باید بگم من هم چند پیش یک دستگاه لب تاپ ایسوز مدل N56jr به قیمت ۳۲۳۰۰۰۰ تومان خریداری کردم این دستگاه با توجه به قیمت گرانش بیشتر از شش ساعت کار نکرد و در کمال ناباوری کاملا از کار افتاد آنرا به شرکت گارانتی اش ویستا پخش رایانه در خیایابان بهشتی بین سهروردی و اندیشه. بردم ابتدا شماره ایی برای پذیرش گرفتم و بعد از مدتی انتظار جلوی پیشخوان پذیرش قرار گرفتم بعد از وارسی شماره سریال و غیره کاغذی را جلویم قرارداد برای امضا فرامؤش کردم بخاطر اعصاب خرابم آنرا بخوانم وبعد امضا کنم به هر حال سرتون درد نیاورم امروز شش هفته است که از تحویل دستگاه به این شرکت گذشته تا کنون بیش از ده بار زنگ زدم و هر دفع برای برقراری ارتباط حدود بیست دقیقه منتظر بودم و سه بار هم حضورا رفته ام آنجا خلاصه مردم را به راحتی بازی می دهند و یک جواب قطعی و درست به آدم نمی دهند من پول این لب تاپ را با قرض و سختی تهیه کردم ولی متاسفانه این اتفاق افتاد دوستان فراموش نکنید قبل از پرداخت از این مبالغ هنگفت به شرکت های گارانتی دستگاه مورد نظر یکسری بزنید و ببینید که مثل شرکت ویستا پخش رایانه دروغگو و دزد نباشند !!! و یا حداقل یک جستجویی در اینترنت داشته باشید به امید اینکه کسی سر و کارش باین شیادان نیافتد!