من که متوجه نشدم چرا شما GPS رو با اینترنت مرتبط می کنید.
GPS روی دوربین تنها برای ثبت طول و عرض جغرافیایی (و احتمالا ارتفاع) محل عکسبرداری به عنوان یکی از مشخصات عکس استفاده میشه و با 3G یا GPRS یا هر نوع اتصال به اینترنت کاری نداره.
من که متوجه نشدم چرا شما GPS رو با اینترنت مرتبط می کنید.
GPS روی دوربین تنها برای ثبت طول و عرض جغرافیایی (و احتمالا ارتفاع) محل عکسبرداری به عنوان یکی از مشخصات عکس استفاده میشه و با 3G یا GPRS یا هر نوع اتصال به اینترنت کاری نداره.
منظور احسانو متوجه نشدی
منظورش از اینترنت اینه که عکس هایی که دارای مشخصات جغرافیایی هستنو باید بریزی تو کامپیوتر و از طریق اینترنت توی گوگل یا جاهای دیگه ثبتش کنی
ممنون
اما ایشون فرمودن که در ایران کاربردی نداره
میدونم بابا
با چند تا کد ثبت میکنه نه جیز دیگه و به تنهایی ارزشی نداره
همون متوجه نشدید ، شما الان میدونی خدمات ابری چیه
بله فصای مجازی روی سرور های مثلا اپل که میتونی توش فایل آپ کنی و هر جای دنیا ازش استفاده کنی، توی ایران کاربردی داره ، نه پس مهم نیست 4s ـی که میخری iCloud داره یا نه چون اینترنت توی ایران یه تحدیده نه یه فرصت ، مختصات جغرافیایی که به تنهایی ارزشی نداره ، داره ؟؟؟
خوب ممنون از توضیحات شما
من یه کم بیسوادم و دیر میگیرم
واسه همین هنوز متوجه نشدم چرا GPS دوربین به نظر شما در ایران کاربرد نداره ؟ و چرا باید مستقیما به اینترنت مربوطش کرد ؟
و در نهایت، چرا برای توجیه مطلب قبلی، از خدمات ابری مثال میزنید؟
اولا بنده جسارت نکردم
دوما شما به من بگو مختصات که فقط عدد هستند به تنهایی به چه دردی میخورند ؟؟؟؟ ((اینو شما به من بگو))
اختیار دارید جناب احسان عزیز
صحبت من سر بدرد بخور بودن این اعداد نیست. هر چند که حتما بدرد میخورن.
بحث سر اینه که شما فرمودید GPS در ایران بدرد نمیخوره. اما به نظر من GPS در ایران یا غیر ایران فرقی نداره و کسی که بخواد استفاده کنه مهم نیست که در ایران باشه یا نباشه.
اما در مجموع با این موافقم که احتیاجی نیست هر کسی که قصد خرید دوربین داره، تنها به خاطر GPS داشتن هزینه بیشتری پرداخت کنه.
شاید من بتونم فرمایش شما رو اینجوری بیان کنم که در ایران دانش استفاده از اون چند عدد (مختصات جغرافیایی) در تعداد کمی از استفاده کننده ها وجود داره.
بله بدرد بخور هستند بدون شک
اره ، تعداد کمی هستند که از GPS گوشی شون استفاده میکنند چه برسه به دوربین
بیشتر حرف من اینه که برای استفاده از GPS به اینترنت خوب نیاز هست حالا یا روی دوربین یا موبایل یا ... که توی ایران نیست![]()
برای موبایل کمی میتونم باهاتون هم نظر باشم، هرچند که در مورد موبایل هم براحتی میشه از تقشه های آفلاین استفاده کرد
اما در مورد دوربین، اصلا قرار نیست نقشه ای روی دوربین داشته باشید. فقط مختصات همراه عکس ذخیره میشه برای استفاده های بعدی که میتونه روی نقشه های آفلاین یا آنلاین چک بشه.
باز هم برگشتیم سر نقطه اول که چرا شما GPS دوربین رو با اینترنت مرتبط می کنید؟
سلام
توی سایت زیر که دو مدل را مقایسه کردم یه اختلاف توی سیستم وایرلسشون نشون میده که
sx230 eyefi داره اما 220 نداره
این بجز بحث gps است . در مشخصات wireless :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این eyefi چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)