فراون منتظر لود شدن max payne2 بودم...خدایا چه روزایی بود.....
    آره دوست عزیز راست میگی هر وقت به مکس پین فکر میکنم یاد اون وقتا میوفتم کلی صبر میکردم تا لود بشه تا بریم چند تا با پرش آدم بکشیم!
    واقعا" چه روزایی بود!

12. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

الان باید در مورد عنوان تاپیک اظهار نظر کنیم یا در مورد عنوان نظرسنجی؟ :ی

ولی به هر حال من Max Payne 2 رو نه تنها به سری 1 و 3 بلکه به تمام بازی هایی که تا کنون انجام دادم ترجیح میدم ! فقط و فقط به خاطر اتمسفر ، داستان قوی و شخصیت های درون بازی.

واقعا عاشق جو تاریک و بی روح بازیم. تو اون قسمت هایی که تو رویا و خیال مکس پین وارد میشم واقعا بی نظریه

مکس پین 1 رو هم دوست می دارم. داستان و دیالوگ های خیلی قوی داره البته بر خلاف سری 2 ، اون حسی رو که 10 سال پیش بهم می داد رو الان دیگه نمیده.

نمی دونم می تونم با سری 3 ارتباط برقرار کنم یا نه؟ این جوری که از شواهد پیداست نسبت به دو سری قبلی تغییرات اساسی و بنیادینی داشته! که این اصلا برای من خوب نیست برای من در مورد بازی مکس پیسن اصلا گرافیک اهمیتی نداره من مکس پین رو با همون سبک و سیاق سری های قبلیشه که دوست دارم.

حالا منتظر می مونم تا نسخه ویندوز این بازی عرضه بشه تا ببینم چی میشه

کلا منحصر به فرد تر از مکس وجود نداره برای من (:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فقط حالمو گرفت !

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

عالیه خیلی بیشتر از انتظاراتم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سر عقیده قبلی خودم همجنان هستم که برخی از دوستان بی انصافی می کنند. من عاشق بازی مکس پین بودم و مکس پین 3 شاید نتونست به طور کامل خاطرات گذاشته رو زنده کنه اما به اندازه ای زیبا بود که خودش تبدیل بشه به خاطره.
    تازه ضعف هایی که سری های قبلی این بازی داشتند، مثل کوتاه بودن بازی و تکراری شدن لوکیشن ها یا آسان بودن بازی خصوصا در مکس پین 2 رو تونسته بود بپوشونه و درستشون کنه.
    Max Payne 3 همونطور که گفتم یه چیزهایی نداشت یا حداقل کم داشت. مثل مراحل تاریک و کت چرمی و نیویورک و ... اما چیزهایی داشت که بتونه به اون ها افتخار کنه و اینکه واقعا راکستار با اینکه امتیاز بازی رو خریده بود و خودش قبلا نقشی در ساخت بازی نداشته اما تونست اصول بازی رو تا حدودی حفظ کنه.

اگه موزیک بازی تغییر کرده اما موزیک تم باقی مونده.
    اگه کمیک ها حذف شده اما کات سین ها به شکل کمیک بریده بریده در میومد.
    اگه منو از حالت خشک در اومده اما زیبا شده و حتی خارج شدن از بازی هم ما رو به یاد بازی های قبلی می اندازه.
    سیستم سلامتی و پینکیلر حفظ شده.
    لوکیشن ها نو شده اند اما هنوز شباهت هایی با لوکیشن های قبلی وجود داره.
    صدای جیمز مکفری که همچنان به زیبایی در بازی وجود داره.
    مرحله خاطره انگیز انفجار و آتش سوزی مکس پین 1 که در 2 هم تکرار شده بود به نوعی، در این جا هم به چشم می خوره.
    کشته شدن نفر آخر به صورت سینماتیک همچنان وجود داره.
    یا نشان دادن گلوله در حین حرکت در آسمان همچنان از مکس پسن 1 تا کنون حفظ شده.
    و یا ...

اما بازی ایرادهایی هم داشت.
    اول از همه داستان بازی. من باز هم عقیده بعضی از دوستان نیستم که بازی داستان بدی داره اما زیبایی داستان به اندازه شماره های قبلی نبود.
    دوم اینکه خبری از داستان عاشقانه و دراماتیک که جزئی از بازی مکس پینه اینجا دیده نمی شد. هر چند که این رو نمیشه گفت عیب.
    سوم اینکه واقعا تعداد کات سین ها بیش از حد بود. تا نزدیک به یه در می شدی می شد کات سین که در بعضی جاها صدمه زده بود به بازی.
    چهارم خطی بودن بیش از حد بازی. راکستار اوپن وورلد سازه اما این دفعه بازی ای ساخته که از خطی هم خطی تره. آخه چرا باید از یه اتاق به اتاق دیگه بری و پشت سرت درب بسته بشه و باز نشه؟ چیزی که تو مکس پین های قبلی به این صورت نبود. این خصوصیت باعث شده که به راحتی خیلی از Clue ها یا golden gunها رو از دست بدیم و مجبور باشیم که دوباره بازی کنیم.
    پنجم عوض شدن دائم اسلحه. مثلا هر دفعه یه اسلحه سنگین دست می گیری مثل شات گان و چیز های دیگه و همین که به کات سین میرسه و تموم میشه دوباره کلت تو دستته و باید دوباره اون اسلحه رو انتخاب کنی.
    ششم این که بازی می تونست یه مقدار فضای غم بار تر و تاریک تری داشته باشه تا اشخاص بیشتری رو راضی کنه و به مکس پین های قبلی نزدیک تر باشه.
    هفتم هم که وجود صحنه های ... تو بازی بود که هرچند تو مکس پین های قبلی هم صحنه هایی وجود داشت اما به این شدت نبود.

در مورد نظر سنجی هم باید بگم که واقعا انتخاب سخته. اگه نظر سنجی رو به صورت بله یا خیر می ذاشتم هم سخت تر می شد. چون من از بازی به شدت راضیم اما کامل نتونست من رو به گذشته ببره پس واقعا نمی دونستم که بله رو انتخاب کنم یا خیر.
    حالا که نظر سنجی رو به این صورت گذاشتم، با تمام احترامی که برای این بازی قائلم و با وجود زیبایی مکس پین 2 هر چند که تا حدودی تکراری بود(بنا به دلایلی که در پست اول گفتم) اما به Max Payne 1 رای می دم که هر چی خاطره دارم، از اونه.

17. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •