تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشکل بالا نیامدن مادربرد گیگا 8I945G

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

همچین گزینه هایی نداره اخه ببینید
    اون GIGA RAID FUNCTION گذاشتم روی ATA ولی برای ON CHIP گزینه هایی که میفرمایید نداره

بزارید رو حالت combined
    حالت رید گزینه ی پایینی رو هم disable کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خوب بود از محیط بایوس که داری تنظیماتشو انجام میدی یک فیلم هم میگرفتی

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب بود از محیط بایوس که داری تنظیماتشو انجام میدی یک فیلم هم میگرفتی
    اینم فیلم در این فیلم همون کارهایی که فرمودید انجام میدم اما بازم بالا نمیاد در بخش دوم فیلم از منوی بوت اون رو روی سی دی رام میذارم اما همونطور که میبینید حتی از روی سی دی رام هم شرو.ع بخوخواندن ویندوز نمیکنه
    راستی ویندوز روی هاردم رو عوض کردم توسط سیستم دیگه ولی بازم همین آش و همین کاسه اصلا نمیشه هارد نمیشناسه که بگم مثلا ویندوز بریزم روش
    اصرار دارم کاتالوگ دانلود کنید چون گزینه هایی که میگید هیچکدوم رو نداره حالا فیلم رو ببینید بهتر متوجه میشید
    لینک فیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیشب میخواستمک بایوس بروز کنم ولی شانسی فلاپی نداشتم بنظرتون اون میتونه راه حلی باشه یا چون خطرناکه و تاحالا هم انجام ندادم نکنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اینم فیلم در این فیلم همون کارهایی که فرمودید انجام میدم اما بازم بالا نمیاد در بخش دوم فیلم از منوی بوت اون رو روی سی دی رام میذارم اما همونطور که میبینید حتی از روی سی دی رام هم شرو.ع بخوخواندن ویندوز نمیکنه
    راستی ویندوز روی هاردم رو عوض کردم توسط سیستم دیگه ولی بازم همین آش و همین کاسه اصلا نمیشه هارد نمیشناسه که بگم مثلا ویندوز بریزم روش
    اصرار دارم کاتالوگ دانلود کنید چون گزینه هایی که میگید هیچکدوم رو نداره حالا فیلم رو ببینید بهتر متوجه میشید
    لینک فیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیشب میخواستمک بایوس بروز کنم ولی شانسی فلاپی نداشتم بنظرتون اون میتونه راه حلی باشه یا چون خطرناکه و تاحالا هم انجام ندادم نکنم ؟
    حالا میخوام ویدئو رو دانلود کنم ولی مکل شما فقط از اینه که حالت هارد رفته روی رید و باید بره رو حالت ide و .... تا سیستم بوت نمیشه نیاز به آپدیت بایوس هم نیست
    حالا بزارید من ویدئو رو دانلود کنم
    ویندوز هم باید با سی پی یو شما نصب بشه وگرنه روی یه سیستم دیگه نصب بشه وصل بشه به سیستم شما معمولا ویندوز بوت نمیشه چون سی پی یو رو درست نشناخته
    Last edited by mehrdad mm; 19-04-2012 at 18:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان شما on chip sata mode رو که رو auto بزارین و gigaraid function رو رو ata بازم همینطوری میشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان شما on chip sata mode رو که رو auto بزارین و gigaraid function رو رو ata بازم همینطوری میشه ؟
    با سلام و تشكر از شما دوست بسيار عزيزم اقا مهرداد
    واقعا پاسخگويي شما به اين شكل خيلي خوب و جاي تشكر داره
    من چون تا برم اون فيلم آخر بگيرم و آپلود كنم شما در انجمن نبوديد و نميتونستمم صبر كنم بيشتر رفتم تعميرگاه اونجا بعد از دقيقت 4 ساعتو نيم تلاش ساعت 8:30 شب بلاخره فهميديم كه بايد در ست آپ گزينه
    ON BOARD H/W GIGARAID غير فعال كنيم

چون ظاهار مادربرد بنده با چيپ ست RAID مشكل داره و در صورت فعال بودن اون نميتونه بدرتسي كار كنه البته مادربرد قديمي هست ولي از اولم همين مشكل داشت يادمه روز اول كه خريدمش هم موقع اسمبل شدن اين دو روز بعد تحويلم دادن و سه تا هارد عوض شد براش آخرم مثل اينكه يه طوري فهميده بودن بايد اينو غير فعلا كنن و بعدشم تحويلم داده بودن
    در هر صورت بازم ممنونم ازش ما اميدوارم اين تايپيك بدرد كسي بخوره
    راستي شما جايي كار ميكنيد اگر تهران آدرس بديد حداقل ما كه ميخوايم پول بديم بابت اين چيزا برسه به دوستانمون چون بابت اينكار از 42 تومن گرفت درحاليكه خودم اگر نميترسيدم ميشستم همه گزيه هاشو دونه دونه تست ميكردم ببين كدومشون درستش ميكنه
    در پناه حق باشيد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام و تشكر از شما دوست بسيار عزيزم اقا مهرداد
    واقعا پاسخگويي شما به اين شكل خيلي خوب و جاي تشكر داره
    من چون تا برم اون فيلم آخر بگيرم و آپلود كنم شما در انجمن نبوديد و نميتونستمم صبر كنم بيشتر رفتم تعميرگاه اونجا بعد از دقيقت 4 ساعتو نيم تلاش ساعت 8:30 شب بلاخره فهميديم كه بايد در ست آپ گزينه
    ON BOARD H/W GIGARAID غير فعال كنيم

چون ظاهار مادربرد بنده با چيپ ست RAID مشكل داره و در صورت فعال بودن اون نميتونه بدرتسي كار كنه البته مادربرد قديمي هست ولي از اولم همين مشكل داشت يادمه روز اول كه خريدمش هم موقع اسمبل شدن اين دو روز بعد تحويلم دادن و سه تا هارد عوض شد براش آخرم مثل اينكه يه طوري فهميده بودن بايد اينو غير فعلا كنن و بعدشم تحويلم داده بودن
    در هر صورت بازم ممنونم ازش ما اميدوارم اين تايپيك بدرد كسي بخوره
    راستي شما جايي كار ميكنيد اگر تهران آدرس بديد حداقل ما كه ميخوايم پول بديم بابت اين چيزا برسه به دوستانمون چون بابت اينكار از 42 تومن گرفت درحاليكه خودم اگر نميترسيدم ميشستم همه گزيه هاشو دونه دونه تست ميكردم ببين كدومشون درستش ميكنه
    در پناه حق باشيد
    من چندین بار در پستهای قبلیم گفتم که رید رو diable کنید !!! بخونید پست هارو
    اگه پست من رو میخوندید نیازی هم نبود ببرید تعمیر گاه
    مین شما با رید مشکل نداره اون برای رید کردن هارد است دوتاهارد یا بیشتر منتها چون شما پیکربندی رید نکرده بود سیستم عامل بوت نمیشد هارد هم کاملا از بایوس شناخته شده بود
    تو صفحه ی اول بخونید پستهامو شاید 3بار تکرار کردم رید رو غیر فعال کنید من فکر کردم شما کردین اینکارو بازم مشکل دارین
    42 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by mehrdad mm; 20-04-2012 at 14:12.

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من چندین بار در پستهای قبلیم گفتم که رید رو diable کنید !!! بخونید پست هارو
    اگه پست من رو میخوندید نیازی هم نبود ببرید تعمیر گاه
    مین شما با رید مشکل نداره اون برای رید کردن هارد است دوتاهارد یا بیشتر منتها چون شما پیکربندی رید نکرده بود سیستم عامل بوت نمیشد هارد هم کاملا از بایوس شناخته شده بود
    تو صفحه ی اول بخونید پستهامو شاید 3بار تکرار کردم رید رو غیر فعال کنید من فکر کردم شما کردین اینکارو بازم مشکل دارین
    42 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    با سلام و تشكر مجدد بله شما اگر گزينشو بهم ميگفتيد ميكردم من متوجه نميشدم اصلا فكر نميكردم به اون گزينه ON BOARD H\W RAID مربوط باشه
    بهرحال دستتون درد نكته بازم ميگم اگر شما مغازه اي داريد در تهران حتما در پيام خصوصي ادرس بديد ميگم ماكه رفت تو پاچمون پول داديم حداقل برسه به دوستان خوبي مثل شما باز ادم راضي هست اينطوري

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام و تشكر مجدد بله شما اگر گزينشو بهم ميگفتيد ميكردم من متوجه نميشدم اصلا فكر نميكردم به اون گزينه ON BOARD H\W RAID مربوط باشه
    بهرحال دستتون درد نكته بازم ميگم اگر شما مغازه اي داريد در تهران حتما در پيام خصوصي ادرس بديد ميگم ماكه رفت تو پاچمون پول داديم حداقل برسه به دوستان خوبي مثل شما باز ادم راضي هست اينطوري
    من تهران نیستم مشهد هستم

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •