تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: روشن نشدن سیستم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر منظورتون اینها ترانزیستورهای سه پایه هست من همهشون رو تست کردم و ترانزسیتور نزدیک رمها فقط مولتی متر بوق میزد و سایر ترانزیستورها بوق نمیزد
    من که بعید میدونم کار من باشه بتونم این رو دربیارم.هیتر هم ندارم.
    اینها ترانزیستور 3 پایه نیست فت است فت هم جزء خانواده ترانزیستور هاست
    چطوری اینهارو با تست بوق تست کردین ؟

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اینها ترانزیستور 3 پایه نیست فت است فت هم جزء خانواده ترانزیستور هاست
    چطوری اینهارو با تست بوق تست کردین ؟
    روی تست بازر که گفتید گذاشتم وقتی دو سر ابزار مولتی متر رو به هم وصل میکنیم بوق میزنه.همون کاری رو که برای پیدا کردن اتصالی انجام میدن.
    یک سر ابزار مولتی متر روی پایه بزرگتر و یک سر دیگه رو هر بار روی یکی از پایه های کوچکتر گذاشتم. و فقط یکی از فت ها مولتی متر بوق زد.
    راه تستش همینه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

روی تست بازر که گفتید گذاشتم وقتی دو سر ابزار مولتی متر رو به هم وصل میکنیم بوق میزنه.همون کاری رو که برای پیدا کردن اتصالی انجام میدن.
    یک سر ابزار مولتی متر روی پایه بزرگتر و یک سر دیگه رو هر بار روی یکی از پایه های کوچکتر گذاشتم. و فقط یکی از فت ها مولتی متر بوق زد.
    راه تستش همینه؟
    فت رو که از روبه رو ببینید پایه سمت چپ پایه ی gate است از اون پایه به پایه های دیگه نباید اصلا بوق بزنه همینطوری تست کردین ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فت رو که از روبه رو ببینید پایه سمت چپ پایه ی gate است از اون پایه به پایه های دیگه نباید اصلا بوق بزنه همینطوری تست کردین ؟
    اگر قسمتی که دو تا پایه رو به روی ما باشه پایه سمت راست و پایه بزرگتر فقط در همون فتی که عکسش رو گذاشتم بوق میزنه توی سایر فت ها همه حالتهاش رو تست کردم و بوق نمیزدند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aluminum; 09-05-2012 at 20:12.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر قسمتی که دو تا پایه رو به روی ما باشه پایه سمت راست و پایه بزرگتر فقط در همون فتی که عکسش رو گذاشتم بوق میزنه توی سایر فت ها همه حالتهاش رو تست کردم و بوق نمیزدند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما فکر کنم هنوز منظور منو نفهمیدی پایه ی بزرگتر چیه
    دوپایه داره و یک پایه کوچک از رویه رو اگر به فت نگاه کنید از رو به رو و نوشته های روی فت رو بتونید بخونید یک سر پروپ مولتی متر روی پایه ی چپی به اسم gate باشه رو همین سر پروپ رو نگه دارین پروپ دیگرو رو پایه های دیگه حرکت بدین اینکارو کردین ؟
    اگه فتی رو پیدا کردید و مشکوک بود از اون فت به pwm های فرعی و اصلی تست بازر بزنید ببینید با کدوم pwm ها ارتباط داره
    روی فت های مدارتغدیه سی پی یو کار کنید روی مدار رم کار میکنید شما ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شما فکر کنم هنوز منظور منو نفهمیدی پایه ی بزرگتر چیه
    دوپایه داره و یک پایه کوچک از رویه رو اگر به فت نگاه کنید از رو به رو و نوشته های روی فت رو بتونید بخونید یک سر پروپ مولتی متر روی پایه ی چپی به اسم gate باشه رو همین سر پروپ رو نگه دارین پروپ دیگرو رو پایه های دیگه حرکت بدین اینکارو کردین ؟
    اگه فتی رو پیدا کردید و مشکوک بود از اون فت به pwm های فرعی و اصلی تست بازر بزنید ببینید با کدوم pwm ها ارتباط داره
    روی فت های مدارتغدیه سی پی یو کار کنید روی مدار رم کار میکنید شما ؟
    ببخشید که یک مقدار طول کشید.
    در نداشتن کامپیوتر شخصی یک مقدار دسترسی به اینترنت سخت میشه؟!!!

