تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: کارت گرافیک لپ تاپ برای بازی

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

gtx 560tim یا gtx560m روی بالاترین کانفیگ لپتاپ های asus jay chou n special edition هست البته باید از انور اب سفارش بدی در رده ی بعد همون m570 روی ام اس ای در بالاترین رده alienwarem17x or m18x که تو همین فروم یه دوستی نوشته بود 10 تا 15 تومن در می اد با gtx580m اما اگه کودا کور ها براتون مهم نیست 6990m من باشم asus رو می گیرم چون ترکیب کارایی با زیبایی هست

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

BF3 از جمله بازی هایی هستش که حتی تو همون pc هم سیستم ها باید اور بشن تا کیفیت مطلوب رو بشه ارائه داد
    ولی در مجموع نباید برای بازی هایی مانند bf3 لپ تاپ خرید و حداکثر باید برای call of یا بازی های سطح پایین تر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آره خوب باید میزاشیتم ولی گفتم معلومه دیگه منظورم لپتاپه!!

خیلی خیلی ببخشید این BF3 همچین مالیم نیستا!!
    من یه بار BF3 رو که تموم کرد با همون گرافیک پایین روی PC ضعیفم اصلا حال نکردم و ارزش دوباره بازی کردن نداره! این EA هم خودشو به نظرم خراب کرد یه موتوری واسه بازیش گزاشته که هم لگش خیلی زیاده باید با دردسر درستش کنی هم اینکه رو هر کامپیوتری خوب نمیاد تازه به نظرم همچین گرافیک شاخی هم نداشت COD به نظرم بهتر بود خیلی راحتم اجرا میشه رو هر کامپیوتری ارزش هزار بار بازی کردنم داره(خودم به شخصه 3 بار تمومش کردم کلی هم Special opsشو رفتم)!
    یه سری بازی ها الکی کامپیوتر قوی میخوان!! البته جدا از اینکه خیلی از بازی ها مشکل لگ زدن دارن که بعضیاشونم اصلا نمیشه راحت برطرف کرد!!
    البته ببخشید اینجا جاش نبود!!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا این حرافا چیه ؟؟؟
    GTX 560 TI رو ببین با CORE CLOCK 900 فقط طراحی شده برای همین بازی و کارتونشم با این طرح ساخته شده
    خیلی بازی توپی هستش همون BF2 هم که یه زمانی LOADING اون 3 ساعت طول میکشید ولی الان 2 ثانیه طول مکشه بازی اون زمان نبود و به نظر من میارزه اونو الان با موتور HOWERCRAFT بسازنش و با DX11 بهر حال این بازی هم ماله الان نیستش
    چیزی که تو بازی مهمه فریم ریت هستش من خودم گرافیکم 4870*2 2 گیگ هستش ولی بام راضی نیستم و سیستم خودمو اورکلاک میکنم براش و حال میکنم باهاش ولی هنوز به جایی نرسیدم که بتونم ANISTROPHY بازی رو بزارم X4 و الان آف هستش چون سیستمم کند میشه باهاش
    بهر حال فعلا غول بازی ها چه کسی خوشش بیاد چه کسی خوشش نیاد همین BF3 هستش

5. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

به نظر من بهترین گزینه 560ti هست هممون می دونیم که کارتای nvidia با این اسم ها x6xx و x6x برای کاربرانی طراحی شدند که قدرت و قیمتو با هم می خان

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته من برای pc رو گفتم نه سری موبایلیتی رو!!!

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سیستم پی سی خودم این هست !

core i7 920
    GTX 275 (barabar ba ati4890
    البه حدود 10 درصد ضعیفتر از gtx 280
    4 g ram

اول از همه من به احتمال زیاد اصفهان قبول نشم باید برم یک شهر دیگه درس بخونم که بردن پی سی سخته یکم ولی با گرفتن خونه میشه حلش کرد ولی معلومه کلا لپتاپ راحت تره

حالا می خوام dx11 رو حتما داشته باشم
    موندم یک لپتاپ معمولی بگیرم و یک کارت گرافیک یا یک لپتاپ واسه بازی

چون با کارت گرافیکی الان دارم dx10 روی مانیتور 17 تمام بازی ها مثل کرایسیس 2 یا بتلفیلد 3و.... رو بالاترین تظیمات بازی می کنم بدون مشکل می خوام dx11 رو تجربه کنم ولی به کمتر اینی که دارم قانع نیستم

ار اونجایی که مدل های گرافیک لپتاپ از نظر قدرت خیلی با پیسی فرق دارن خواستم ببینم کدومشون قدرتی برای کارت گرافیک سیستمم با dx 11 دارن

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین دوسته عزیز چیزی که شما میگی ربطی به حجم و قدرت یه گرافیک نداره بلکه از امکانات یه گرافیک حساب میاد
    توصیه من اینه شما یه گرافیک قوی تر ببندی
    ولی اگه میخواید لپ تاپ بخرید لپ تاپ پرفورمنس سیستم خودتونو نداره و سیستم شما 1366 هستش و خیلیم خوبه
    توصیه دوستانه م به شما خرید یه گرافیک برای pc هستش و قطعا میتونه بهتر عمل کنه
    مخصوصا کارت های سری 7000 که اصلا قابل قیاس با لپ تاپ نیست
    لپ تاپ رو پرفورمنس بالا دماش زیاد میشه که با افزایش دما ضریب پردازنده هم کاهش پیدا میکنه و به جایی میرسه که لپ تاپ با فرکانس پایه کار میکنه
    بهر حال بنظر من شما بهتره به غیر از بازی و قدرت چیز های دیگه مثل :
    وضعیت خودتن...میزان استفاده از یه سیستم...سینگینی و حمل و نقل...و ... رو مورد بررسی قرار بدید و انتخاب معقولی داشته باشید
    اگه بازی خور نیستید و حالا هفته ای یکبار شاید یه بازی سنگین انجام بدید میتونید لپ تاپ سونی F236 رو خریداری کنید که قیمتی حدود 2600 تا 2800 داره البته من نمیدونم بودجه شما چقدر هستش
    این لپ تاپ صفحه نمایش 3D داره
    در کل لپ تاپ هایی با گرفیک سری 5XX و 6XXX هم دارای امکان dx11 و همینطور امکان پخش 3d هم دارن
    بنظر من قبل از هر چیز شما بهتره بین pc و نوت بوک یکی رو انتخاب کنیم و بعد بنا به نیازتون بتونیم سیستم مورد استفادتونو بهتون پیشنهاد بدیم

10. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تازه به نظرم همچین گرافیک شاخی هم نداشت COD به نظرم بهتر بود خیلی راحتم اجرا میشه رو هر کامپیوتری ارزش هزار بار بازی کردنم داره(خودم به شخصه 3 بار تمومش کردم کلی هم Special opsشو رفتم)!
    یه سری بازی ها الکی کامپیوتر قوی میخوان!! البته جدا از اینکه خیلی از بازی ها مشکل لگ زدن دارن که بعضیاشونم اصلا نمیشه راحت برطرف کرد!!
    اینجا جاش نیست ...ولی این حرفتون مث یه جک تمام عیار میمونه ! (بحثی هس تو پروفایل)
    آف تاپیک نشه ...اگه یه GTX560TI or GTX 560TI OC داشته باشید ،حله !

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بهر حال بازم توصیه من اینه شما فکراتونو بکنید و تصمیم نهایی رو خودتون بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •