تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: لپ تاپ برای موزیک

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوستان من هم mp3 player دارم هم آیپد 2 ولی لپ تاپ ندارم
    گفتم یک لپ تاپ بگیرم برای موسیقی و اینترنت نه اهل بازی هستم نه اهل کار های گرافیکی
    در مورد لپ تاپ های asus سری N از تکنولوژی صدای Bang & Olufsen ICEpower® استفاده میکنیه
    کسی میتونه راهنمایی کنه
    ممنون

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بنظرم صدا ملاک خوبی برای انتخاب نیست معمولا تست خیلی دقیقی رو صدای لپ‌تاپها انجام نمیدند و بطور کلی از نظر مولتی‌مدیا بررسی میکنند. از این جنبه نگاه کنی مک بوک پرو بهترینه!
    اچ‌پی و توشیبا از اسپیکر Harmon & Kardon استفاده میکنن اچ‌پی تو مدلهای جدیدش Beats هم استفاده میکنه
    کیفیت صدای سری N ایسوس هم خوبه البته بین بقیه برندها هم قطعا کیفیت صدای خوب گیر میاد ولی من اطلاعات چندانی ندارم! تست درست و حسابی در این زمینه هم ندیدم تا حالا!
    فکر میکنم بهتره فاکتورهای دیگه‌ای رو در نظر بگیری

3. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من هم mp3 player دارم هم آیپد 2 ولی لپ تاپ ندارم
    گفتم یک لپ تاپ بگیرم برای موسیقی و اینترنت نه اهل بازی هستم نه اهل کار های گرافیکی
    در مورد لپ تاپ های asus سری N از تکنولوژی صدای Bang & Olufsen ICEpower® استفاده میکنیه
    کسی میتونه راهنمایی کنه
    ممنون
    ببین دوسته عزیز هیچ لزومی نمی بینم شما لپ تاپ بگیرید البته اگه دوست دارید میتونید وارد سایر تایپک های این انجمن بشید و تو قسمت لپ تاپ های سبک یه لپ تاپ 800 900 تومنی انتخاب کنید
    ولی همون لپ تاپ ها هم نمیتونن کیفیت خوب صدا رو به شما ارائه بدند و اکثر لپ تاپ ها بجز سونی ک صداش S-FORCE هستش و همینطور gx680 از msi هم صداش واقعا معرکه هستش و صدای صاف و زیبایی داره و آدم واقعا از موسیقی لذت میبره
    ولی اینا راسته کار شما نیستند و کار شما با یه لپ تاپ CI3 هم حل میشه
    بهر حال لپ تاپ های موجود بجز این دو سری که گفتم بقیه دارن اسپیکر و سیستم سوتی رو به صورت مجزا ارائه میدن که توصیه من ایه شما خودت یه سیستم سونی کوچیک مث همین لپ تاپ ا بگیری و به آیپد خودتون وصلش کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

ببین دوسته عزیز هیچ لزومی نمی بینم شما لپ تاپ بگیرید البته اگه دوست دارید میتونید وارد سایر تایپک های این انجمن بشید و تو قسمت لپ تاپ های سبک یه لپ تاپ 800 900 تومنی انتخاب کنید
    ولی همون لپ تاپ ها هم نمیتونن کیفیت خوب صدا رو به شما ارائه بدند و اکثر لپ تاپ ها بجز سونی ک صداش S-FORCE هستش و همینطور gx680 از msi هم صداش واقعا معرکه هستش و صدای صاف و زیبایی داره و آدم واقعا از موسیقی لذت میبره
    ولی اینا راسته کار شما نیستند و کار شما با یه لپ تاپ CI3 هم حل میشه
    بهر حال لپ تاپ های موجود بجز این دو سری که گفتم بقیه دارن اسپیکر و سیستم سوتی رو به صورت مجزا ارائه میدن که توصیه من ایه شما خودت یه سیستم سونی کوچیک مث همین لپ تاپ ا بگیری و به آیپد خودتون وصلش کنید
    من منظورم اسپیکر خود لپ تاپ نیست منظورم کیفیت خروجی هدفونش هست
    Last edited by mahdigholami; 29-03-2012 at 16:32.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من فکر نمی کنم هر لپتاپی هم بگیرید از نظر کیفیت به ipad 2 تون برسه.خروجیش هم فکر نکنم کم باشه.خب اگه لپتاپ هم می گیرید یه چیز معمولی بگیرید و اگه کیفیت خیلی براتون مهمه با همون ایپد موسیقی گوش کنید.چون کلا پلیرهای اپل هم خیلی عالین که نمی دونم نسخه ویندوزشون موجوده یا نه

7. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین در مورد خروجی باید بگم که خروجی همه سیستم ها یکی هست و همه یه جک 3 یا 3.5 میلی متری دارند
    ولی در مورد کیفیت صدا همه چیز بستگی به هدفون شما داره که به طبع اگه سری dj باشه و فایل صوتی در حال پخش هم کیفیت عالی داشته باشه میتونه کیفیت صدای خوبی داشته باشید...در واقع عالی

9. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا خودتون حضورا تحقیق کنید و مقایسه...

11. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا خودتون حضورا تحقیق کنید و مقایسه...

.
    .
    .
    دوسته عزیز من خودم gx680 دارم با کارت صدای dYNUDIO ولی وقتی داری از هدفون استفاده میکنی دیگه ربطی نداره به کارت صدا
    لپ تاپ سونی من هم صدای دالبی داره ولی بازم ربطی نداره و به هدفون و نع اهنگ بستگی داره
    در ضمن سیستم خونگی من هم یه کارت صدای حرفه ای sound max-cretive xfi داره ولی بازم ربطی نداره و همه چیز نه نوع اهنگ و نوع بستگی داره من خودم خروجی که با هدون های in-earمی گرفتم با این logitech g330 سری گیم فرق خیلی زیادی داشت هم در شفافیت صدا هم در بیس و ...
    Last edited by Farshid72; 29-03-2012 at 21:31.

13. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

خودم که جایی برای تست حضوری ندارم
    وقتی تحقیق کردم به این مدل رسیدم چون سری صدای اسوز هست گفتم شاید مناسب من باشه تنها راهی که داشتم این بود که اینجا مطرح کنم تا دوستانی که این لپ تاپرو دارند من رو راهنمایی کنند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوستان بنده که زیاد سر در نمیارم در مورد کانفیگ
    ولی تصمیم گرفتم مدل asus N55Sf رو بگیرم به خاطر قابلیت Bang & Olufsen ICEpower ولی قیمتش حدود 1700 هستش
    حالا آیا کانفیگ Corei3 این مدل وجود داره؟آیا قیمتش کمتره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •