من که هم صفحه ی Ace رو دیدم هم خودم Live دارم به نظرم صفحه ی لایو با کیفیت تره ولی 0.3 اینچ کوچکتره.و ایراد بعدیش تو کنتراست هست که ضعیفه...م
به نظرم لایو بخر اگر مشکل اندازه صفحه نداری
من که هم صفحه ی Ace رو دیدم هم خودم Live دارم به نظرم صفحه ی لایو با کیفیت تره ولی 0.3 اینچ کوچکتره.و ایراد بعدیش تو کنتراست هست که ضعیفه...م
نه مشکل کوچیکی صفحه ندارم...منظورم اینه که نسبت به گوشی های دیگه مثلا xperia mini pro که صفحش نسبت به live بهتره...نه ace..از خرید ace به کل منصرف شدم...هم cpu کمی نسبت به live داره هم قیمتش گرونتره..هم RAM نداره که ماله live 512 و دوربین live با 720 فیلمبرداری میکنه در حالی که ace qvga هستش...اگه گوشی های دیگه میشناسید معرفی کنید لطفا....من که هم صفحه ی Ace رو دیدم هم خودم Live دارم به نظرم صفحه ی لایو با کیفیت تره ولی 0.3 اینچ کوچکتره
تو این رنج قیمت دیگه گوشی ای نیست مگر اینکه دست دوم بخری
با سلام.میخواستم بدونم نو گوشی نوکیا n96 میشه پیدا کرد؟ یعنی اکش تو بازار هست؟
اگه هست قیمت حدودیشم بگید؟ممنون؟
آخه آدم نمی تونه به دست دوم اعتماد کنه....اگه کسی تو تبریز جای مطمئنی رو میشناسه بگه...دیگه چاره ای نیست...یا اگه کسی قصد داره گوشیشو بفروشه...تو این رنج قیمت دیگه گوشی ای نیست مگر اینکه دست دوم بخری
به اکسپریا ری هم میتونید فکر کنید از ایس ارزون تره و از لایو گرون تره تراکم صفحه نمایش هم بالا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته گوشیه خوبیه با قیمت مناسب...ولی بودجم حداکثر 400 تومنه...به نظر شما صبر کنم؟ارزونتر میشه؟ تقریبا مشخصاتشون یکیه فقط رزولیشن و 0.1 تو صفحه و این tft نیست...و دوربینش 8....راستی گوشی به این خوبی چرا حافظه فلش نداره؟در حالی که live واسه حافظه فلش 2 گیگ اختصاص داده؟به اکسپریا ری هم میتونید فکر کنید از ایس ارزون تره و از لایو گرون تره تراکم صفحه نمایش هم بالا هست
والا الان هرچی بگم دروغهچون اصلا معلوم نیست قراره چی بشه اگه بگم صبر کنید ممکن دوباره قیمت ها بره بالا و من شرمنده شما بشم, که گفتم صبر کنید
کارت حافظه همراه این گوشی 4GB included
اگه اگه یه زمانی خواستید بودجتون رو افزایش بدید اکسپریا Ray هم گزینه خوبی هست ولی در غیر اینصورت همون Live![]()
تشکر از راهنماییتون...اگه ارزون بشه می تونم دیگه با همون بودجم یعنی 400 تومن Ray رو بخرم؟آخه من شنیدم اینا در اصل گوشی های 250 تا 300 تومنی هستند که اینطور با گرون شدن ادلار و تحاریم الکی گرون شدن....والا الان هرچی بگم دروغهچون اصلا معلوم نیست قراره چی بشه اگه بگم صبر کنید ممکن دوباره قیمت ها بره بالا و من شرمنده شما بشم, که گفتم صبر کنید
کارت حافظه همراه این گوشی 4GB included
اگه اگه یه زمانی خواستید بودجتون رو افزایش بدید اکسپریا Ray هم گزینه خوبی هست ولی در غیر اینصورت همون Live
خواهش می کنم
بله چرا نمیشه خرید تا اون زمانم که قیمت ها بیاد پایین انشالله بودجتونم افزایش پیدا کنه
بله درسته اینا گوشی ها میان قیمت هستن بعد از ورود این گوشی افت قیمت خیلی کمی داشت امیداورم که کمتر بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)