تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: ساخت موتور بازي با اين سرمايه و با اين مشكلات ؟

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وگرنه ته یونیتی مگه چیه؟؟؟ جنگ در خلیج عدن!
    نمیخواستم اینجوری جواب بدم ولی غلط کردی,اون بازی تازه اولشم نیست,کیفیت سایه هاش رو که جلوی خودم توی خروجی کم کردن سنگین نشه,کیفیت تکسچراشون که خیلی هم بالا نیست,همزمان چندین فریم انیمیشن میشه اجرا کرد که به هیچ وجه تو این بازی بیش از 20 فریم همزمان هم نمیشه دید,شیدر نویس که ندارن و خیلی از امکانات یونیتی 3.5 رو هنوز نیومده اضافه نکردن و خیلی چیزای دیگه........ .
    ببخشید یکم رک صحبت کردم , نمیتونم کلمه ما نمیتونیمو تحمل کنم
    اشکال نداره در عوض منم رک صحبت کردم,در ضمن من در جواب جمله زیر اون حرفا رو زدم.
    فکر کنید یکی مثل من ميخواد همچین کاری بكنه و ماهي 5 تا 6 میلیون ھم میتونه هزينه كنه . به نظر شما عاقلانه است ؟
    تازه اینم داشته باش که اون Frostbite 2 با اون عظمتش انقدر مشکل ایجاد کرده برای بتل فیلد سه اومدن پچ دادن بالای 4 گیگ حجمشه,چرا؟؟؟چون اولین بازی بوده که باهاش ساخته شده وگرنه چرا یه تیم ضعیف تر که بعد از یه مدت از ورژن بهتر انجین استفاده کرد NFS Run رو استفاده کرد مشکل انجینش خیلی کمتر بوده....

یه نگاهی به امضام بندازی بد نیست,ولی فقط آرزو نه رویا(یکی از بیرون بیاد میگه این دخترا کین نام میبری)تو رویا و توهم بری به هیچ جایی نمیرسی,همین الان خودم هم سر یکی از ایده هام سیستم Interactive liqued system to polygon لازم دارم که هیچ انجینی ساپورت نمیکنه چون احتمال استفاده اش انقدر کمه که نمی صرفه کسی به انجینش استفاده کنه(خودم هم بحثش رو توی یه کتاب قدیما دیده بودم که میگفت با سیستم های امروزی قابل پیاده سازی نیست) پس اینجاست که من انجین انحصاری لازم دارم,در ضمن اون سیستمی که گفتم فکر کنید پردازش تحلیل مایعات رو از روی CPU میبره به پلیگان به صورت جامد استفاده میکنه و توسط GPU پردازش میشه,تازه باید طوری طراحی بشه که افت فریم نیاره,وگرنه مثل Water simulation مایا میشه که CPU معمولی هم باشه ممکنه ساعت ها طول بکشه 4 تا فریم بزنه در صورتی که Cry Engine3 یه چیزی داره به نام Interactive Water که اگه درست ازش استفاده بشه میتونه مثل Simulation مایا کار کنه به صورت ریل تایم رندر میکنه اونم اشتراکی CPU و GPU...

در مورد حرف های هات سون باید بگم مشکل دسترسی به تکنولوی ها نیست.
    شما میتونی بیا برای من پیاده کن!!!

در آخر از همه هم اضافه کنم بعد از این همه مدت تازه یونیتی DX11 رو داره اضافه میکنه معلومه کار راحتی نیست,فکر نکنید کدش رو میشه کپی پست کرد و تمام...

2. 4 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasansmoke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    in update function

پيش فرض

شما میتونی بیا برای من پیاده کن!!!
    من نگفتم پیاده میکنم.مثل اینکه بد متوجه شدی.گفتم میشه این میان افزار ها رو پیدا کرد.

یکم هم ادب داشته باشی بد نیست.

4. 3 کاربر از hasansmoke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

پیام یکمی ادب داشته باش یعنی چی غلط کردی ؟ زشت نیست ؟

6. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیام کلا همین جوریه ! روکه دیگه !

8. 3 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جزئی از خلیج عدن هم نمیشه با انجین ایرانی پیاده کرد که تازه خود این بازی از کلی امکانات انجین استفاده نکرده,انگار مثلاً 100 تا نمونه بهتر سراغ داره تو ایران بعد میگه این که چیزی نیست.

اونجوری گفتم که بدونه حرف بی ارزش و بی اساس تحویل نده,همینه دیگه طرف اومده بود سر یه حرف الکی تو همین انجمن دعوا راه انداخت بدجوری,اگه یادتون باشه سر یه حرف مشابه این بود که آقای راد اومد کل انجمن رو برد زیر سوال,تهمت هکر و باندبازی و بازی ساز بی کار و هزار تا کوفت دیگه به هممون نسبت داد,اگه الان من به عنوان یه کسی که تقریباً میشناسید یه چیزی رو تند میگم به خاطر اینه که بعداً غریبه نیاد 100 برابرش رو بهتون بگه!!!

من نگفتم پیاده میکنم.مثل اینکه بد متوجه شدی.گفتم میشه این میان افزار ها رو پیدا کرد.
    اگر پیدا هم بکنی وقتی از کمپانی ارائه کننده خدمات و آموزشی به ما داده نمیشه نمیتونیم پیاده کنیم و هیچ فرقی با نداشتنشون نداره.

فکر کردی من برای چی چسبیده بودم به دارک بیسیک,برای اینکه تنها کمپانی بود(TGC کمپانیشه) که به من کاربر عادی هم خدمات و آموزش میداد.
    فکر کن برای بازی پرونده سیاه که داشتم میساختم میخواستم این رو اضافه کنم که وقت یاری نکرد...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشابهش توی یونیتی هست,حالا فکر کنید توی یونیتی با 2 تا کلید کار تمومه ولی اینجا فقط بالای 50 تا Command داره که بشه به هر طریقی که دلمون میخواد به زیر مجموعه های دارک بیسیک از جمله همین FPSC آشغالی اضافه کنیم.
    این چیزا هست که به خاطرش هنوز هم که هنوزه بعد از این همه مدت کار نکردن با دارک بیسیک دارم دنبالش رو میگیرم,هر چقدر انجینش بد بوده بار علمیش زیاد بوده,طوری که الان خودم به شخصه Occ Culling رو میتونم پیاده سازی کنم چون با سورسش آشنایی دارم....

خلاصه این رو بگم بهتون که انجین سازی مثل سیستم عامل سازیه که بعد از این همه بودجه ای که پاش گذاشتن خود رئیس جمهور اومد گفت در حد یه پروژه دانشگاهی خوب بود ولی نه در ابعاد وسیع(دقیق این رو نگفته ولی منظور همین بوده),آره اونجا تونستیم به هدفمون برسیم برای اینکه هدفمون ساخت سیستم عامل ملی بود نه ساخت سیستم عاملی که کار مردم رو راه بندازه,اینجا هم همین میشه,شما بگین,تا الان همون موتور پرشین که میگین کار چند نفر رو راه انداخته.

این رو هم آخرش اضافه میکنم:
    شاید من آدمی باشم که زیادی به کار و حرفام اطمینان دارم ولی هیچ وقت مغرور نیستم,پس با آدم توهمی سر و کار ندارید و برای هر حرفی که میزنم دلیل دارم(بر عکس خیلیا).
    Last edited by Hotsun; 08-03-2012 at 20:23.

10. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقای با ادب, من طبق گفته خودشون اینو گفتم!!
    اگرم حالا من یه اشتباهی تو حرفام داشته باشم تو اینقدر باید ادب داشته باشی که به نظر دیگران احترام بزاری.
    میدونی چیه؟ مشکل اینه اصلا هنوز منظور منو نفهمیدی ...دارم میگم بیایم خودمون تکنولوژی تولید کنیم از اونور یکی میاد میگه با یونیتی یو دی کی هم میشه این فلان بازیهارو ساخت! خب بشه ساخت حداقل یکم دقت میکردین , یکم با حوصله تر میخوندین منظورمو درک کنین که اصلا چی میگم.
    من میگم با این یونیتی جنابعالی حداکثر تا کجا میخوای بری ؟اصلا هدفت چیه؟ بازار داخلی؟ خارجی؟
    حرف من اینه که اقا بیاین راه درست و اصلی این صنعتو در پیش بگیریم بریم جلو بیام خودمون تکنولوژی بسازیم اخه تو که سرتاپاتو جو یونیتی گرفته مگه میتونی به فکر ابداع و ابتکار تو این صنعت باشی؟ میتونی تکنولوژی تولی کنی؟ بابا هدفت اینه یه چهار تا بازی مثل جنگ در خلیج عدن و ... بسازی که بدرد همین ور بخوره یه پولی بزاری تو جیبت خداحافظ شما.
    من به فکر اینم بابا بیام واقعا صنعت بازیسازی درست پیاده کنیم ... نه با چهار تا بازی ساختن با انجین اماده و یه پولی تو جیب گذاشتن.
    همون پویا ایماندار که دو سال از زندگیش زدو رفت دنبال علم , رفت دنبال اینکه با تکنولوژی ساخته خودش محصول بده بیرون خیلی خیلی ارزشش بیشتر از خروجی های شماست که با چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنی و... خروجیتم همونیه که موتور یونیتی توانشو داشت! ایماندار رفت دنبالش که خودش اینا رو پیاده کنه تا بلکه بتونه گام بزرگی در راه برداره.
    یادی کنم از اون دوستمون سعید که نفری یه دونه تشکر پای حرفش زدین که فقط یه خسته نباشید بگین بخاطر تایپ زیادش! پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید تا بلکه یه چیزایی دوباره تو ذهنتون زنده بشه.

12. 5 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

سلام به همگي.
    اين تاپيکو از اول دنبال کردم ولي هيچ وقت نميخواستم پست بدم.اين پست هم اولي و آخرينش هست.
    از همه عضر خواهي ميکنم.
    پيام عزيز, تويي که حتي نميتوني يه پنجره با api هاي ويندوز براي بازي خودت بنويسي چرا انقدر مزخرفات تحويل بقيه ميدي آخه!
    انقدر تو انجين هاي آماده غرق شدي که ديگه هيچ چيزيو نميتوني ببيني.اينجارو کردي مثل زمان قبل از رنسانس تا هرکي يه حرفي ميزنه زود مياي ميگي نميشه, نميتونيم, ... با اينکه اصلا هيچ اطلاعي از موضوع نداري و فقط يه سري ذهنيات مسخره براي خودت جمع کردي.
    حتي نميتوني يه کلاس تخصيص حافظه ساده براي خودت بنويسي حالا مياي ميگي که فلان انجين --- فلان انجين ***.
    تويي که مياي از انجيني مثل Frostbite 2 صحبت ميکني, ذهنت حتي ظرفيت جا دادن بخش کوچکي از سورس کدهاي اين انجينو نداره.
    امدي اينجا از Water simulation صحبت ميکني ولي حتي نميتوني بدون انجين يه hit-testing ساده دو بعدي بنويسي.
    انقدر لحن صحبتت بده که کسي جرات نميکنه باهات 4 تا حرف فني بزنه.آخه غرور هم حدي داره.
    شايد من آدمي باشم که زيادي به کار و حرفام اطمينان دارم ولي هيچ وقت مغرور نيستم,پس با آدم توهمي سر و کار نداريد و براي هر حرفي که ميزنم دليل دارم(بر عکس خيليا).
    اين جمله مثل اين ميمونه که بزني طرفو با چاقو بکشي بد بگي اصلا قصد نداشتم بکشمت
    هي خواستم پست ندم ديدم موهام داره سفيد ميشه وقتي يکي مثل تو (تو نوعي) مياد اين همه اراجيف تحويل اينو اون ميده.آخرش هم چهارتا حرف ناجور هم ميزنه بعد توقع داره هيشکي هيچي بهش نگه.
    ماشاالله ادعاتم که کم نيست. الان فکر کنم خاجه حافظ شيرازي هم ميدونه سيستمت شونصد گيگ رم داره, کارت گرافيکتو انويديا سفارشي واست ساخته و ... که وقتي يکي پول نداره چنين سيستمي جمع کنه اما دانشش خيلي از تو امثال تو بيشتره بايد بياد اينجا افسوس بخره و آخرش هم بيخيال پيشرفت بشه.
    من که یه بازی 2 بعدی ساخته شده از پایه رو با صدتا بازی که تو تو انجین آماده بنویسی عوض نمیکنم حالا بیا اینجا بگو فلان بازی فلان مشکلو داشه چون انجینشونو خودشون نوشته بودن, انقدر از این حرفت بدم میاد که میخوام با سر بزنم تو مانیتور.
    حرف واسه گفتن زياد هست اما به احترام بقيه بچه هاي اين انجمن همين قدر کافيه.
    شرمنده از بقيه بچه ها بابت لحن بد اين پست.با بعضي ها بايد همين جوري صحبت کرد.(هرچند که نرود ميخ آهني در سنگ)
    مرخصيمونم تموم شد 1 ساعتم ماله این پست 2 روزم تو اتویوس بعدشم بايد وايسم بالاي برجک.
    ولی وقتی برگردم (3 ماه دیگه) قصد دارم یه تیم جمع کنم واسه ساخت انجین.

14. 6 کاربر از Expert32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنی
    شما مثل اینکه نمیدونی,حداقلش من 2 تا زبون شیدر نویسی بلدم!!!
    4 تا کلیک اونیه که یه پروژه آماده میگیری حتی بهت اجازه تغییر هم نداده,بهم توی چت یه شیدر نشون دادی گفتی خودت زدی منم گفتم روی تکسچری که من بهت میدم روی جسم کروی بزن آخرش هیچی ازش در نیومد چون حتی باکس رو به کره نمیتونستی تغییر بدی.
    هیچ وقت فکر نکن همه مثل خودتن,بدترین حالت آماده کاری تو بازی سازی کار با FPSC هست که وقتی من Post processing روش پیاده کردم که انجین به عمرش ندیده بود پس این قضیه رو کلاً منتفی کردم و کار آماده انجام نمیدم,حالا شاید 4 تا مدل آماده هم استفاده کرده باشم ولی....

در ضمن اون تکنولوژی که میگی اول باید ایده اش باشه اونم نه طوری که قبلاً هم نباشه,اونوقت با یه هزینه خفن میتونی مثل Metal gear solid 4 بالاترین نمرات رو از بهترین سایتا بگیری.
    به این میگن تکنولوژی نه اینکه یه انجین ضایع که DXش رو از جای دیگه گرفته(پیاده سازی DX روی انجین راحت ترین کار گرافیکی برای همین انجینای الکی زیادن)بقیه امکانات هم که طبق تحلیل یه نفر در اومد یکی از همین انجین های ایرانی همه چیزش کپی پست بوده فقط با یه تغییر کوچیک و طراحی یه ادیتور الکی.

اين پست هم اولي و آخرينش هست.
    پس اصلاً فکر کنم نیازی به جواب دادن نباشه,چون جواب بدم جوابی هم نمیشنوم.

در این مورد هم باید بگم انشالله موفق میشی چون افتخارش میمونه برای من ایرانی,ولی فقط در همین حد بدون که انرژی هسته ای پشت بازی عروسک گردان بوده طبق مصاحبه ها و گزارش ها بعد از چیزی حدود 200 ملیون(***اگه اشتباه نگفته باشم)انجینشون انقدر باگ داشته رفتن تو کار یه انجین دیگه و حتی بعد از بر طرف کردن باگ ها تنها دلیلی که برای تعویض انجین داشتن این بوده که نکنه بعد از عرضه خیلی ایرادات رو بشه و این ترس دقیقاً به خاطر نداشتن یوزرهای کافیه.(این جمله آخریا هم با همه بودم وگرنه قرار شد جواب به شما ندم.)
    Last edited by Hotsun; 08-03-2012 at 23:05.

16. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مثل اینکه نمیدونی,حداقلش من 2 تا زبون شیدر نویسی بلدم!!!
    4 تا کلیک اونیه که یه پروژه آماده میگیری حتی بهت اجازه تغییر هم نداده,بهم توی چت یه شیدر نشون دادی گفتی خودت زدی منم گفتم روی تکسچری که من بهت میدم روی جسم کروی بزن آخرش هیچی ازش در نیومد چون حتی باکس رو به کره نمیتونستی تغییر بدی.
    هیچ وقت فکر نکن همه مثل خودتن,بدترین حالت آماده کاری تو بازی سازی کار با FPSC هست که وقتی من Post processing روش پیاده کردم که انجین به عمرش ندیده بود پس این قضیه رو کلاً منتفی کردم و کار آماده انجام نمیدم,حالا شاید 4 تا مدل آماده هم استفاده کرده باشم ولی....

در ضمن اون تکنولوژی که میگی اول باید ایده اش باشه اونم نه طوری که قبلاً هم نباشه,اونوقت با یه هزینه خفن میتونی مثل Metal gear solid 4 بالاترین نمرات رو از بهترین سایتا بگیری.
    به این میگن تکنولوژی نه اینکه یه انجین ضایع که DXش رو از جای دیگه گرفته(پیاده سازی DX روی انجین راحت ترین کار گرافیکی برای همین انجینای الکی زیادن)بقیه امکانات هم که طبق تحلیل یه نفر در اومد یکی از همین انجین های ایرانی همه چیزش کپی پست بوده فقط با یه تغییر کوچیک و طراحی یه ادیتور الکی.
    میگم پیام چیزی به سرت نخورده ؟ یا چیزی نخوردی ؟! حالت خوب نیست ! ( میدونی دو تا زبون شیدر نویسی یعنی چی ) یکی فکر کن بعد حرف بزن ! فکر کنم اگه چیزی نخورده باشی یا چیزی به سرت نخورده باشه پس کمبود توجهت زده بالا ! داری اینجا دعوا راه میندازی !؟ چرا آخه ؟ بیکاری مگه ؟ هر چنر روز یه بار یه دعوا به پا میکنی که چی ؟

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

سلام به همگي.
    اين تاپيکو از اول دنبال کردم ولي هيچ وقت نميخواستم پست بدم.اين پست هم اولي و آخرينش هست.
    از همه عضر خواهي ميکنم.
    پيام عزيز, تويي که حتي نميتوني يه پنجره با api هاي ويندوز براي بازي خودت بنويسي چرا انقدر مزخرفات تحويل بقيه ميدي آخه!
    انقدر تو انجين هاي آماده غرق شدي که ديگه هيچ چيزيو نميتوني ببيني.اينجارو کردي مثل زمان قبل از رنسانس تا هرکي يه حرفي ميزنه زود مياي ميگي نميشه, نميتونيم, ... با اينکه اصلا هيچ اطلاعي از موضوع نداري و فقط يه سري ذهنيات مسخره براي خودت جمع کردي.
    حتي نميتوني يه کلاس تخصيص حافظه ساده براي خودت بنويسي حالا مياي ميگي که فلان انجين --- فلان انجين ***.
    تويي که مياي از انجيني مثل Frostbite 2 صحبت ميکني, ذهنت حتي ظرفيت جا دادن بخش کوچکي از سورس کدهاي اين انجينو نداره.
    امدي اينجا از Water simulation صحبت ميکني ولي حتي نميتوني بدون انجين يه hit-testing ساده دو بعدي بنويسي.
    انقدر لحن صحبتت بده که کسي جرات نميکنه باهات 4 تا حرف فني بزنه.آخه غرور هم حدي داره.

اين جمله مثل اين ميمونه که بزني طرفو با چاقو بکشي بد بگي اصلا قصد نداشتم بکشمت
    هي خواستم پست ندم ديدم موهام داره سفيد ميشه وقتي يکي مثل تو (تو نوعي) مياد اين همه اراجيف تحويل اينو اون ميده.آخرش هم چهارتا حرف ناجور هم ميزنه بعد توقع داره هيشکي هيچي بهش نگه.
    ماشاالله ادعاتم که کم نيست. الان فکر کنم خاجه حافظ شيرازي هم ميدونه سيستمت شونصد گيگ رم داره, کارت گرافيکتو انويديا سفارشي واست ساخته و ... که وقتي يکي پول نداره چنين سيستمي جمع کنه اما دانشش خيلي از تو امثال تو بيشتره بايد بياد اينجا افسوس بخره و آخرش هم بيخيال پيشرفت بشه.
    من که یه بازی 2 بعدی ساخته شده از پایه رو با صدتا بازی که تو تو انجین آماده بنویسی عوض نمیکنم حالا بیا اینجا بگو فلان بازی فلان مشکلو داشه چون انجینشونو خودشون نوشته بودن, انقدر از این حرفت بدم میاد که میخوام با سر بزنم تو مانیتور.
    حرف واسه گفتن زياد هست اما به احترام بقيه بچه هاي اين انجمن همين قدر کافيه.
    شرمنده از بقيه بچه ها بابت لحن بد اين پست.با بعضي ها بايد همين جوري صحبت کرد.(هرچند که نرود ميخ آهني در سنگ)
    مرخصيمونم تموم شد 1 ساعتم ماله این پست 2 روزم تو اتویوس بعدشم بايد وايسم بالاي برجک.
    شما ناراحت نشو این پیام یکمی کمبود توجه داره . انشالله خدا شفا میده ! منم میخواستم هیچی نگم ولی نمیشه که انقدر چرت و پرت میگه خون آدم به جوش میاد .

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

اقای با ادب, من طبق گفته خودشون اینو گفتم!!
    اگرم حالا من یه اشتباهی تو حرفام داشته باشم تو اینقدر باید ادب داشته باشی که به نظر دیگران احترام بزاری.
    میدونی چیه؟ مشکل اینه اصلا هنوز منظور منو نفهمیدی ...دارم میگم بیایم خودمون تکنولوژی تولید کنیم از اونور یکی میاد میگه با یونیتی یو دی کی هم میشه این فلان بازیهارو ساخت! خب بشه ساخت حداقل یکم دقت میکردین , یکم با حوصله تر میخوندین منظورمو درک کنین که اصلا چی میگم.
    من میگم با این یونیتی جنابعالی حداکثر تا کجا میخوای بری ؟اصلا هدفت چیه؟ بازار داخلی؟ خارجی؟
    حرف من اینه که اقا بیاین راه درست و اصلی این صنعتو در پیش بگیریم بریم جلو بیام خودمون تکنولوژی بسازیم اخه تو که سرتاپاتو جو یونیتی گرفته مگه میتونی به فکر ابداع و ابتکار تو این صنعت باشی؟ میتونی تکنولوژی تولی کنی؟ بابا هدفت اینه یه چهار تا بازی مثل جنگ در خلیج عدن و ... بسازی که بدرد همین ور بخوره یه پولی بزاری تو جیبت خداحافظ شما.
    من به فکر اینم بابا بیام واقعا صنعت بازیسازی درست پیاده کنیم ... نه با چهار تا بازی ساختن با انجین اماده و یه پولی تو جیب گذاشتن.
    همون پویا ایماندار که دو سال از زندگیش زدو رفت دنبال علم , رفت دنبال اینکه با تکنولوژی ساخته خودش محصول بده بیرون خیلی خیلی ارزشش بیشتر از خروجی های شماست که با چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنی و... خروجیتم همونیه که موتور یونیتی توانشو داشت! ایماندار رفت دنبالش که خودش اینا رو پیاده کنه تا بلکه بتونه گام بزرگی در راه برداره.
    یادی کنم از اون دوستمون سعید که نفری یه دونه تشکر پای حرفش زدین که فقط یه خسته نباشید بگین بخاطر تایپ زیادش! پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید تا بلکه یه چیزایی دوباره تو ذهنتون زنده بشه.
    من کاملا قبول دارم . در مورد پیامم ... ! ولی یه نکته رو بگم بنیان گذار یونیتی خودش گفتi که من در شروع کارم تنها بودم و نیتم این بوده موتوری ایجاد کنم تا بازی سازای ایندی بتونن با هذینه کم بازی بسازن . برید نسخه اول رو ببینید از همین موتور های ایرانی کمتره . !

اینجا یه سر بزنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by iload; 08-03-2012 at 22:38.

18. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی پیام نراحت نشیا / اگه الان من به عنوان یه کسی که تقریباً میشناسید یه چیزی رو تند میگم به خاطر اینه که بعداً غریبه نیاد 100 برابرش رو بهت بگه!!!

20. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •