تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: بحث درموردرشته مهندسی برق کنترل

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . از کلاسهای شریف راضی هستی . یادت باشه اگه مدرک ازشون گرفتی بهم ارزیابیتون رابگید. من قصد دارم با اساتیدی که در دانشگاه هستن و در صنعت و کار هم هستن مشورت کنم . مثل همان استادی که گفتید. اما
    ایا جواب می دن . اصلا چطور میشه گیرشون اورد .
    تازه یه جلسه تشکیل شده ولی حتما در جریان میگذارم شمارو.احتمالا تا هفته اول تیر یا شایدم زودتر تموم بشه
    بله کار خوبیه به نظرم. والا بستگی به ادمش داره!!یکی مثل دکتر جبه دار یه زمان بهش سلام میکردی میگفت معدلت چنده!!!ولی من دکتر محسنین رو کاملا تایید میکنم که ادم بسیار شریف جوابگو دانا و با اگاهی کافی در صنعت و تئوری هست.ایشون دانشگاه تهران درس میده(اگه خودشو بازنشست نکرده باشه)محل هم چهار راه امیر اباد(جلال)هست تو ساختمون قدرت.بیاید دانشگاه حالا از امیرکبیر گرفته تا شریف یا تهران و یا جاهای دیگه.اول سراغ دانشجوهای ارشد یا دکترا برید که اونا بهتون یه استاد خوب معرفی کنند

2. این کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از جوابت ان شالله مدرکشو بگیری . من هم باید بیام ولی حالا زوده . باید زبان قوی باشی ؟
    چرا نمی دانم می ترسم با این استادها صحبت کنم شاید بخاطر اینکه هیچی نمی دانم . ولی باید بی خیال شد.
    من برای اینکه وضعیتم توی انتخاب رشته معلوم باشه باید ازشون بپرسم که کدام یکی از گرایشهای برق یا مکانیک در کشور طی سالهای اینده رشد می کنه و خوبه ؟ یا اگه رشته مهندسی غیر اینا می دانند که این جایگاه را داره بگن . درست می گم ؟

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابت ان شالله مدرکشو بگیری . من هم باید بیام ولی حالا زوده . باید زبان قوی باشی ؟
    چرا نمی دانم می ترسم با این استادها صحبت کنم شاید بخاطر اینکه هیچی نمی دانم . ولی باید بی خیال شد.
    من برای اینکه وضعیتم توی انتخاب رشته معلوم باشه باید ازشون بپرسم که کدام یکی از گرایشهای برق یا مکانیک در کشور طی سالهای اینده رشد می کنه و خوبه ؟ یا اگه رشته مهندسی غیر اینا می دانند که این جایگاه را داره بگن . درست می گم ؟
    بله زبانو صددرصد قوی کن که نکنی تو همون دانشگاه هم به مشکل برمیخوری(ممکنه)الان این کلاسای شریف تقریبا هرچی منبع داده خارجیه و خود استاد هم تاکید داره بر زبان. اصلا الان یه مهندس خوب باید زبانش خوب باشه اینو بدون شک بهتون میگم
    بله به نظر منم همین سوال خوبه

5. این کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چه خبر از کلاسها ؟تمام نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام.
    من یه جا شنیدم کار مهندسای کنترل ایران فقط تعمیرو این حرفاس. واقعا مهندسای کنترل ایرانی کار طراحی انجام میدن؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •