لینکات نمیان
امان از دست اين اپلود سنتر ها ., حميد جوون برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو وبلاگم
آمپت رو کاغذ خوب وات میده.
ولی نفهمیدم ساب رو چطوری یهش وصل کرده و چند وات داره بهش میرسه. ساب اگه دوتا کویل 4 اهمی داشته باشه میشه دو اهم و آمپت رو دو اهم 300 وات میده که خیلی کمه . اگه سابت دوتا کویل 2 اهمی داشته باشه رو 4 اهم آمپت 600 وات میده که اوکی هست میمونه باکس و سابت. اون وولوم های آمپت هم معلوم نیست چی به چیه و سرش کدوم وره D:
شما یه کاری کن. باکس و سابت رو یک ماشین دیگه و یک آمپ دیگه تست کن. ببین اشکال از باکس و ساب نباشه بعد واسه کارای دیگه اقدام کن
Last edited by hamidcrazy2; 05-04-2012 at 00:10.
ممنون از پيگيريتون من الان فقط ميخوام بدونم اين امپ خوبه قويه يا اينكه بهم انداختن ,ولي الان مشكلي ندارم فقط ميخواستم بيشتر صدا تو خيابون باشه .كه گفتيد بايد حجم باكس رو افزايش بدي و تيونش رو رو 45بزاري .من چون تخصصي ندارم نميدونم الان بايد چيكار كنم از روي پخش بايد اين تنظيمات رو انجام بدم يا امپ يا تغييراتي روي باكس؟
يكم دقيق تر بگين ممنون ميشم
Last edited by softday; 05-04-2012 at 00:20.
گفتم که شما اول باکستون رو ببرید با یک آمپ دیگه تست کنین ببینین چطوری جواب میده. شاید آمپراژ آمپتون کمه شاید اشکال از باکس هست. اول خیالت رو از بابت یکیشون راحت کن. تکلیف رو روشن کن و مجهولات رو کم کن بعد دست بکار تغییرات بشو
داداش راجع به این آمپ خودت باید پیگیر باشی دفتر چه نداره مگه؟؟؟؟؟
ببین زده ساخت کجاست رو جعبش؟ واتشو ببین نوشته یا نه؟؟؟
ببین آمار این آمپارو باید از 1 آدم منصف در بیاری
چون اگه بری اینور اونور واسه اینکه طرف جنسشو آب کنه میگه اره امپ خوبیه فلانه بساره 1 زمانی بود میگفتن پریمیر همون پایونیره
شما 1 اشنا پیدا کن راهنماییت میکنه
ارش جان 5200وات و فكر كنم ساخت چين باشه .ولي ميگن امپ هاي مكسيدر امپ هاي قوي هست نميدونم والااااا
آمپت چیز درست درمون و پدر مادر داری نیست. و میدونم که این برند داره مثل ویروس تو ناحیه توپخونه پخش میشه .
شما اونکاری که گفتم بکن
صدای 7100 ها چطور در میان؟ اونا باید صداشون خییلی قوی و زیاد باشه ، اونم با بیس سنگین. اونجوریه؟
حميد جان ولي من مشكل رو از ساب و باكس نميدونم چون من از همون فروشگاه كه گرفتم همونجا برام سيستمو بست و تو خود مغازه ساب كه تو باكس بسته بودم با سيستم مغازه امتححان كرد .بيس خوبي ميده .بخاطر همين فكر ميكم از اين نيست .,
7 ها كه مرگ نداره .,اونا عالين100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)