تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید LED سایز 32 اینچ برای استفاده بجای مانیتور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

-------------
    Last edited by The Auditor; 06-04-2012 at 21:53.

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه مدل مال من فرق داره. به هرحال، خدمتتون عرض کنم کیفیت تلویزیون خیلی بالاتر از مانیتوره. من هم کارت --- دارم و شما هم دقیقا به هدف زدید. اصلا تلویزیون خوراکش همینه. وقتی کانالهای hd و sd رو نگاه میکنم کیف میکنم خداوکیلی. خیلی حال میده. شفاااااف و زنده. من با مانیتور هم تست کردم دیدن کانالها رو. به جرأت میگم اصلا مانیتور نمیتونه کیفیت یه hdtv رو بده. واقعا hdtv خوراکه این چیزاست. من بازی هم زیاد میکنم و واقعا تصاویر جذاب و زیبایی میگیرم. شدیدا توصیه میکنم اگه با تأمین بودجه مشکلی ندارید هرچه زودتر برید دنبال خرید تلویزیون و در نتیجه مانیتور رو بذارید سر کوچه. تلویزیون برای همه کار مناسبه، همه کار. تایپ.. وبگردی و...... زمان پاسخگوییش هم عالیه. ببینید، همیشه یه چیزو توی ذهنتون داشته باشید. اعداد و ارقامی که ذکر میکنن و میگن فلان تلویزیون پاسخگوییش 2 است و فلانی 8، اینا همش تبلیغه. من خیلی بازی میکنم، بازیهایی که سرعت بالایی دارن مثل فوتبال که یهو توپو شوت میکنی و دوربین یهو عقب جلو میره.. اصلا تصویر جا نمیمونه. مثلا، تلویزیونی که من دارم سرعت پاسخگوییش 8 است و بعضیها توی تاپیکا میگفتن اگه بازی کنید مثلا فوتبال تصویر جا میمونه و این حرفا. اما بخدا قسم اصلا همچین چیزی نیست. من دوتا تلویزیون دارم، یکی 40 اینچ (توی پذیرایی گذاشتم) و یکی 22 اینچ (به عنوان مانیتور استفاده میکنم). 40 اینچه سرعت پاسخگوییش 2 است و 22 اینچه سرعتش 8. با جفتشونم تست کردم. اصلا و ابدا هیچ فرقی با هم ندارن. اتفاقا یکی از بازیهایی که من زیاد بازی میکنم همین فوتباله. اصلا اصلا اصلا تصویر جا نمیمونه. خیالت تخت جمشید.
    اصلا بحث جا موندن تصویر واسه ال سی دی های قدیمی و اولیه بود که سرعتشون دو رقمی بود، مثلا 16. اما الان دیگه همشون اعداشون تک رقمیه و در نتیجه سرعت بالایی دارن. پس هرگز نگران سرعت پاسخگویی نباشید.
    ممنون که پاسخ دادی.
    حقیقت منم از وقتی تلویزیون 40" lcd خونرو برای تست به pc وصل کردم و کیفیت تصویرش نسبت به مانیتورم مخصوصا موقع اسنفاده از --- و مشاهده فیلم رو مقایسه کردم دیگه حال نمیکم با مانیتور چیزی نگاه کنم. حتی تو بازی fifa و f1 2011 تست کردم با اینکه مانیتوره پاسخگوئیش 2ms هستش و تلوزیونم مطمئنم بالای این رقمه ولی فرقی بینشون ندیدم. شاید به خاطره تفاوت تو پنلشونه وکیفیت ساخت یا چیزه دیگه.فقط چون من وضعیت میز و اتاقم جوریه که نمیتونم از سایز خیلی بالا استفاده کنم و باید از همین حدود سایز (22 ، 23) تهیه کنم. تنها موضوعی که برام سواله مسئله تنظیم رزولوشن و کشیدگی تصویره که آیا شما این مشکلو داری یا نه؟ و مهمترین موضوع هم مساله قیمتشه . ممنون میشم اگه ممکنه مدلی که ازش استفاده میکنید و قیمتش رو ذکر کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ممنون از توضیحاتی که در مورد استفاده از تلویزیون و یا مانیتور دادین . من هم استفاده کردم از راهنمایی هاتون .
    اگه دنبال یه tv با قیمت مناسب و امکانات و کیفیت تصویر خوب میگردین از نزدیک تلویزیون ایکس ویژن مدل 32" orchid-Digital رو هم ببینین . البته خیلی کمیاب شده توی بازار ولی هنوز بعضی از نمایندگی ها دارنش .
    گیرنده دیجیتال داخلی داره . پنل خوبی داره و زاویه دیدش هم وسیعه .
    مشخصات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادی.
    حقیقت منم از وقتی تلویزیون 40" lcd خونرو برای تست به pc وصل کردم و کیفیت تصویرش نسبت به مانیتورم مخصوصا موقع اسنفاده از --- و مشاهده فیلم رو مقایسه کردم دیگه حال نمیکم با مانیتور چیزی نگاه کنم. حتی تو بازی fifa و f1 2011 تست کردم با اینکه مانیتوره پاسخگوئیش 2ms هستش و تلوزیونم مطمئنم بالای این رقمه ولی فرقی بینشون ندیدم. شاید به خاطره تفاوت تو پنلشونه وکیفیت ساخت یا چیزه دیگه.فقط چون من وضعیت میز و اتاقم جوریه که نمیتونم از سایز خیلی بالا استفاده کنم و باید از همین حدود سایز (22 ، 23) تهیه کنم. تنها موضوعی که برام سواله مسئله تنظیم رزولوشن و کشیدگی تصویره که آیا شما این مشکلو داری یا نه؟ و مهمترین موضوع هم مساله قیمتشه . ممنون میشم اگه ممکنه مدلی که ازش استفاده میکنید و قیمتش رو ذکر کنید.
    ببینید من از تلویزیون سامسونگ b650 استفاده میکنم 22 اینچ. پشتش دوتا ورودی hdmi داره. یکیش hdmi/dvi است و دیگری فقط hdmi. البته اشتباه برداشت نکنید از اینکه گفتم اولی hdmi/dvi است پس حتما پورتش فرق داره ها. نه. پورتش همون پورت hdmi است اما یه حسنی داره. حسنش اینه که میشه ازش به عنوان ورودی dvi هم استفاده کرد. من کامپیوترم رو بوسیله این پورت به تلویزیون وصل کردم. این پورت هم رزولوشن های dvi/rgb رو ساپورت میکنه هم hdmi و دقیقا این همون حسنیه که اون اول عرض کردم. اون یکی پورت hdmi فقط رزولوشنهای hd رو ساپورت میکنه. توی ویندوز من رزولوشن 768*1360 که یه رزولوشن dvi/rgb است رو انتخاب کردم (حداکثر رزولوشن dvi/rgb که این تلویزیون ساپورت میکنه). از رزولوشنهای hd واسه ویندوز استفاده نمیکنم چون فونتهای ویندوز رو اصلا جالب نشون نمیده و خیلی دندونه دندونه نشون میده و تصویر کلا یه جوری میشه (خیلی شارپ میشه). پس داشتن اون پورت hdmi که در عین حال dvi هم هست واسه محیط ویندوز خیلی حسن بزرگیه. حالا نمیدونم تلویزیون شما هم از این پورتهای hdmi داره یا نه. البته توی بازیهایی که رزولوشن hd رو ساپورت میکنن از رزولوشن hd استفاده میکنم (رزولوشن بازی رو تغییر میدم، نه رزولوشن ویندوز رو).
    منظورتونو از کشیدگی تصویر متوجه نمیشم. میشه بیشتر توضیح بدید؟
    Last edited by The Auditor; 07-04-2012 at 19:55.

6. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این رو هم بگم. اگه تلویزیون شما پورت hdmi/dvi نداره میتونی از پورت rgb استفاده کنی که در این صورت باید واسه صدا هم از یه سیم جداگونه استفاده کنی.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منظورتونو از کشیدگی تصویر متوجه نمیشم. میشه بیشتر توضیح بدید؟
    منظورم هماهنگ نبودن رزولشن استاندارد tv موقع اتصال به pc بود. که موجب کشیدگی تصویر (کناره ها از قاب تصویر خارج میشن) و یا کادر سیاه اطراف تصویر میشه(فول اسکرین نبودن)

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منظورم هماهنگ نبودن رزولشن استاندارد tv موقع اتصال به pc بود. که موجب کشیدگی تصویر (کناره ها از قاب تصویر خارج میشن) و یا کادر سیاه اطراف تصویر میشه(فول اسکرین نبودن)
    با کابل hdmi وصل کردی یا rgb ؟ اگه از hdmi استفاده کردی باید بری توی تنظیمات گرافیکت و احتمالا یه منو اضافه میشه یه نام hdtv و از توی اون باید overscan کنی. این اتفاق موقعی میافته که تلویزیونت پورت hdmi/dvi نداره و داری از hdmi خالی استفاده میکنی و رزولوشن hd رو انتخاب کردی (مثلا 720 یا 1080) . اگه تلویزیونت مثل مال من پورت hdmi/dvi نداره بهت پیشنهاد نمیکنم از کابل hdmi استفاده کنی. اگه پورتت صرفا hdmi است ولش کن و از کابل rgb استفاده کن.
    راستی یه تست کن ببین از توی منوی رزولوشن ها رزولوشن 768*1360 یا 768*1366 رو داری یا نه. اگه داریش انتخابش کن و در صورتی که تصویر درست شد پس hdmi/dvi داری.
    Last edited by The Auditor; 07-04-2012 at 19:34.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با کابل hdmi وصل کردی یا rgb ؟ اگه از hdmi استفاده کردی باید بری توی تنظیمات گرافیکت و احتمالا یه منو اضافه میشه یه نام hdtv و از توی اون باید overscan کنی. این اتفاق موقعی میافته که تلویزیونت پورت hdmi/dvi نداره و داری از hdmi خالی استفاده میکنی و رزولوشن hd رو انتخاب کردی (مثلا 720 یا 1080) . اگه تلویزیونت مثل مال من پورت hdmi/dvi نداره بهت پیشنهاد نمیکنم از کابل hdmi استفاده کنی. اگه پورتت صرفا hdmi است ولش کن و از کابل rgb استفاده کن.
    راستی یه تست کن ببین از توی منوی رزولوشن ها رزولوشن 768*1360 یا 768*1366 رو داری یا نه. اگه داریش انتخابش کن و در صورتی که تصویر درست شد پس hdmi/dvi داری.
    آره چون صرفا از پورت hdmi استفاده میکردم و رزولوشن 1080 این مشکلو موقع تست داشتم. یه بخشیشم برمیگشت به رزولوشن استاندارد خود tv که 1360*768 بودش ولی توی تنظیمات میشد تا 1080 انتخاب کرد. البته فعلا امکان تست ندارم. ایشالا اگه بودجش جور شه یه تی وی یا یه مانیتور 22 یا 23 full hd خوب بگیرم.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه میخوای 1080 استفاده کنی باید از توی تنظیمات گرافیکت تصویر رو overscan کنی فول اسکرین بشه. اما کلا من اصلا پیشنهاد نمیکنم از 1080 استفاده کنی چون تصویر خیلی شارپ میشه و حتی شارپ بودنش رو هم بیاری پایین مطلوب نیست. از رزولوشن rgb/dvi استفاده کن، همون 768*1360 . مال من هم همونطور که عرض کردم میشه تا 1080 انتخاب کنم اما این کارو نمیکنم. بهترین رزولوشن واسه محیط ویندوز رزولوشن های rgb/dvi هستن.
    ایشالله هرچه زودتر بخری. خبرشو اینجا هم بده.
    Last edited by The Auditor; 08-04-2012 at 11:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

موضوع فقط مشکلاتی که دوستان گفتن نیست. یکی از عمده ترین مشکلات تکنولوژی ساخت پنل مانیتور و تلویزیونه.
    مانیتور وقتی داره یه تصویر ثابت پخش میکنه مثل دیدن صفحه دسکتاپ یا وبگردی مشکلی براش پیش نماد ولی تلویزیون پنلش برای تصاویر متحرک بهینه شده و برای پخش تصاویر ثابت بعد از مدتی (بلند مدت) دچار مشکل و افت کیفیت تصویر میشه!
    یکی از دلایل برای این گفته، متن کاتالوگ تلویزیون سامسونگ که دقیقا به این موضوع اشاره کرده حتی توقسمتی از کاتالوگ گفته که از نگاه کردن طولانی مدت به یک شبکه تلویزیونی اجتناب کنید چون قسمتی از صفحه تلویزیون که آرم شبکه رو نمایش میده پیکسل هاش ضعیف میشه. همچنین گفته حتما صفحه تلویزیون کاملا پر شده یاشه مثلا بعضی از فیلمها که به صورت 4/3 نمایش داده میشه و کنارهای صفحه به صورت سیاه باقی میمونه در طولانی مدت اسیب میزنه به تلویزیون.

13. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •