سلام آقا مهرداد خیلی ممنون از جوابتون. اون گزینه هایی که گفتین غیرفعاله. آخه ولتاژ تو جایی کم میاد که CPU زیر فشار باشه . من توی حالت Idle مشکل دارم توی 20 دقیقه تست پرایم هیچ مشکلی نیست.
سلام آقا مهرداد خیلی ممنون از جوابتون. اون گزینه هایی که گفتین غیرفعاله. آخه ولتاژ تو جایی کم میاد که CPU زیر فشار باشه . من توی حالت Idle مشکل دارم توی 20 دقیقه تست پرایم هیچ مشکلی نیست.
این ها هم اسکرین شات :
![]()
![]()
رم ها مشکلی ندارن
برو تو power option و گزینه هایی که برای حالت بیکاری است رو غیرفعال کن
مشکل حل شد. اگه کسی بازم این مشکل رو داشت راه حلش اینه :
LLC یا همون Load-Line Calibration رو روی کمترین مقدار بزارین (واسه من Regular بود) و ولتاژ رو افزایش بدین.
یه سوال مگه i5 2 هسته و 4 ترد نیستن؟
مگه i7 ها 4 یا 6 هسته و 8 یا 12 ترد ندارن؟
Core i5 ها 4 هسته و 4 ترد هستن (2500k که اینجوریه)
Core i7 هم فکر کنم 4 هسته و 8 ترد هستن فکر کنم
سلام دوستان
من وقتی برنامه prime95 را اجرا کردم فرکانس پردازنده بیشتر از 3.4 نشد. (turbo boost فعاله ) در صورتی که باید بدون اورکلاک تا 3.7 بره.
asrock z68 pro3 gen3
i5 2500k
درصورتی که شرایط دمایی سی پی یو خوب باشه و مناسب باشه هسته هاییی که درگیرند فعال و بقیه غیرفعال میشن و فرکانس بالا میره و حتی اگر شرایط دمایی خوب باشه از maxtdp هم میتونه تجاوز کنه
البته مشکلاتی که در توربو است میتونه از دمای بالا باشه یا بایوس یا ضعیف بودن پاور و مین البته مین و پاور شما خوبه و از این بابت مشکلی نیست
یعنی مشکل از خنک کننده هست ؟(راستی همه هسته ها 100% فعال هستند) اما هنوز فرکانس روی 3.4 هست؟
دمای هسته ها حداکثر 70 درجه با فن استوک
Last edited by intel corei7; 01-06-2012 at 18:28.
دما باید بیاد پایین تر
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)