بله کاری که گفتید رو کردم فتهایی که دیده میشد رو تست کردم و عیبی پیدا نکردم.
    امروز با یک تعمیرکار که صحبت میکردم میگفت ممکنه فتهای زیر هتسینگ مشکل دار شده باشه.
    و میگفت اگر فتها ایراد داشته باشن 30-40 هزینه داره برای تعمیرش

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببخشید که یک مقدار طول کشید.
    در نداشتن کامپیوتر شخصی یک مقدار دسترسی به اینترنت سخت میشه؟!!!

بله کاری که گفتید رو کردم فتهایی که دیده میشد رو تست کردم و عیبی پیدا نکردم.
    امروز با یک تعمیرکار که صحبت میکردم میگفت ممکنه فتهای زیر هتسینگ مشکل دار شده باشه.
    و میگفت اگر فتها ایراد داشته باشن 30-40 هزینه داره برای تعمیرش
    هیت سینک رو دربیارین و اون فت هارو تست کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مهرداد جان همانجوری که گفتید مشکل از فت ها بود و شرکت اصلی بدون گرفتن هزینه برام تعمیرشون کرد.البته برای خودم عجیبه که چرا بدون داشتن گارانتی این شرکت این کا رو کرد.

ممنون

داره خودمونی میشه mahdi7777777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

هیت سینک رو دربیارین و اون فت هارو تست کنید
    سلام ... با تشکر از راهنمایی هایی که کردین ...
    خیلی به درد من خورد ...ولی یه سول .. من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ... تا همین جا که با دوستمون aluminum بحث کردین پیش رفتم ... یکی از فت های کنار سی پی یو ، پایه gateبا پایه وسط یا سمت راست .. صدای بازر اهمتر شنیده میشه... فت کنار اسلت رم هم همین مشکل رو داره .. اون هم خرابه ؟
    برای اطمینان از خرابی فت هم گفتید با قسمت دیود اهمتر تست کنید .. می خواستم دقیقا بدونم روش تستش چگونه هست ... فت کنار اسلت رم هم همین مشکل رو داره .. اون هم خرابه ؟ ممنون .
    Last edited by mahdi7777777; 12-06-2012 at 11:29.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ... با تشکر از راهنمایی هایی که کردین ...
    خیلی به درد من خورد ...ولی یه سول .. من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ... تا همین جا که با دوستمون aluminum بحث کردین پیش رفتم ... یکی از فت های کنار سی پی یو ، پایه gateبا پایه وسط یا سمت راست .. صدای بازر اهمتر شنیده میشه... فت کنار اسلت رم هم همین مشکل رو داره .. اون هم خرابه ؟
    برای اطمینان از خرابی فت هم گفتید با قسمت دیود اهمتر تست کنید .. می خواستم دقیقا بدونم روش تستش چگونه هست ... فت کنار اسلت رم هم همین مشکل رو داره .. اون هم خرابه ؟ ممنون .
    برای تست فت یا ماسفت از تست بازر مولتی متر استفاده کنید برای تست بازر برای اینکه تست بهتون خطا نده باید باتری مین سی پی یو رم گرافیک و هرچیزی که به مین وصله از مین جدا بشه حتی کابل atx و کابل 24 پین یا 20 پین
    بعد تست بازر یا بوق میگیرید اگر از روبه رو به فت نگاه کنید که نوشته هاشم خونده بشه اولین پایه از سمت چپ gate بعدی درین و بعدی سورس است یک پروپ مولتی متر رو بزارین رو پایه ی گیت نباید به پایه های دیگه بوق بزنه اگر بوق زد باید با هیتر درآورده بشه و بیرون از برد تست بشه رو تست دیود تستش کنید از درین به سورس از یک طرف راه میده از یک طرف راه نمیده اگه si بود مقدار 5/. تا 7/. نشون میده GE بود 2/. تا 3/. نشون میده
    میتونید از تست بازر هم استفاده کنید اگه بیرون از برد هم خراب بود فت ایراد داره وگرنه از فت های بعدی یا قبلی میتونه باشه اونا باید چک بشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •