در ابتدا بگم که راه های مختلفی را برای این که این خطا از بین بره امتحان کردم مثل restore کردن کامپیوترم به نسخه backup گرفته شده قبلی.
پاک کردن و نصب مجدد نرم افزار چاپگر هم نتیجه ای نداشت. و نهایتا راه حل نهایی اجرایی دستور زیر. دستور ذیل توسط خود من تست شده (چاپگر سامسونگ دارم که با چنین مشکلی مواجه شدم.) فقط اینکه بعد از اجرای دستور حتما ری استارت کردن کامپیوترتون را انجام بدید . چون بدون ری استارت نتیجه دستور ، اجرا نمی شه

start>control panel>administrative Tools>Services>scroll down to print spooler>right click it>click properties>make sure you are on the general tab>go down to startup type and make sure its on automatic>then hit apply>then click the start button under the service status>apply again>hit OK. now exit all of the services and administrative tools and go to where your printer and faxes are located and now try to install a printer or try to print.

منوی control panel
سپس administrative Tools
سپس Services
سپس گزینه print spooler یافته و روی آن راست کلیک کنید و روی گزینه properties کلیک کنید
اطمینان حاصل کنید که حتما در تب جنرال هستید(اولین tab)
سپس پایین صفحه که مشاهده می کنید ، startup type روی حالت اتوماتیک قرار بدهید automatic
ثبت رو بزنید apply
سپس روی ok کلیک کنید
و ریاستارت کنید restart کنید.