مرسی بابت توجه و کمکتون
راستش من تو سنی هستم که تقریبا میتونم بگم تو چی استعداد دارم تو چی ندارم
بنظر خودم تو فلوچارت نویسی استعداد لازم رو دارم. اصلا کلا تو کامپیوتر استعدادم خوبه. ایناییکه میگم بخاطر معرفیه خودمه وگرنه بی تعارف ما انگشت کوچیکه بچه های اینجام نمیشیم. بهر حال من یک ساعتم آموزش کامپیوتر ندیدم. تا 6 سال پیشم اصلا کامپیوتر نداشتم. ولی خب بواسطه استعداد شخصی و علاقم الان خیلی چیز میدونم. حتی تو فامیلم سیستم هاشون خراب میشه بمن مراجعه میکنن. از پشت تلفن مشکل رو بگن میفهمم چی به چیه.
البته اون کتاب رو حتما تهیه میکنم چون قطعا کتاب جالبیه
در مورد پشیمونی خودتون هم بگم من با رشته نرم افزار آشنائی کاملی دارم
درسهای شما واقعا سخت و بعضا غیر کاربردیه
ضمنا بنظر من زیادی ریاضی محوره
غالب بچه هاتونم از نظر عملی مشکل دارن که بر میگرده به ضعف امکانات دانشگاه ها خصوصا اونها که تو شهر دیگه ای درس میخونن و خب خونه نیستن که پای پی سی بشینن. همم که امکانات فضا نوردی ( لب تاب ) ندارن
پیشنهاد من به شما اینه که!!!! از الان به فکر ارشد باشید ( البته حدس زدم دورتون کارشناسیه )
اشتباهی که من کردم رو نکنید. شما اگر زبان و ریاضی بلد باشی هر رشته ای بخوای میتونی تو فوق بخونی. اصلا نگو نمیتونم.
پیشنهاد من بهتون آی تیه ( مخصوصا بحث امنیت اطلاعات )
وگرنه میتونید برید MBA
من خودم MBA شرکت کردم
هوش رو زدم 70 درصد و رتبه ام حدود 780 ( گفتم که باهوشم - اگر ریاضی رو به اندازه شما بلد بودم و زبانمم حدود 50 میزدم دانشگاه شریف قبول میشدم- البته باید بگم به MBA علاقه ندارم و فقط بخاطر اسمش توش شرکت کردم)
تو یه فارم فردای کنکور پست دادم و گفتم که هوش رو 70 میزنم. همه مسخرم کردن. ( چون رشتم فلسفه است همه فکر میکردن باید یه آدم گاگول یا کله خشک باشم )
خلاصه اینها رو گفتم تا منم یه مشاوره ای داده باشم
اگر لطف کنی اسم محلتون رو با پیام خصوصی بهم بگی خیلی عالی میشه