دیگه این جور کارهارو به راحتی intell 3000 جواب میده .
الانم که بیشتر مدل ها این گرافیک رو دارن .
دیگه این جور کارهارو به راحتی intell 3000 جواب میده .
الانم که بیشتر مدل ها این گرافیک رو دارن .
Mr.mazmamfi
تيكه جرا! ماشالله اطلاعاتت خوبه تواين زمينه ؛ خودت كفتي از علمم راهنماييت كنم منم كفتم دوست عالم !
راجع به عمر باتري و شفافيت صفحه وصداي فن ايسر 5755 يه سري نظرات منفي وجود داره ؛با اين وجود هم شما اون رو به 4530ترجيح ميدي?
Last edited by salam kon; 06-03-2012 at 22:28.
يادم رفت 5755دماش هم مثل اينكه خيلي بالا ميره
اتفاقا یکی از امتیازات مثبت 4530 بالا نرفتن دماش هست![]()
دوست عزيز من 5755رو كفتم نه 4530
رفیق شما بگو در مورد لپ تاپ ها چی شنیدی که من بهت بگم درسته یا نه !!!
باتریه معمولی داره و حدود 3:30 الی 4 ساعت دووم میاره ، اگر wifi ت خاموش باشه و نور صفحه نمایش کم باشه ، شاید بیشتر هم جواب بده .
صفحه نمایشش در مقابل برند های دیگه از کیفیت پایین تری برخورداره ، و یه مقدار روشنایش کمه ، و به درد کسی که کارهای گرافیکی انجام میده نمیخوره .
یکی از ایراد هایی که به لپ تاپ های ایسر وارده اینه که سیستم کولینگشون ضعیفه (نه اونجوری که فکر کنی ، چون هر موقع نیاز به تهویه ی هوا باشه خودش روشن میشه ) خیلی کم صدای روشن شدنه فن های لپ تاپ رو میشنوی .
نکته » با توجه به ضعیف بودن کولینگ ایسر ، ولی باز هم دمای بسیار پایینی نسبت به مدل های دیگه داره .
من خودم ایسر 5742 دارم و همه ی حرف هایی که دارم میزنم روی تجربه ای بوده که حاصل کردم .
من اگر بخوام کانفیگ بالا در عین حال کیفیت خوب داشته باشم ، مطمئنا 5755 رو انتخاب میکنم .
نکته » الان قیمت های 4530 فضایی شده و ارزش خریدشو آورده پایین .
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
بعید میدونم در حالت معمولی دماش بالا باشه ، فقط در هنگام بازی گرماش زیاده که یه امر طبیعیه .
میتونی برای اطمینان تو تاپیکش بپرسی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام 5755 5i فیمتش شده 1.300
تقریبا یه 100 تومنی رفت روش نا سلامتی شب عید
اگه خواستین قیمت بدین هواستون باشه
( میدونین شب عید یعنی چی ؟ من می گم یعنی روزگارت مثل شب عید سیاهه )
سلام به همه دوستان آقا بالاخره رفتم hp probook 4530s (i5-4-750 رو خریدم ، فقط یه سوال این مثل اینکه دو تا گرافیک داره :
1.radon 6490 و intel hd
از هر دو همزمان استفاده میکنه؟ دوما سوییچ شدنش خودکاره؟
بعضی سیستم ها جوری هستش که میشه از تو بایوس سیستم تنظیم کرد که مثلا فقط با فلان گرافیکش کار کنهسلام به همه دوستان آقا بالاخره رفتم hp probook 4530s (i5-4-750 رو خریدم ، فقط یه سوال این مثل اینکه دو تا گرافیک داره :
1.radon 6490 و intel hd
از هر دو همزمان استفاده میکنه؟ دوما سوییچ شدنش خودکاره؟
بله سوئیچ شدنش خودکار هستش
سال نو مبارک و بارک باشه
این مدل ها رو ببین بد نیست
samsung RV518
acer 8481 که کانفیگ های مختلفی داره
hp G6 1256
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)