برای تهران پلاک های زیر هم پیش بینی شده :
10-20-30-40-50-60-70-80-90
برای تهران پلاک های زیر هم پیش بینی شده :
10-20-30-40-50-60-70-80-90
متاسفانه پلاک های فوق برای خودروهای ترانزیت بین المللی استفاده شده است (تصویر زیر) و ظاهرا پس از پایان این پلاک های فعلی باید فکر دیگری کنند دوستان (تعویض پلاک مجدد؟؟؟)
![]()
درسته اما پلاکهای فوق به علاوه پلاکهایی که الان هستن برای تهران معرفی شدند.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش تصویری / رونمایی از پلاک جدید خودروهای نیروی انتظامی
عصر خودرو : مراسم رونمایی از پلاک جدید خودروهای انتظامی صبح امروز شنبه باحضور سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی برگزارشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يکشنبه 9 مهر 1391
... و سرانجام پلاک کلاسیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنیایخودرو- مهندس بابک وفایی: بحث صدور پلاک ویژه برای خودروهای کلاسیک و آنتیک تقریباً عمری به اندازه صفحه «کلاسیک و آنتیک» در این هفتهنامه دارد! بارها صحبت از نهایی شدن آن به میان آمد و حتی چندی قبل تصاویری از این پلاک منتشر نیز شد اما باز هم خبری از عرضه این پلاک نبود تا جایی که بسیاری از مالکان خودروها به طور کامل داستان طولانی پلاک کلاسیک را به فراموشی سپرده بودند. //
اما در ماه جاری و پس از آنکه پلیس راهور در طرح ضربتی مبارزه با آلودگی هوای شهرهای بزرگ کشور، جلوی تردد خودروهای با سن بالا را گرفت و در این میان آنگونه که شنیدهها حکایت میکند، تعدادی از خودروهای کلاسیک با ارزش نیز توقیف شدند، صدای اعتراض مالکان بلند شد. هر چند این مشکل با کاهش آلودگی و البته رایزنیهای انجام گرفته تا حد زیادی بر طرف شد اما هر چه بود مسئولان را به فکر راه چاره دائمی انداخت. داستان دنبالهدار پلاکهای کلاسیک از یک سو در گیر و دار ادارات و دستگاهها و بخشنامههای مختلف گرفتار بود و از سوی دیگر در اختلاف نظرهای میان فدراسیون اتومبیلرانی و کانون جهانگردی اما از قرار معلوم این دو متولی پلاکهای کلاسیک سرانجام از در آشتی درآمدند و ماه آینده به طور مشترک و البته رسمی از طرح نهایی پلاک کلاسیک رونمایی خواهند کرد.
آنگونه که در سایت فدراسیون آمده است در جلسه میان این دو سازمان که «برای هماهنگی و رونمایی از پلاکهای خودروهای کلاسیک با حضور نائب رئیس فدراسیون و مدیرعامل کانون جهانگردی تشکیل شد، بعد از بحث و تبادل نظر و توافقات به عمل آمده مقرر گردید کانون جهانگردی و فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و فرماندهی ناجا در ماه آینده به اتفاق نسبت به رونمایی پلاکهای خودروهای کلاسیک اقدام نمایند و بعد از آن براساس ضوابط و مقررات FIA و کمیته کارشناسی تشخیص خودروهای کلاسیک نسبت به تحویل پلاکهای تاریخی اقدام گردد.«
حضور هر سه نهاد ذیربط در امر پلاک کلاسیک در کنار هم حداقل نشاندهنده اتفاق نظر میان دستگاهها و سازمانهای مرتبط در این زمینه است. این مراسم (که البته هنوز تاریخ آن مشخص نیست) هر چند بیشتر جنبه نمادین دارد اما میتواند آغازی باشد برای پروسه طولانی صدور پلاکهای کلاسیک، پروسهای که البته هنوز تا اجرایی شدن راه درازی در پیش دارد. با توجه به گستردگی بحث پلاکهای کلاسیک، در شماره آینده به طور ویژه و در گفتوگو با مسئولین امر بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت تا جزییات بیشتری از نحوه صدور، فرآیند بررسی خودروها، دستگاه مسئول و ... مشخص شود.
با سلام
من یک ال90 نام نویسی کردم اولین ماشین من بود و قبلن پلاک نداشتم الان ماشین رو فروختم و بنام خریدار زدم الان باز یک سمند بصورت فروش نقدی از سایت ایران خودرو نام نویسی کردم حدود 40 روزه دیگه بدستم میرسه حالا سوال من اینه پلاک ماشین جدید چی میشه؟ باز با خود ماشین میاد؟ پلاک ماشین قبلی چی میشه؟
سلام 1 ســـوال داشتم
راهنمـــــایی کنید دوستان
من ماشینمو فـــروختم و وکالت دادم که خــریدار بــره تعــویض پلاک
دوباره 1 ماشین دیگه ثبت نام کــردم
حالا قبل از اینکه مــاشینم آماده تحــویل بشه میتونم از جایی استعلام بگیـــرم که پـــلاکم کــدوم تعـــویض پلاک هستش؟؟؟
و 1 سوال دیگه اینکه به عـــنوال مثـــال اگـــر پلاک من تووی تعـــویض پلاک یـــافت آباد فک شده باشه ، من میتونم بـــرم از تعــویض پلاک میـــثم ، پلاکمو بــگیرم؟؟؟؟؟؟
سلام
با اجازه دوستان!!!!!
اگـــر که پلاکتـــون از روی ال 90 فـــک شده باشه پلاک قـــبلیتون رو بهتون میــدن[
البته الان جــدیدا" ایرانخودرو سند ماشین رو تـــحویل شما میده و باید خــودتون از تعویض پلاک، پلاکتون رو بــگیرید
دوستان اگه قبلا ماشینی نداشته باشم از کسی بخوام کارکرده بخرم باید خودم برم تعویض پلاک یا درخواست بدم میاد در خونه؟یه توضیحی بدید ممنون میشم.
باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)