تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشكل ارور درايور كارت گرافيك هنگام بالا آمدن ويندوز

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برنامه لینک پایین دانلود کنید نصبش کنید بعدش پنجره دیوایس منیجر اجرا کنید گزینه گرافیک خودتون از داخل همین پنجره unistall کنید درمرحله بعد که سیستم ریست شد وارد محیط safe mode بشین اون برنامه ای که نصب کردین اجرا کنید بعدشم طبق این مسیر برین درایور گرافیک خودتون آنیستال کنید بعدم سیستم ریستارت کنید بصورت عادی بالا بیاین اون درایوری که دانلود کردین نصب کنید این مورد تو سایت دوم مطرح کرده برای پاک کردن درایور.

Driver Sweeper > Select nVidia (not nForceChipset/For ATI select ATI, ATI CCC, ATI

s000.tinyupload.com/?file_id=58356700782384090881

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خيلي ممنونم
    يعني من درايور كارت گرافيك رو به صورت دستي پاك كنم بعدش سيستم كه ريست بشه و با sade mode بالا بيام اين برنامه باز ميشه و ديگه اين پيغام خطا رو نميده؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما درایور گرافیک از داخل پنجره دیوایس منیجر پاک کنید بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد این برنامه ای که قراردادم اجرا کنید از داخل محیط safe mode طبق همون روشی که گفتم درایور گرافیک با این برنام پاک کنید درضمن شما قبلا با درایور قبلی این مشکل نداشتین؟

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما درایور گرافیک از داخل پنجره دیوایس منیجر پاک کنید بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد این برنامه ای که قراردادم اجرا کنید از داخل محیط safe mode طبق همون روشی که گفتم درایور گرافیک با این برنام پاک کنید درضمن شما قبلا با درایور قبلی این مشکل نداشتین؟
    نه والا قبلا اصلا چنين مشكلي نبوده . همين درايوري كه توي خود سي دي كارت گرافيك هست رو هميشه نصب ميكرديم ولي الان يك ماهي هست اينجوري شده .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همین درایور قبلی رو طبق همین روشی که گفتم پاک کنید بعدش اون درایوری که لینکش گذاشتم نصب کنید به احتمال زیاد درست بشه اگر باز مشکلی بود بگین.

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برنامه لینک پایین دانلود کنید نصبش کنید بعدش پنجره دیوایس منیجر اجرا کنید گزینه گرافیک خودتون از داخل همین پنجره unistall کنید درمرحله بعد که سیستم ریست شد وارد محیط safe mode بشین اون برنامه ای که نصب کردین اجرا کنید بعدشم طبق این مسیر برین درایور گرافیک خودتون آنیستال کنید بعدم سیستم ریستارت کنید بصورت عادی بالا بیاین اون درایوری که دانلود کردین نصب کنید این مورد تو سایت دوم مطرح کرده برای پاک کردن درایور.

Driver Sweeper > Select nVidia (not nForceChipset/For ATI select ATI, ATI CCC, ATI

s000.tinyupload.com/?file_id=58356700782384090881

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام جناب جعفريان عزيز
    من طبق اين راهي كه گفتيد پيش رفتم و درايور كارت گرافيك رو از تو خود محيط ويندوز پاك كردم حالا ميخواهم با safe mod بيام بالا و از اونجا هم توسط اين برنامه پاك كنم ولي نميدونم كدومش رو بايد پاك كنم . عكسش رو ميزارم اگه طف كنيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اون سه تا گزینه ای که مربوط به انویدیا هست تیکش بزنید بعدشم گزینه clean انتخاب کنید تا پاک بشه کارتتون اگر انویدیا هست.

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اون سه تا گزینه ای که مربوط به انویدیا هست تیکش بزنید بعدشم گزینه clean انتخاب کنید تا پاک بشه کارتتون اگر انویدیا هست.
    ممنون . من الان درايور رو پاك كردم و اون درايوري كه صفحه قبل بهم معرفي كرديد رو نصب كردم كه فايل exenvidia setting اومده اون پايين كنار ساعت و ديگه ام اون پيغام خطا نيومده ولي الان مشكل اينجاست كه درايور كارت گرافيك رو كه از تو ويندوز ميخواستم پاك كنم توي ديواس منيجر اول nvidia رو پاك كردم بعدش يه قسمت display adaptor داشت كه اونم پاك كردم الان با نصب اين درايوري كه شما داديد اون display adaptor نصب شده ولي اون قسمت اصلي كارت گرافيك نصب نشده و توي ديواس منيجر علامت سواله زرده و وقتي هم ويندوز بالا مياد پنجره اي كه سخت افزار جديد شناخته شده مياد كه درايورش رو بهش بشناسونيم ولي اينجا ديگه بايد يه فايلي چيزي باشه كه اين رو هم نصب كنم ديگه با فايل exe كه نميشه اين سخت افزار رو نصب كرد . ميخواستم خود سي دي كارت گرافيك رو بزارم ولي گفتم نكنه اين همه زحمت بره و دوباره همون مشكل پيش بياد .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما همین درایوری که دانلود کردین وقتی روی فایل ستاپش کلیک کنید باید از حالت فشرده خارج بشه یک پوشه داخل درایو c به اسم nvidia ساخته بشه شما باید بعدش روی همون فایلی که داخل دیوایس منیجر شناسایی نشده دبل کلیک کنید بعدم مسیر همین پوشه رو دستی معرفی کنید بعدم next بزنید تا داخل پوشه سرچ انجام بشه اگر که باشه همون قسمت قرارداره اگر هم که نبود از داخل سایت انویدیا درایور خودتون دانلود کنید از نوع نصبش کنید ببینید به همون صورته .

12. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

يك دنيا ممنون اقاي جعفريان عزيز . مشكل حل شد .
    Last edited by attaghi; 10-05-2012 at 17:50.

14. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •